Κριός. Απολαμβάνετε μπόλικη περιπέτεια στο πνεύμα των διακοπών. Θέλετε να ξεφύγετε για λίγο καιρό γιατί στο βάθος βλέπετε το βάρος των υποχρεώσεων. Παράλληλα φαίνεται αρκετά δημιουργική περίοδος για σας, ας ελπίσουμε ότι δεν ξυπνάτε τα βράδια λόγω έμπνευσης για τα μελλοντικά σας σχέδια. Σας κινητοποιεί ένας αέρας ανεξαρτησίας και αισθάνεστε τόσο όμορφα που τα επαγγελματικά φαίνονται ευοίωνα.

Ταύρος. Έχετε μια παρόρμηση για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις και συζητήσεις με συναισθηματική φόρτιση, κυρίως γιατί ζητάτε έναν καθαρό ορίζοντα μέσα σας με ένα περιεχόμενο που να αντηχεί ωρίμανση και σταθερότητα. Αποζητάτε ασφάλεια και θέλετε οι σχέσεις σας να μην έχουν απρόβλεπτα. Επαγγελματικά η επιτυχία σας επισκέπτεται, όσο για τα ερωτικά ανοίξτε τα μάτια σας, υπάρχει κάτι πολύ καλό ακριβώς μπροστά σας.

Δίδυμος. Ο νους σας είναι να ταχτοποιήσετε τον συναισθηματικό σας χώρο και να τον κάνετε να λάμπει. Φαίνεται ότι δραστηριοποιείστε πολύ γύρω από αυτό το θέμα, έχετε κάποιες παρορμήσεις να κάνετε, κάποιες διασπαστικές κινήσεις, αλλά ταυτόχρονα σκέπτεστε μην πληγώσετε κάποιο κοντινό σας άτομο ή σύντροφο. Έχετε καλά νέα γύρω από το χώρο της δουλειάς σας και ξανοίγεστε σε μια νέα δημιουργική δραστηριότητα με μια συνεργασία.

Καρκίνος. Η εβδομάδα αυτή θα σας γελάσει οικονομικά, οι μέρες γεμίζουν με χαρά λόγω της άνεσης που έχετε. Εάν και δεν είστε τόσο πρόθυμοι το ρίχνετε λίγο στο καθημερινό τρέξιμο για να τακτοποιήσετε μερικές μικροδουλειές που έχουν καθυστερήσει. Φαίνεται ότι νοσταλγείτε τις διακοπές, κοιτάτε μήπως βρείτε την ευκαιρία για ένα μικρό ταξιδάκι. Σκέφτεστε κατά πόσο ταιριάζει η ιδέα ενός νέου χόμπι με  την προσωπικότητα σας όπως ήδη είναι γνωστή.

Λέοντας. Έχετε μια παρόρμηση για έντονη κοινωνική ζωή και πολλές συναλλαγές. Μάλλον μια επαγγελματική ευκαιρία έπεσε στα πόδια σας και έχετε πολλά να κάνετε. Αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί  και παράλληλα τυχεροί, νοιώθετε μια αισιοδοξία που σας απογειώνει και δίνει μια ατημέλητη γοητεία που παρασέρνει τους άλλους. Αφήστε για αυτή την εβδομάδα οικονομικές συναλλαγές που δεν τόσο ξεκάθαρες.

Παρθένος. Τώρα με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο σας πρέπει να αισθάνεστε ιδιαίτερα αναζωογονημένοι και ο νους σας να οργιάζει σε μια άνοιξη μέσα σας. Φαίνεται ότι είστε στη φάση που υποχρεώσεις και οικονομικές δυσκολίες είναι στη  δύση τους και αρχίζετε να αισθάνεστε αρκετά ασφαλείς και σίγουροι για τις βάσεις της ζωής σας. Είστε σε μια κατάσταση αναπόλησης γύρω από τα επαγγελματικά, ζητάτε να πετύχετε μια νέα κατάσταση αρμονίας και άνεσης.

