Η Πανσέληνος στις 12 μοίρες του Κριού θα είναι επιβλητική καθότι λαμβάνει χωρά αμέσως μετά τη δύση του Ηλίου.  Το φεγγάρι θα φαίνεται επιβλητικό στον ανατολικό ορίζοντα, μια έμπνευση για ρομαντισμό και έντονα συναισθήματα.  Οι επόμενες 2 εβδομάδες που είναι ο ορίζοντας  αυτής της πρόβλεψης φαίνονται γεμάτες πάθος και μελοδραματικές καταστάσεις στις προσωπικές σχέσεις.  Υπάρχει έντονη ενεργεία για ξεκαθάρισμα των δυναμικών στο πως συσχετιζόμαστε και μια ασυμβίβαστη διάθεση για μη υποχωρητικότητα.  Εν ολίγοις θα έχουμε μπόλικες καταστάσεις που θα θυμίζουν σαπουνόπερα και  που ίσως τελικά να είναι αυτό που χρειαζόμαστε, να φέρουμε λίγο θέατρο και δράμα στην καθημερινότητα μας, όχι να το ζούμε παθητικά μπροστά την τηλεόραση.

Κριός. Έχετε μια ασυγκράτητη διάθεση για ερωτισμό που αναστατώνει το εσωτερικό σας. Δεν καταλαβαίνετε από που σας ήρθε ένα τέτοιο έντονο συναίσθημα καθότι πλημμυρίζει την καθημερινότητα σας και είναι κάτι που δεν έχετε συνηθίσει. Βέβαια μπορείτε να το δείτε και σαν κίνητρο για υπέρμετρη δημιουργικότητα αλλά σε αυτή την φάση γίνεστε ιδιαίτερα μαχητικοί και απαιτητικοί, όποτε  να περιμένετε έντονη επαφή με τους άλλους, απλά επιστρατεύσετε και τη γοητεία σας και όλα θα πάνε καλά. Πολύ κάλος καιρός να το ρίξετε έξω, επίσης.  Εμπιστευτείτε τη τύχη σας.

Ταύρος.  Εσείς μπορείτε να περάσετε εύκολα σε μια κατάσταση νιρβάνα το επόμενο δεκαπενθήμερο.  Επικεντρωθείτε στα εσωτερικά αισθήματα σας και απολαύστε τον πλούσιο κόσμο τους.  Θα νοιώσετε υπέροχα που αντιλαμβανόσαστε την έντονη δραστηριότητα του εσωτερικού εαυτού σας και ότι αυτή λειτούργει σαν ασπίδα από τους περιορισμούς και τις δυσκολίες της ζωής. Ωραίος καιρός να αρχίσετε ένα καινούργιο χόμπι, να αθληθείτε και να πάτε μια εκδρομή στην εξοχή, θα σας βοηθήσει πάρα πολύ να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας τι θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον.

Δίδυμος . Νοιώθετε μια ανανέωση στην προσωπικότητα σας κάτι σαν ένα νέο αέρα στα πανιά σας που σας σπρώχνει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι έντονων συναισθημάτων. Είστε ακράτητοι, το πάθος εμπνέει την έκφραση σας και πλημμυρίζει τον εαυτόν  σας.   Το κάλο είναι ότι είστε σε μια παιχνιδιάρικα διάθεση  όποτε πραγματικά το διασκεδάζετε. Σκέφτεστε έντονα το ταίρι σας και κάποιος σας φοβίζει  ότι ίσως το παρακάνετε με τις επιθυμίες σας  και ίσως την παραλογία σας. Μην το βλέπετε έτσι, απλά η Πανσέληνος σας μαγεύει να είστε ρομαντικοί και σε υπέρβαση των τετριμμένων του κατεστημένου.

Καρκίνος. Για σας φαίνεται έντονη δραστηριότητα γύρω από τα οικονομικά σας, νέα γύρω από αυτά και μια νέα προοπτική επικερδούς δραστηριότητας που φαίνεται να είναι πολύ σημαντική.  Νοιώθετε ότι πρέπει να κάνετε αυτά τα απαραίτητα βήματα για να ξεπεράσετε κάποιες τελματωμένες καταστάσεις, καιρός να το κάνετε , τα άστρα σας προσφέρουν άπλετα την ενέργειά τους  να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Στην καθημερινή σας επικοινωνία είστε ιδιαίτερα επιβλητικοί και δυναμικοί, δεν σας αρέσει καθόλου να σας λένε όχι.

Λέοντας. Η οικογένεια και η ζωή σας στο ιδιαίτερο περιβάλλον έχουν την  προσοχή σας.  Αναζητείτε ειρηνικές σκέψεις στο μυαλό σας και δεν θέλετε καθόλου έντονες συναισθηματικές καταστάσεις,  βρίσκετε ότι είναι περιττές, αυτό που μετράει είναι η ησυχία σας και η εικόνα του εαυτού σας στην θαλπωρή του σπιτιού. Μετράει πολύ για σας αυτή η πλευρά του εαυτού σας, βρίσκετε ότι ήδη έχετε πολλά να σας κάνουν ευτυχισμένους, απλά η φασαρία της καθημερινότητας δεν σας άφηνε να δείτε την καθαρή εικόνα. Εμπιστευτείτε την τύχη σας αυτές τις μέρες.

