Η Πανσέληνος που βρίσκεται στις 13 μοίρες των Ιχθύων και είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα απογειώσει το ρομαντισμό μας και θα μας γεμίσει με ερωτικά αισθήματα που θα ξεχειλίζουν. Η φαντασία μας θα είναι ακράτητη, δεν βλέπουμε κανένα εμπόδιο να νοιώσουμε την ήδη σχέση μας στο βαθμό που θέλουμε. Που δεν είναι άλλος από το να αισθανθούμε ότι είμαστε μια εικόνα πρίγκηπα ή πριγκίπισσας στην καρδιά του συντρόφου μας. Εάν δεν υπάρχει ήδη σχέση αυτό σημαίνει ότι μια φανταστική ευκαιρία είναι στον ορίζοντα.

Μια αιθέρια εβδομάδα είναι μπροστά μας, ας την απολαύσουμε όσο μπορούμε.   Με την έλευση του Άρη στην Παρθένο είναι καιρός για δουλειά και εποικοδομητική δραστηριότητα.  Ο Ερμής στάσιμος στη μοίρα της τελευταίας έκλειψης θα μπει σύντομα και αυτός στην Παρθένο, οπότε οι Παρθένοι θα νοιώσουν έντονη  ενέργεια τις επόμενες δυο εβδομάδες.   Τι σημαίνει έντονη ενέργεια;   Είναι αυτό το αίσθημα που σε κινητοποιεί, σε κάνει να κάνεις κάτι γι’ αυτό, ξεκολλάς από εκεί που είσαι και τραβάς προς έναν προορισμό.

Ας δούμε τα ζώδια αναλυτικά. 

Κριός.    Η έκφραση σας μέσω των προσωπικών σας σχέσεων είναι το επίκεντρο σας αυτή την εβδομάδα. Εμπνέεστε να είστε πιο αυθεντικοί και να επικοινωνείτε σε ένα δημιουργικό και ταυτόχρονα ευχάριστο πλαίσιο.  Θέλετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων γιατί ζητάτε να κυνηγήσετε περισσότερο τις φιλοδοξίες σας , το αποτέλεσμα της εργασίας σας μετρά πάρα πολύ για σας  στην αίσθηση που έχετε για τον εαυτόν σας και την ιδεολογία που υιοθετείτε.

Ταύρος.   Για σας η Πανσέληνος  φέρνει στην επιφάνεια τις βαθύτερες ανάγκες σας  για την επιτυχία που θέλετε στον επαγγελματικό τομέα,  την αίσθηση του ερωτισμού σας που αναζητά κάτι το μαγικό και αξεπέραστο, κάτι βγαλμένο από τα παραμυθία και την ανάγκη κοντινής επαφής, θέλετε να μοιραστείτε πράγματα και καταστάσεις.  Μια βόλτα σε ένα τοπίο που θα απολαύσετε την ανατολή της Πανσελήνου θα λειτουργήσει καταλυτικά για σας.

Δίδυμος.   Εσείς ζητάτε να ταξιδέψετε,  είστε τόσο εφευρετικοί και απρόβλεπτοι που θα βρείτε τον τρόπο, είτε να φύγετε ξαφνικά για εάν ταξιδάκι για κάπου που μόνο εσείς ξέρετε, είτε να κάνετε κάποια μακρόπνοα  σχέδια με το σύντροφό σας που αφήνουν πίσω τετριμμένες καταστάσεις και σας ανοίγουν νέους ορίζοντες. Με τον Ερμή στάσιμο πάνω στη μοίρα της Έκλειψης  και τη στιγμή της Πανσελήνου, κάντε μεγάλα σχέδια, τα άστρα ρίχνουν ένα προβολέα πάνω σας.

Καρκίνος.  Νοιώθετε μια έντονη ανάγκη να είστε δραστήριοι στα επαγγελματικά σας .  Αναζητάτε κάποιες συνεργασίες για μια πολύ καλή ευκαιρία την οποία την βρίσκετε μοναδική και εκτιμάτε ότι θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα.  Είστε σε πολύ καλό σημείο, απλά πρέπει να μελετήσετε τα βήματα και να ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Συναισθηματικά πετάτε στα σύννεφα,  νοιώθετε όμορφα και ξεχειλίζετε από αισθήματα που αγγίζουν την ποίηση.

Λέοντας.   Ο Ερμής φέρνει κάποια σημαντικά νέα για σας.  Λόγω  της θέσης του όπως είπαμε και για τους Δίδυμους είναι πολύ δυνατός  και καθότι είναι δυο μοίρες από το τέλος του ζωδίου σας και μια μοίρα από το τυχερό βασιλικό άστρο Regulus, σημαίνει ότι φεύγοντας δίνει κάποιες συναρπαστικές απολαβές για σας. Σας δίνει καινούργια φτερά και προοπτική για νέα δυναμικά στις προσωπικές σας σχέσεις και στη δημιουργικότητα σας.