Ζυγός. Έχετε μια διάθεση να εκφραστείτε περισσότερο ανεξάρτητα και να τονίσετε την ιδιαιτερότητα σας προβάλλοντας ταυτόχρονα και την επαγγελματική σας εικόνα. Η καθημερινή επικοινωνία σημαίνει πολλά για σας και κρατάτε ένα σοβαρό ύφος καθότι αποζητάτε μια ιδεολογική έκφραση που να εκφράζει τα προβλήματα που οδηγούν τους ανθρώπους σε απομόνωση και δυστυχία. Με λίγα λόγια έχετε μια επαναστατική διάθεση και όρεξη για πολιτική.

Σκορπιός. Είστε σε μια συχνότητα ερωτικής εξομολόγησης, γεμάτοι δραματικό ύφος και πρωτότυπες εκφράσεις που δεν είστε συνηθισμένοι σε αυτές. Μιλάτε παθιασμένα και ζητάτε  έντονη ανταλλαγή συναισθημάτων, είστε σε μια διάθεση για μονιμότητα στη σχέση και θέλετε να είστε σίγουροι. Παράλληλα αυτή η σχέση σας συνδέεται με τα επαγγελματικά σας, φαίνεται ότι το πρόσωπο είναι αυτό που λέμε γουρλίδικο για σας.

Τοξότης. Αισθάνεστε ωραία με τον εαυτό σας, βρίσκετε ότι τα έχετε βρει μέσα σας και αυτό σας κάνει την ζωή εύκολη στο πως θα εκφραστείτε. Τα επαγγελματικά δείχνουν να οδηγούν στο στόχο που έχετε και μια επιτυχία φαίνεται στον ορίζοντα που θα σας βοηθήσετε να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ήδη τώρα η δουλειά σας απορροφά και σας λείπει η άνεση του σπιτιού σας. Μια γνωριμία με ένα σημαντικό πρόσωπο που μπορεί να σας βοηθήσει μπορεί να συμβεί.

Αιγόκερος. Μια ήσυχη εβδομάδα για σας χωρίς πολλά πράγματα να ξεχωρίζουν. Παράλληλα και εσείς είστε εσωστρεφείς, θέλετε να αποτραβηχτείτε για λίγο και να ξεκουραστείτε.  Συναισθηματικά είστε σε μια κατάσταση ονειροπόλησης, δεν σας εντυπωσιάζουν καθόλου οι έντονες λογικές σκέψεις, θέλετε περισσότερο να λειτουργήσετε στη φαντασία σας και να διασκεδάσετε με μια ταινία ίσως, απλά οι εικόνες να κυλούν και να είναι όμορφες.

Υδροχόος. Βρίσκετε τον εαυτό σας στο προσκήνιο στον επαγγελματικό σας χώρο, έχετε κάποια ευκαιρία που φαίνεται να σας βγάζει λίγο έξω από τον κύκλο της άνεσης σας, αλλά  σας δίνει την ελπίδα ότι θα αποδειχτεί πολύ παραγωγική για σας και θα αλλάξει το στάτους σας.  Δίνεστε με όλο σας το είναι σε αυτή, σημαίνει πολλά για σας.  Στα οικονομικά κρατήστε  χαμηλό προφίλ, μη δίνετε υποσχέσεις και μη δείχνετε εμπιστοσύνη.

Ιχθείς. Οι προσωπικές σας σχέσεις είναι στο επίκεντρο των ημερών σας. Ζητάτε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να οριοθετήσετε τη θέση σας. Έχετε την ικανότητα να εκφράσετε τις ιδέες σας και οι άλλοι σας υπολογίζουν πάρα πολύ καθότι δείχνετε τον καλό σας εαυτό.  Συναισθηματικά είστε δοσμένοι στην επαγγελματική επιτυχία σας, με λίγη διπλωματία θα βρείτε αρκετή υποστήριξη. Φαίνεται ότι έχετε κάποιες απολαύσεις ή ευχάριστο καιρό στον εργασιακό χώρο.

FQ-Aug-29-2017