Παρθένος. Έντονη λίμπιντο για σας, κινιέστε στον κοινωνικό χώρο σαν κυνηγοί του έτερου ήμισυ και εάν είστε δεσμευμένοι απλά κοιτάτε από αισθητικής πλευράς, κάτι σαν να θαυμάζετε αρχαία ελληνικά αγάλματα.  Με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας νομίζετε ότι εσείς θέτετε τους ορούς του παιχνιδιού και όχι μονο αυτό άλλα είστε και κυρίαρχοι σε αυτό.  Αφεθείτε στο αίσθημα οι Παρθένοι φημίζονται περισσότερο για την πραγματοσύνη τους πάρα για τη αλαζονεία τους που είναι γνωστή στα Λιοντάρια. Καιρός λοιπόν για σας να ζήσετε μια άλλη περσινά.

Ζυγός. Έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες αναποδιές και συναισθηματικές σκηνές που σας κάνει να αναρωτιέστε τι έπαθαν οι άλλοι, δεν μπορούν να ζυγίσουν τις καταστάσεις με ένα καθαρό μυαλό και να βάλουν σε τάξη την ζωή τους. Έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με κάποιες αλλαγές που θα σας δώσουν περισσότερη ελευθέρια και άνεση.   Συντονίστε τις ενέργειες σας σύμφωνα με τα πλάνα σας και μην δίνετε σημασία στην αντίδραση του κατεστημένου, κάπου να κάνετε την μικρή επανάσταση σας έστω και εάν είναι να παραγγέλλετε την πίτσα σας  με ότι γουστάρετε για πρώτη φορά.

Σκορπιός. Νοιώθετε εσωστρεφείς με μια έντονη ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να επικεντρωθείτε στη δίαιτα σας και στις καθημερινές συνήθειες.  Απ ότι φαίνεται υπάρχει και ένα έντονο αίσθημα πολύ κολλητό στη ζωή σας οπότε μπορεί κάπου να έχετε απορροφηθεί εκεί και μάλιστα σε συλλογισμούς γιατί υπάρχει η σκέψη για επισημοποίηση. Είναι δημιουργική περίοδος για σας, έχετε όλο το κίνητρο να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να ξεκολλήσετε από τετριμμένες καταστάσεις και αναστολές που σας  περιορίζουν.

Τοξότης. Ένα όμορφο δεκαπενθήμερο να επιβιώσετε την ελεύθερη φύση σας και να αισθανθείτε υπέροχα.  Δεν ανέχεστε ούτε εξυπνάκηδες ούτε βαρείς τύπους του κατεστημένου στις επαφές σας.  Δεν καταλαβαίνετε γιατί οι άλλοι  προσωποποιούν αυτούς τους ρόλους και σας νευριάζουν. Για σας η ζωή είναι υπέροχη,  ότι και να χρειάζεται μπορείτε να το βρείτε με την άνεση σας.  Το κατεστημένο σας αφήνει αδιάφορους,  γνωρίζετε ότι έχετε όλη την προοπτική και την ισχύ να δημιουργήσετε τη δίκη σας επικράτεια.

Αιγόκερος. Νοιώθετε ανασφαλείς στις σχέσεις σας και στις κινήσεις σας.  Έχετε στο νου σας πολύ τη  διπλωματία και το τακτ,  κάτι που σας στερεί τη δυνατότητα να είστε ο εαυτός σας αλλά αντίθετα να βγάζετε προς τα έξω τις ανασφάλειες σας.  Κάπου αμφισβητείτε το όλο υπόβαθρο σας,  μερικές σκέψεις σας και συναισθήματα έρχονται σε σύγκρουση σε  βαθμό που δεν ξέρετε που και εάν πρέπει να είστε ευτυχισμένοι.  Εν ολίγοις υπάρχει αρκετή αναζήτηση του είναι και των ριζών σας που ζητά μια διαφορετική οπτική γωνία φιλοσοφικής αντίληψης της ζωή σας.

Υδροχόος. Η καριέρα σας είναι στο προσκήνιο.  Τα πράγματα κινιούνται σε αυτό τον τομέα. Κάποιες  αντιθέσεις χάνουν την επίδραση τους και μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα και όπως σας αρέσει.  Γνωρίζετε βαθειά τι θέλετε  και ποιοι μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας. Σας προβληματίζουν βέβαια τα αποθέματα υπομονής που έχετε με τους αμφισβητίες και τους εξυπνάκηδες.  Μπορείτε να επιβληθείτε και να επιβάλετε τους ορούς του παιχνιδιού.   Η τύχη σας ευνοεί,  οπότε η έμπνευση σας και η διαίσθηση σας είναι οι σύμμαχοι σας.

Ιχθείς. Ωραίες μέρες να τις περάσετε με καλούς φίλους,  να δείτε καμιά καλή ταινία, να κινηθείτε σε ένα περιβάλλον πολίτικων δραστηριοτήτων και να εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας για τις ανισότητες της ζωής ή να πάτε σε ένα ωραίο μέρος και να αφήσετε την φαντασία σας να τρέξει.  Έχετε μια στωική διάθεση που σας δίνει έναν υπερβατισμό οπότε μην ακούτε πολύ την λογική σας, αφήστε τις σκέψεις να τρέξουν, θα βρείτε το χρόνο στο μέλλον να τις ταχτοποιήσετε στα ράφια της λογικής σας. Καθώς είστε δεκτικοί, θα νοιώσετε τους άλλους να σας προσεγγίζουν για τη γοητεία της προσωπικής σας αύρας.

 

Προβλέψεις Εβδομάδας 05.10 έως 18.10