Κριός. Οι προσωπικές σας σχέσεις είναι στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Βρίσκετε ότι οι φιλίες σας κάπου σας ενοχλούν με κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που κάνουν. Ίσως να ακούτε κριτικά λογία που δεν τα περιμένετε. Πιθανότατα να τα ακούσετε από κάποιους ανθρώπους που εκτιμάτε πολύ.  Είστε πολύ ευαίσθητοι στην επικοινωνία σας καθότι ζητάτε την ησυχία σας για να εργαστείτε πάνω σε κάτι βασικό άλλα συναντάτε εμπόδια. Άπλα να είστε ο εαυτός σας και όλα θα πάνε καλά.

ΤαύροςΕίστε σε μια συχνότητα που ζητά να δείτε τον εαυτό σας σε σχέση με τους άλλους, τι δίνετε και τι παίρνετε πίσω, τι είναι δίκαιο, τι αξίζετε και ποια είναι η ευρύτερη προοπτική στη ζωή σας. Τα πάτε πολύ καλά, θα είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για σας, εάν δεν ακούτε τις κακές γλώσσες και δεν αφήνετε την αερολογία των μέσων ενημέρωσης να σας χαλούν την διάθεση.  Συγκεντρωθείτε στις φιλοδοξίες σας και περάστε υπέροχα με τους φίλους και τους ομοϊδεάτες σας.

Δίδυμος. Έχετε μια έντονη συναισθηματική διάθεση για περιπέτεια. Θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα των συνηθισμένων επαφών κυρίως με άτομα που το παίζουν αυθεντίες,  πολιτικάντηδες που ζητάν να κρατηθούν στην επιφάνεια με πομπώδεις δηλώσεις και κάθε είδους κατεστημένο. Θέλετε την απολυτή ελευθερία έκφρασης, να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί και να νιώσετε μια ευτυχία που την ορίζετε εσείς με την εφευρετικότητά σας.

Καρκίνος. Νοιώθετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε στο να πετύχετε μια ευρύτητα στον ορίζοντα των επιδιώξεών σας. Βρίσκετε ότι το καθιερωμένο περιβάλλον που κινείστε δεν είναι ιδιαίτερα εύφορο αλλά όλο δυσκολίες και εμπόδια σας φέρνει. Αναζητάτε τις ευκαιρείς που θα σας δώσουν περισσότερη ευχέρεια κινήσεων και θα αποδειχθούν πιο παραγωγικές. Εν ολίγοις έχετε μια έντονη διάθεση να εκφραστείτε πιο πληθωρικά και διπλωματικά.

Λέοντας. Εσείς πρέπει να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Ίσως μετά από μια μικρή καταιγίδα μια υπέροχη λιακάδα φωτίζει τις μέρες σας. Ο Άρης έφυγε από το ζώδιό σας, που θα μπορούσε να φέρει μπελάδες λόγω της ενέργειας της πρόσφατης έκλειψης σε αυτό, και η Αφροδίτη μόνη της σε καλές όψεις με τη Σελήνη και το Δια πρέπει να σας χαϊδεύει με πολλές χάρες. Εμπιστευτείτε την τύχη σας και περάστε την εβδομάδα αυτή ανέμελα.

Παρθένος. Έχετε παρατηρήσει πως μαρσάρουν οι τουρμπίνες του αεροπλάνου πριν να ξεχυθεί για απογείωση;  Κάπως έτσι αισθάνεστε αυτές τις μέρες. Ο Ερμής μπήκε στο ζώδιό σας κάτι πολύ καλό καθότι είναι ο κυβερνήτης και είναι σε ύψωμα με την παραδοσιακή έκφραση. Είναι εποχή να κοιτάτε ψηλά, να βάλετε στόχους μακρινούς και να εμπιστευτείτε αυτή την ώθηση που σας σπρώχνει στα σύννεφα. Κάντε πράξη ότι βάλετε το μυαλό σας.

