Με την πρόσφατη είσοδο της Αφροδίτης  στο Ζυγό  η Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στις 26 μοίρες του Ζυγού χρωματίζεται με ομορφιά, αρμονία και πολλές ευκαιρίες καλής τύχης. Περιτριγυρισμένη από την άλλη πλευρά από το Δια τον άλλο πλανήτη που φέρνει τύχη και ευημερία, μπορούμε να πούμε με πολλή βεβαιότητα ότι τα άστρα μας χαμογελούν με την εύνοιά τους. Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει στο προσκήνιο το στοιχείο της δραματικής αλλαγής και της ανάγκης να γίνουμε ασυμβίβαστοι στην κοινωνική μας συμπεριφορά. Αυτό που ζητάμε είναι να ξεφύγουμε από τα ίδια και τα ίδια, κάτι το διαφορετικό θα ήταν πιθανότατα καλύτερο.  

Ο Ποσειδωνίας που είναι ακριβώς στο μεσουράνημα υποδεικνύει ότι είναι εποχή για όνειρα. Μας παρακινεί να αφήσουμε την φαντασία μας να γεμίσει την ζωή μας, να γίνουμε πιο πνευματικοί και να δούμε τη ζωή περισσότερο στην αιθέρια της πλευρά, κάτι που θα προσδιορίσει την πραγματικότητα μας στο μέλλον, καθότι όταν ξεφεύγουμε για λίγο από τις κρυσταλοποιημένες καταστάσεις της ζωής  γυρίζοντας πίσω βλέπουμε την πραγματικότητα με νέα ματιά. Κάτι παρόμοιο με τον ύπνο που μας ανανεώνει. Ο ύπνος επί τη ευκαιρία είναι κάτω από την κυριαρχία του Ποσειδωνία όπως  και τα όνειρα.  Οπότε είναι ευτυχής καιρός να κάνουμε όνειρα και ευχές,  τα άστρα ευνοούν να βγουν αληθινά. 

ΚριόςΕίστε πολύ απρόβλεπτοι αυτό τον καιρό μάλλον γιατί είστε σε μια έντονη δημιουργική περίοδο και δεν έχετε το χρόνο και τη διάθεση να σταθείτε και να δείτε τι γίνεται γύρω σας. Σας χαρακτηρίζει επίσης μια επαναστατικότητα καθότι αναρωτιέστε σε πιο βαθμό οι προσωπικές σας σχέσεις  αντηχούν με την αίσθηση της προσωπικής σας ελευθερίας. Εκείνο που σας κινητοποιεί είναι η ανάγκη σας να εργαστείτε έντονα και να βάλετε θεμέλια, ιδίως τώρα που κάποια σημαντικά εμπόδια ξεπεράστηκαν. Απλά να είστε ατημέλητα ο εαυτός σας και θα απολαύσετε την ευτυχία που δίνει η δημιουργική διάθεση. 

ΤαύροςΠερνάτε πολύ καλά καθότι  έχετε σε μια έντονη στωική διάθεση που  ταιριάζει στην σταθερή και ειρηνική φύση σας.  Σας ενδιαφέρει περισσότερο η άνεση  στον δικό σας χώρο και αφήνετε τις μεγάλες ιδέες και ιδεολογίες να τις πάρει ο αέρας. Αυτό  που μετρά  για σας είναι να μην  αφήσετε τίποτα να σας αναστατώσει.  Η καθημερινότητα κυλάει χαλαρά για σας, έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ αλλά και για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα αντιμετωπίζετε όλα αντικειμενικά.  Ο Δίας στο Σκορπιό, το αντίθετο ζώδιο από το δικό σας, εμπνέει το ταίρι σας να εκφράζει πολύ πάθος και έντονη σεξουαλικότητα.   Εσείς πάντα στωικοί βέβαια! 

