Η Νέα Σελήνη είναι στις 26 μοίρες του Σκορπιού.  Φέρνει στο προσκήνιο μια συναισθηματική ένταση και ένα πάθος που μας ταξιδεύουν μακριά καθότι μας δίνουν μια καινούργια  άποψη ζωής.  Φαίνεται ότι ζυγιάζουμε τα πράγματα με ένα αρμονικό τρόπο και αυτό μας δίνει ένα καινούργιο πλαίσιο συνύπαρξης  με τους άλλους στον κοντινό μας χώρο. Θα έλεγα ότι είναι ένα παρόμοιο αίσθημα με την αναμονή των γιορτών οπού το κλίμα είναι να συνυπάρχουμε μέσω των ευχών και των δώρων, μια συνύπαρξη που μας ταξιδεύει σε μια νοσταλγία και μια μαγεία μέσα στο χρόνο.  Αστρολογικά λοιπόν αυτός ο καιρός με μια ιδιαίτερη διάσταση,  έντονη ευνοϊκή επιρροή οι ευχές και τα όνειρα να βγουν αληθινά.  Είναι το τρίγωνο Ποσειδώνα με Δια και Αφροδίτη που με ωθεί να το πω αυτό.  Γίνετε ρομαντικοί, κοιτάξτε τα άστρα όταν έχει ένα ξάστερο ουρανό και αφήσετε την φαντασία σας να τρέξει λες και είστε παιδιά.  Και κάντε μια ευχή!

Κριός. Νοιώθετε σταθεροποιητικές επιδράσεις να κυριαρχούν στη ζωή σας γύρω από τα οικονομικά θέματα.  Έστω και εάν επιθυμείτε κάποιες αλλαγές και αυτές στοχεύουν να σας εξασφαλίζουν περισσότερη ευστάθεια και ασφάλεια, ζητάτε ένα οργανωμένο περιβάλλον και συγκροτημένη προοπτική γύρω από την καριέρα σας.  Φαίνεται ότι τα καταφέρνετε και έχετε όλη τη δυνατότητα και διπλωματία ταυτόχρονα να δώσετε μια καινούργια ώθηση στα επαγγελματικά σας. Θέλει λίγο προσοχή γιατί φαίνεστε ασυγκράτητοι, δεν θέλετε να κάνετε πίσω με το τίποτα.

Ταύρος. Αυτό το δεκαπενθήμερο σας βρίσκει με μια διάθεση αμφισβήτησης καθότι αναζητάτε ένα καινούργιο πλαίσιο προσαρμοστικότητας και ορίζοντα στα επαγγελματικά σας. Είναι μια υπέροχη κατάσταση για σας αφού νοιώθετε ότι αυτό που αναζητάτε αντηχεί βαθειά μέσα σας και έχετε την δυνατή πεποίθηση ότι αυτή είναι η πορεία που θέλετε. Η εποχή αυτή είναι αρκετά τυχερή για σας , η τύχη σας χαμογελά έστω και εάν αυτό που ζητάτε είναι να κατακτήσετε μια αιθέρια ύπαρξη.  Για τους δεσμευμένους να περιμένετε στιγμές πάθους και μπόλικη περιπέτεια.

Δίδυμος. Έστω και εάν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και να απολύσετε ήσυχες στιγμές οι δουλείες και ο νους σας που είναι διαρκώς πάνω σε αυτές δεν σας αφήνουν. Ο αέρας της επιτυχίας που είναι ευνοϊκός για σας σας παρασέρνει.  Έχετε πολλά κάστανα στη φυτεία και κάπου τρέχετε αλλά κάνετε υπολογισμένες κινήσεις και τα καταφέρνετε. Νοιώθετε πάρα πολύ ενεργεία όποτε δεν σας πειράζει και τόσο, μονο που θα θέλατε να είχατε περισσότερο χρόνο να μοιραστείτε με το ταίρι σας.  Θα έχετε νέα μιας σημαντικής επιτυχίας που θα σας συνεπάρει.

Καρκίνος. Βρίσκετε ότι οι ήμερες αυτές περνούν ευχαρίστα για σας και αφήνεστε σε αυτό αίσθημα.  Σας κυριαρχεί ένα αίσθημα ότι έχετε δρομολογήσει τα επαγγελματικά σας όποτε μπορείτε να χαλαρώσετε τώρα μετά αυτό το κατόρθωμα.  Σε αυτό πλαίσιο αναλογίζεστε ότι έχετε πολλά να είστε ευτυχισμένοι και οραματίζεστε ένα φωτεινό μέλλον, πιστεύετε ότι μια αισιόδοξη προοπτική και λίγη τύχη είναι τα αναγκαία συστατικά.  Η τυχη σας ευνοεί, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας , κάντε όνειρα και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.

Λέοντας. Ίσως η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις να σας φαίνονται λίγο αγγαρεία άλλα δεν είναι εμπόδιο στην ευτυχία σας. Ταχτοποιείστε αυτά που πρέπει και θα έχετε όλο το περιθώριο να νοιώσετε τα έντονα αισθήματα σας που σας ζητούν να κάνετε περισσότερα για την καριέρα σας και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρείς που σας παρουσιάζονται. Σαν Λεοντές έχετε μια φλόγα κυριαρχίας και στάτους μέσα σας, συνδυάστε τα με το βαθύ αίσθημα ότι έχετε όλες τις προϋποθέσεις και εφόδια, όποτε μπορείτε να ξανοιχθείτε σε νέους ορίζοντες. Απλά τις λεπτομέρειες πρώτα.