Ζυγός. Απολαύστε το Δια στο ζώδιό σας ακόμη κάτω από τις ακτίνες του τυχερού άστρου. Σπιτικά με ωραίες όψεις αυτή την εβδομάδα και μια αντίθεση με τον Ουρανό.  Μη  διστάσετε να τα πείτε στους εξυπνάκηδες και τους νεωτεριστές της κακιάς ώρας που άπλα νομίζουν ότι το διαφορετικό είναι το καλύτερο. Γίνετε εγωιστές, δείτε μόνο τη δική σας προοπτική, κάνετε αυτό που θέλετε και μη δίνετε δεκάρα για τη γνώμη των άλλων. Ο νικητής δεν νοιάζεται για τη γνώμη του ηττημένου.

Σκόρπιος. Νοιώθετε επαρκείς σε αυτό που έχετε, κάτι που σας δίνει μια αίσθηση ισχύος και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Είστε εσωστρεφείς καθώς αναζητάτε βαθύτερες πηγές δύναμης  και συνειδητοποίησης, κάτι που το θέλετε σαν κινητήρια δύναμη για το άμεσο μέλλον. Έχετε στο μυαλό σας να κτίσετε κάτι πολύ κάλο, έχετε αρκετές ιδέες άλλα είστε ακόμη στην φάση της έμπνευσης και δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε και πως να γίνει.

Τοξότης. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας σας έχει ζαλίσει τα τελευταία 2 χρονιά. Δώστε ευκαιρίες σε πλανητικούς συνδυασμούς που σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Αυτή την εβδομάδα νοιώθετε απαισιόδοξοι, κάτι σαν τους πολεμιστές που πολεμούν για πολύ καιρό και αρχίζουν να χάνουν προοπτική για τις μέρες τους. Υπομονή, σύντομα ο Κρόνος θα φύγει. Ήδη οι καταστάσεις που έχει δημιουργήσει ξεκαθαρίζουν και ο Δίας σας ευνοεί αρκεί να είστε διπλωματικοί και ευέλικτοι.

Αιγόκερος. Η προσωπική και η οικογενειακή σας ζωή είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας αυτή την εβδομάδα. Αισθάνεστε αρκετά τυχεροί για το στάτους σας και ζητάτε να αυξήσετε το αίσθημα της απόστασης σας από τις ενοχλήσεις της καθημερινότητας. Ίσως να σκέφτεστε να μετακομίσετε σε ένα σπίτι που θα σας εξασφαλίσει αυτό, η όλη ιδέα σας είναι ότι θέλετε να ενισχύσετε τους παράγοντες στη ζωή σας που σας κάνουν να νοιώθετε προνομιούχοι και αριστοκράτες.

Υδροχόος. Εσείς είστε στον αστερισμό του ρομαντικού έρωτα και δεν φαίνεται ότι είστε διατεθειμένοι να κατεβείτε από εκεί. Θέλετε έντονες καταστάσεις, κάτι το διαφορετικό, ζητάτε την έμπνευση και τα φτερά που δίνει ο έρωτας. Όποιες σκέψεις ότι το έχετε παρακάνει αντί να σας αποθαρρύνουν σας ενθουσιάζουν περισσότερο, κάτι σαν ρίχνετε λάδι στη φωτιά.  Μοναδικές στιγμές και εάν δεν είστε ερωτευμένοι κάντε καμιά βόλτα στο καζίνο άλλα μην πάρετε πολλά μαζί, δεν φαίνεται να έχετε αυτοσυγκράτηση.

Ιχθείς. Καιρός για σας να πιάσετε γενικά ξεσκονόπανο και να κάνετε καμιά αγγαρεία καθώς έχετε αφήσει πολλά πίσω. Καθότι θυμάμαι τα άστρα σας έχουν παραχαϊδέψει τελευταία και εσείς σαν καλομαθημένα παιδιά έχετε απολαύσει την περιποίηση. Και από ότι  φαίνεται το ευχαριστιέστε να καθίσετε σπίτι ή να κάνετε αυτές τις μικροδουλειές που έχετε παραμελήσει, θα έχετε ευκαιρίες  να περάσετε καλά, π.χ. μια επίσκεψη με το παγωτό που σας αρέσει ή να πέσετε πάνω σε μια γνωριμία και να πείτε σε κανένα ουζάδικο. Με λίγα λόγια τις μισές δουλείες θα κάνετε τυχεράκηδες!

Προβλέψεις Εβδομάδας 13.09 έως 19.09