ΔίδυμοςΈντονα μεταβατική περίοδος για σας,  η ζωή σας αλλάζει τοπίο με ένα γρήγορο ρυθμό. Νοιώθετε ότι είστε σε ένα σημείο ωρίμανσης της ατομικότητας σας και νοιώθετε ελεύθεροι να εκφραστείτε πέρα από κάθε ανασταλτικότατα. Με την πρόσφατη είσοδο του Ερμή στον  Σκορπιό και τη συνοδό με το Δια,  βρίσκετε ότι η ποιότητα της ζωής σας αντηχεί με τις ανάγκες του βαθύτερου εαυτού σας.  Κρίμα που οι δυο αυτοί πλανήτες είναι μόλις 7 μοίρες από τον Ηλιό θα φαινόντουσαν  υπέροχα μαζί λίγο επάνω από το δυτικό ορίζοντα αμέσως μετά τη δύση του Ηλίου εάν ήταν 10 ακόμη μοίρες μακριά.  Πάντως αυτή η σύνοδος είναι πολύ τυχερή, λίγο υπομονή, θα το δείτε σύντομα, ο ορίζοντας της ζωή σας θα ανοίξει πολύ. 

ΚαρκίνοςΓια σας φαίνεται ότι ζείτε στον αστερισμό των οικονομικών,  της αναζήτησης ρίσκου μέσω νέων δραστηριοτήτων και για κάποιους από εσάς κεραυνοβόλων ερώτων. Είστε ανυπόμονοι να λάβετε κάποιες πληρωμές που περιμένετε από καιρό και φαίνεται να γίνονται, απλά έχουν καθυστερήσει από απροβλέπτους λογούς.  Είστε λίγο ευερέθιστοι και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο εγωιστές εκεί που δεν το περιμένατε.  Η τύχη είναι με το μέρος σας  σε χρήμα και ερωτά, απλα μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και να εμπιστεύεστε την έμπνευση σας. 

Λέοντας.  Οι καθημερινές σας επαφές γίνονται πιο ουσιαστικές για σας καθότι νοιώθετε  ότι σας δίνουν πολλά που συνεισφέρουν στην αύξηση της ποιότητας της ζωής σας.   Πολύ θα θέλατε να είχατε την ευκαιρία να κινείστε πιο ανετά, να μπορείτε να κάνετε περισσότερες βόλτες, όχι τόσο για την ευχαρίστηση αλλά γιατί νοιώθετε ότι βρίσκετε κάποιο καλό νόημα. Για παράδειγμα,  κάνετε ένα περίπατο και ο νους σας γεμίζει από νέες ιδέες ή κάθεστε σε ένα καφέ και έχετε μια αίσθηση  Μπελ Εποκ.   Με όλη αυτή την απερίσπαστη προοπτική μπορείτε να δείτε  πως μπορείτε να κάνετε τη ζωη σας πιο ενθουσιώδη και αυθεντική. 

ΠαρθένοςΚαιρός για σας να δείτε ότι η εργασία σας έχει αποκτήσει ρίζες καθότι έχετε δουλέψει πολύ τελευταία και έχετε την ανάγκη για ξεκούραση και απολαβή καρπών.   Όπως είπα και για τους Δίδυμους   η συνοδός του Δια με τον Ερμή θα σας φέρει σύντομα κάτι πολύ καλό στη ζωή σας ,  για τους ελευθέρους να περιμένετε ότι  σύντομα θα έχετε συμβίωση , για τους υπολοίπους  μια πραγματικότητα που είναι εκεί για αρκετό καιρό στο μέλλον και θα είναι πηγή ευτυχίας.  Κατά τα αλλά νοιώθετε αρκετό πάθος και αυτά που πιστεύετε τα νοιώθετε σαν κυματίζοντα λάβαρα. 

ΖυγόςΈχετε τα πάνω σας, με την Αφροδίτη και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας νοιώθετε ιδιαίτερα  ενεργοποιημένοι,  ασυγκράτητοι να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα και να κάνετε νέες κατακτήσεις όχι  μόνο στο κομμάτι των φιλοδοξιών σας αλλά και στην ακαταμάχητη γοητεία σας.  Ο Δίας ναι μεν έφυγε από το ζώδιο σας αλλά για ένα χρόνο τώρα σας άνοιξε πολλούς ορίζοντες και σας έδωσε πολλή αισιοδοξία και διάθεση να ανοίξετε πανιά.  Τώρα αρχίζει η εποχή να δείτε τους πρώτους καρπούς,  ίσως για αρχή να δείτε μια βελτίωση στα οικονομικά σας. 