Παρθένος.  Όταν ο Ήλιος περιοδεύει μέσα σε ένα ζώδιο είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο με την παρουσία του αλλά επειδή ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι κοντά καθότι δεν απομακρύνονται πολύ από τον Ήλιο. Τώρα αρχίζουν οι ευνοϊκοί άνεμοι για σας.  Η είσοδος του Άρη προσθέτει δυναμισμό και παρορμητικότητα στη ζωογονητική ενέργεια του Ήλιου . Σύντομα ο Ερμής με την είσοδο του θα σας κάνει να νοιώθετε ότι απογειωνόσαστε, οι καταστάσεις θα τρέχουν γρηγορά για σας και θα είναι καλές καθότι το όλο σκηνικό τελειώνει με την Αφροδίτη να περνά από το ζώδιό σας. Και η Αφροδίτη είναι όμορφη,  γοητευτική, σαγηνευτική, ευχάριστη. Απολαύστε το μηνά σας και γίνετε ρομαντικοί κάτω από τα άστρα και το φεγγάρι.

Ζυγός .  Ο περιοδεύων Δίας στο ζώδιό σας αποτελεί μια πηγή ευκαιριών που σας παρουσιάζονται σε διάφορες μορφές. Αυτή την εβδομάδα σας κάνει πολύ αισιόδοξους γιατί σας δίνει καλά νέα ότι κάποια δύσκολη κατάσταση ξεπεράστηκε και μπορείτε να προχωρήσετε παραπέρα  ανέμελοι από στενόχωρες σκέψεις. Και όχι μόνο αυτό,  η σύνοδος του Δια με το τυχερό άστρο Spica στις 23 του Ζυγού είναι μοναδική,  ακολουθείστε το ένστικτό σας, η τύχη σας ευνοεί.

Σκορπιός.    Μια ήσυχη εβδομάδα για σας καθότι τα πράγματα κυλούν ήσυχα.  Αρκείστε σε αυτό που έχετε  αλλά εάν κοιτάξετε προσεκτικά υπάρχουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες μπροστά σας που θα χαρακτηρίσουν το επαγγελματικό σας μέλλον.  Απλά πρέπει να εργαστείτε και να πάρετε υπευθυνότητες, να χρησιμοποιήσετε όλο το δυναμισμό σας και να επιδιώξετε να κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε.  Μπορείτε να βρεθείτε σε θέση ισχύος και δύναμης.

Τοξότης. Μια χαλαρή εβδομάδα για σας, την απολαμβάνετε με καλή παρέα , βόλτα και πολλή άνεση. Αισθάνεστε ωραία με τον εαυτό σας,  ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα, συγκεντρώνεστε στα καλά της ζωής και αντιλαμβάνεστε τελικά ότι τα περισσότερα είναι στο μυαλό μας, δεν αξίζει κανείς να πολυσκέφτεται, απλά να βλέπει και τις δυο όψεις και να ακολουθεί αυτό που θεωρεί πρέπον.  Δηλαδή, μια στωική εβδομάδα για σας.

Αιγόκερος.   Βρίσκετε ότι το καλοκαιράκι είναι ακόμα εδώ, έχετε την άνεση να απολαύσετε το πνεύμα των διακοπών.  Δεν σας προβληματίζουν πολλά πράγματα,  έχετε την αντίληψη «εχει ο Θεό» και αυτό το πνεύμα σας δίνει μια δύναμη και μια βεβαιότητα που δεν την έχετε νοιώσει για πολύ καιρό.  Έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και ότι θελήσετε μπορείτε να το έχετε, απλά κρατηθείτε συντονισμένοι σε αυτή την υπερβατική διάθεση.

Υδροχόος.  Μια έντονη ερωτική εβδομάδα για σας, νοιώθετε ότι  ξαφνικά γίνατε οι γόηδες και οι μοιραίες γυναίκες που κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Έχετε τα προσόντα γι’ αυτό, βγάζετε προς τα έξω ένα μαγνητισμό που μαγεύει τους άλλους καθότι είναι κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτούς.  Κρατείστε ένα σοβαρό ύφος αλλά παράλληλα να έχετε κάτι το ατημέλητο και το περιπτωσιακό, δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ.

Ιχθείς.   Διαβάστε τον πρόλογο εάν τον παραλείψατε, τα περισσότερα λεγόμενα εκεί εφαρμόζονται για σας.  Βρίσκετε ότι αυτή την εβδομάδα το φανταστικό γίνεται πραγματικό. Δεν σας νοιάζει τόσο να δείτε απτά αποτελέσματα,  η φαντασία σας είναι τόσο δυνατή που φαίνεται σαν πραγματική. Ζείτε το όνειρο , το οποίο μπορεί να σας έλθει και σαν μια επαγγελματική ευκαιρία.  Ταξιδέψτε με τα αισθήματα σας και ζήστε τη μαγεία της ζωής.

Ζώδια 6 September 2017