Παρθένος. Βρίσκετε τον εαυτόν σας λίγο έξω από την ζώνη της άνεσης σας. Οι προσωπικές σχέσεις σαν εστίαση της προσοχής σας σας κάνει να νοιώθετε λίγο άβολα. Θεωρείτε ότι ο καθένας πρέπει να δείχνει τον καλύτερο εαυτών του και όλα πάνε καλά. Τώρα έχετε ένα περιβάλλον που απαιτεί να δείξετε ένα ευέλικτο εαυτό ως προς τις απόψεις του και παράλληλα απορροφημένο στα επαγγελματικά όπου οι καταστάσεις κινιούνται πολύ γρήγορα και ευνοϊκά. Καλυτέρα αφεθείτε στο ρεύμα των δραστηριοτήτων σας χωρίς πολλές παραμέτρους γύρω από τις αρχές σας.

Ζυγός. Βρίσκεστε σε μια διελκυστίνδα μεταξύ παραφορών αισθημάτων και μια αμφιβολίας τι πρέπει να κάνετε.  Είναι κάτι που σας ξεσηκώνει και δεν σας αφήνει να βρείτε την ησυχία σας. Εάν είναι ένα ερωτικό πάθος τότε μάλλον έχετε δαγκώσει την λαμαρίνα για τα καλά. Νοιώθετε ότι πρέπει να κινηθείτε έξυπνα ώστε να έχετε αυτό που θέλετε, ο νους σας ξεχειλίζει από ιδέες.  Η τύχη είναι άκρως ευνοϊκή για σας, η συνοδός Αφροδίτης με Δια στο Σκορπιό είναι ότι καλύτερο. Και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα πολύ κάλο, αφεθείτε στον ονειροπόλο ρομαντισμό σας.

Σκορπιός. Τα άστρα ρίχνουν μια έντονη δέσμη πάνω σας, πρέπει να την νοιώσετε άπλετα αυτό το δεκαπενθήμερο.  Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας σηματοδοτεί ευνοϊκό καιρό για σχέδια και ένα καινούργιο ξεκίνημα. Με τη συνοδό της Αφροδίτης και του Δια επίσης στο Σκορπιό, έχουμε τους δυο πιο τυχερούς πλάνητες να προσθέτουν την ενεργεία τους.  Το τρίγωνο του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σας χαμογελά, κάπου τα όνειρα σας γίνονται αληθινά, γεμίζετε από ελπίδα, αισθήματα αγάπης, η φαντασία σας οργιάζει και η αισιοδοξία σας ξεχειλίζει.

Τοξότης  Η επαγγελματική σας δραστηριότητα είναι στο προσκήνιο. Οι καταστάσεις κυλούν γρήγορα με πάρα πολύ ένταση και ανάγκη να δώσετε την όλη προσοχή σας. Έχετε πολλές επαφές και δοσοληψίες. Τα σχεδία σας φαίνεται να έχουν βάση, η οικονομική απολαβή θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Φαίνεται ότι οι έξυπνες σας κινήσεις ήταν πολύ σωστές. Στο περιθώριο τα αισθηματικά σας δίνουν και παίρνουν, πως ακριβώς τα καταφέρνετε εν μέσω όλης της φούριας είναι το ταλέντο ενός Τοξότη κάτι σαν το βέλος στον αέρα, μετέωρο μεν άλλα κινούμενο προς τον στόχο δε!

Αιγόκερος. Νοιώθετε ένα ασυγκράτητο κατακτητικό και μαχητικό πάθος που δεν καταλαβαίνετε τι σας έπιασε ξαφνικά. Εάν και δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας θα θέλατε να κάνετε μια κοινωνική επανάσταση, κάτι πρέπει να αλλάξει ριζοσπαστικά για σας.  Βέβαια βρίσκετε ότι στέκεστε καλά στην καριέρα σας άλλα δεν σας φθίνει. Κάπου η ιδέα μιας κατάκτησης σας συνεπαίρνει και σας γοητεύει.  Εάν μη τι άλλο σας κάνει και έντονα ερωτικούς  όποτε εάν δεν δοθείτε σε ιδεολογικές περιπέτειες, μάλλον θα είναι αισθηματικής φύσεως.

Υδροχόος. Ένας Υδροχόος πάντα έχει κάτι το διαφορετικό, γι αυτό και ευδοκιμεί στις ιδεολογίες, είναι εύφορο το περιβάλλον εκεί για να εκφράσει την ιδιαιτερότητα του. Αυτές τις ήμερες σας διακρίνει ένας υπερβατισμός, είστε υπέρ πάνω όλων σε ένα νιρβάνα πολύ προσωπικό. Βέβαια έχετε όλο το περιθώριο, οι δουλείες πάνε καλά και τα οικονομικά σας έχουν δρομολογηθεί σε μια ανθοφορία,  μπορείτε άνετα να αφεθείτε σε μια ενδοσκόπηση και αναπόληση πάνω στην καλοκαγαθότητα της ζωής και της χαράς που δίνει.

Ιχθείς. Το αρχέτυπο που σας ταιριάζει τώρα είναι ο θεός Ποσειδώνας πάνω στο άλογο του να καλπάζει στα κύματα  τρισευτυχισμένος που κατέκτησε ακόμη μια ωραία θνητή ή θεά της αρέσκειας του.  Για σας η τύχη σας χαμογελά, η φαντασία ενσαρκώνεται στις περιστάσεις της ζωής σας. Υπάρχει όλη η ευνοϊκή ενεργεία να υλοποιηθούν καταστάσεις που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον σας, κάτι σαν τον άνθρωπο της ζωή σας ή η δουλειά που πάντα ονειρευόσαστε. Ησυχάστε τη λογική σας και ανοίξτε το νου σας στα όνειρα σας.

Προβλέψεις εβδομάδας από 16/11 έως 30/11