ΣκορπιόςΚοιτάτε ανυπόμονα να τελειώσετε κάποιες δουλίτσες που πρέπει να γίνουν για να έχετε όλη την άνεση να αφεθείτε στην ευεργετική ενέργεια του Δια και να ξεχυθείτε σε νέες περιπέτειες.  Ο νους σας στριφογυρίζει από δημιουργικότητα και αναζήτηση των νέων σας επιδιώξεων που σιγουρά συμπεριλαμβάνουν και εάν πάθος, καθότι το πάθος για ένα Σκορπιό είναι  στη φύση του.  Είστε σε μια ιδιαίτερη δημιουργική φάση σε βαθμό που θεωρείτε ότι πρέπει να μονιμοποιήσετε κάποια σχέση σας  σαν κομμάτι της ισχύος σας στο μέλλον.  Εν ολίγοις να περιμένετε  ευοίωνες και άνετες καταστάσεις. 

ΤοξότηςΤο πέρασμα του Δια στον Σκορπιό αν μη τι άλλο επηρεάζει κυρίως εσάς τον κυβερνήτη του ζωδίου σας.  Έχετε μια αλλαγή τοπιού στο κλίμα της αντίληψης σας.  Με τον Δια στο Ζυγό  κυριαρχούσε ένα αίσθημα συντονισμού στην ισορροπία, αισθητική, συντροφικότητα και λεπτότητα. Τώρα για ένα χρόνο θα νοιώθετε περισσότερη ανάγκη για παθιασμένες καταστάσεις,  φλογέρες πεποιθήσεις και ασυμβίβαστη μαχητικότητα. Αυτό το δεκαπενθήμερο η εργασία σας είναι στο προσκήνιο, ζητάτε να έχετε περισσότερες ευκαιρίες για ανάδειξη και να εφαρμόζετε τις ανάγκες σας. 

ΑιγόκεροςΕίστε πολύ ευχαριστημένοι που τα πράγματα ισορροπούν για σας μετά από ένα κύμα παγωνιάς σε μια προσωπική σχέση. Ίσως να εμπλεκόταν και ένας οικονομικός παράγοντας, δεν φαίνεται να ήσασταν υπεύθυνοι απλά μερικά πράγματα γίνονται πάντα εν μέσω αναποδιών.  Αφήστε πίσω σας κάθε δυσαρέσκεια καθότι έχετε την ευκαιρία μιας καινούργιας αρχής που θα αποδειχθεί μοναδική να σας δώσει μια πολύ καλή επαγγελματική επιτυχία  και παράλληλα να νοιώσετε μια υπέρβαση που πολύ θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. 

ΥδροχόοςΠολύ ιδεαλιστές και παράλληλα γεμάτοι αντιδραστική διάθεση για τις επόμενες δυο εβδομάδες.  Είστε ο εαυτός σας στη  μοναδικότητά του, πιστοί στις αρχές σας και δεν σας νοιάζει η υποτεθειμένη αναγκαιότητα των καταστάσεων για να συμβιβαστείτε.  Πιστεύετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας και αυτό μπορεί να το δείτε όχι μόνο στις επιδιώξεις σας αλλά και στα ερωτικά και σε οτιδήποτε πάρετε λίγο ρίσκο πάντα βέβαια με μια εκτίμηση των πιθανοτήτων.  Συναισθηματικά έχετε την απόλυτη βεβαιότητα και αυτό μετράει, πατάτε σε στέρεο έδαφος. 

ΙχθείςΠιστεύω να διαβάσετε την εισαγωγή, αυτά που γράψαμε για τον Ποσειδώνα ισχύουν πάρα πολύ για σας.  Ζείτε στον αστερισμό των οραματισμών και του ταξιδέματος σε ονειρικούς κόσμους. Είναι μια πολύ καλή εποχή να διαγράψετε το μέλλον σας μέσω αυτής της απλής μαγικής διαδικασίας.  Μερικές φορές τα άστρα έρχονται πολύ κοντά στη γη, στη συγκεκριμένη περίπτωση  ο Ποσειδωνίας στο Μεσουράνημα.  Το πέρασμα του Δια σε ένα άλλο ζώδιο του νερού όπως το δικό σας και σαν συγκυβερνήτης των Ιχθύων σας δίνει μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και αίσθησης ότι οι συνθήκες του περιβάλλοντος γίνονται πιο ευνοϊκές. 

 

Προβλέψεις Εβδομάδας 1910 έως 0311