Ας δούμε τα ζώδια αναλυτικά.  Υπάρχει μια φθινοπωρινή ησυχία και νωχέλεια για την ώρα. Τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται γρήγορα από την επόμενη Νέα Σελήνη.

Κριός. Είστε επικεντρωμένοι στην καθημερινότητα του εργασιακού σας περιβάλλοντος προσπαθώντας να πετύχετε τις ισορροπίες και μια αρμόνια.  Έχετε αρκετή κοινωνική δραστηριότητα και αυτό αποτελεί ένα παράγοντα ευχαρίστησης καθότι σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες φιλίες και όχι μόνο,  μια από αυτές μπορεί να έχει και ερωτικό χαρακτήρα. Τα οικονομικά σας σας ενθουσιάζουν, κάτι καλό έρχεται σύντομα.

Ταύρος. Έχετε μια διάθεση για έντονο ρομαντισμό σε ένα φθινοπωρινό περιβάλλον γεμάτο με δέντρα με κίτρινα φύλλα  στα κλαδιά τους και στην σκιά τους, παρέα με το ταίρι σας, αφημένοι στα αισθήματά σας.  Καθόλου παράξενο εάν έχετε και ένα βιβλίο ποίησης μαζί σας ή νοιώθετε τόσο έντονα να πάτε στο Πήλιο και να ξεχάσετε το κινητό στο σπίτι σας.  Το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι είστε ο εαυτός σας  σε συντονισμό με τα αισθήματα σας.

Δίδυμος. Εσάς σας έχει πιάσει ένα πάθος που σας έχει παρασύρει το μυαλό και κατευθύνει τις επιλογές σας.  Νοιώθετε ότι έχετε να παλέψετε με πολλές παρορμήσεις, ο εαυτός σας είναι τελείως απορροφημένος σε αυτές. Αυτό που φαίνεται είναι ότι αναζητάτε βάθος στη ζωή σας, θέλετε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ελεύθερα αυτά που σας συναρπάσουν και μετρούν περισσότερο για σας.  Μεταβατική περίοδος λοιπόν.

Καρκίνος. Μια ανέμελη διάθεση για σας, φαίνεται ότι απολαμβάνετε τις ήμερες σας χωρίς να ζητάτε πολλά , απλά αφήνετε τα πράγματα να κυλούν χωρίς να θέλετε να είστε αυτοί που θέλουν να τα υπαγορεύουν.  Νοιώθετε ότι έρχονται πολύ καλές μέρες σύντομα, κάτι πολύ ευχάριστο, και μάλλον έχετε δίκιο,  ο Δίας κοντά στον άξονα της Πανσέληνου  δικαιολογεί αυτές τις δονήσεις. Με όλη αυτή την άνεση είστε πολύ καλοί με το ταίρι σας, γεμάτοι γλύκες.

Λέων. Είστε χαρούμενοι που κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις υποχωρούν και κάποιες επαγγελματικές προοπτικές έχουν πάρει το δρόμο τους προς καρποφορία.  Αισθάνεστε ανανεωμένοι, αισιόδοξοι και πεπεισμένοι ότι τα οικονομικά σας έχουν αφήσει τις δύσκολες μέρες πίσω τους και οδεύεται προς την ευημερία που έχετε επιδιώξει. Με αυτή την προοπτική βγαίνετε προς τα έξω άκρως γοητευτικοί με τον αέρα της επιτυχίας, κάτι βαρύς τύπος γαλλικού σινεμά.

Παρθένος. Βάζετε στόχους και φιλοδοξίες και εισέρχεστε σε μια ψυχοσύνθεση πνεύματος εκστρατείας για να φέρετε σε πέρας αυτό που επιθυμείτε.  Κατώι σαν τους Αργοναύτες που το αρχέτυπο τους ταιριάζει τόσο στην Παρθένο  και την  τελειομανία της μέσω της επιδίωξης στους να βρουν το χρυσόμαλλο δέρας. Όχι απλό δέρμα αλλά χρυσό, το τέλειο. Λοιπόν μοντέρνοι Ιάσονες,  έχετε όλη την ενέργεια αν βάλετε στο μυαλό σας κατι θα το έχετε.

Ζυγός .Εσείς τελικά είστε σε ένα σερί έντονων πλανητικών επιδράσεων για κάνα χρόνο τώρα. Έφυγε ο Δίας από το ζώδιό σας , ήλθε η Αφροδίτη με τη γλύκα της και τη σαγήνη της.  Έχετε ρίξει βαθιές ρίζες,  να περιμένετε  αρκετό έλεγχο και ευτυχείς καταστάσεις στο άμεσο μέλλον. Για την ώρα ο Άρης σας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν κάποιες δουλείες που πρέπει να γίνουν και όσο και να θέλετε να ξεφύγετε, τελικά το φιλότιμο και η ευαισθησία σας επικρατούν.

Σκορπιός. Νοιώθετε ότι ήλθε η στιγμή να βγείτε στο προσκήνιο και να τραβήξετε τα φώτα της προσοχής.  Η Πανσέληνος σας κάνει ιδιαίτερα ενεργοποιημένους  και σας παρακινεί να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας, αυτό που θέλετε να πετύχετε, να βρεθείτε στο στάτους που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Ο Δίας στο ζώδιο σας φέρνει αρκετή αισιοδοξία, τύχη, σας δίνει νέες προοπτικές και την ευκαιρία να οικοδομείστε το οικονομικό σας μέλλον.

Τοξότης. Εσείς φαίνεται ότι ακόμη βιώνετε μια ωραία συναισθηματική κατάσταση που βρίσκετε ότι την χρειαζόσαστε πολύ όπως η διψασμένη γη την βροχή.  Έχετε γενικά μια νέα ώθηση στη ζωή σας,  είστε πιο αισιόδοξοι, πιο ζωηροί, νιώθετε ότι έχετε ωριμάσει σε κάποιες όψεις των προσωπικών σας σχέσεων και έχετε όλη την άνεση να κρατήσετε ότι σας ευχαριστεί σε αυτές για να νιώσετε ότι είστε ο εαυτός σας με όλη τη σιγουριά να προχωρήσετε στο μέλλον.

Αιγόκερος. Αφεθείτε στην ατμόσφαιρα μιας καλής παρέας, ευχάριστες συζητήσεις, μικρές βόλτες , κάντε καμία επίσκεψη στα αδελφάκια σας,  άραξε τη σε κάνα καλό στέκι στη γειτονιά σας.  Είστε σε μια αυτάρκη διάθεση,  νοιώθετε ότι έχετε τις κατάλληλες ευκαιρίες στη ζωή σας, δεν αισθάνεστε προβληματισμένοι για τις ανάγκες τις ζωής, εν ολίγοις θέλετε να είστε αραχτοί να απολαύσετε την αισιοδοξία και την πίστη που έχετε στο μέλλον της ζωής σας.

Υδροχόος. Κάτι παρόμοιο με τους Αιγόκερους αλλά εσείς προτιμάτε να μείνετε στο σπίτι σε μια νοσταλγική και αποτραβηγμένη διάθεση.  Θα έλεγα η φθινοπωρινή ατμόσφαιρα σας επηρεάζει προς μια εσωστρέφεια και αναμονή.  Περιμένετε κάποιες καταστάσεις να έλθουν σε πέρας που έχουν να κάνουν κυρίως με την καριέρα σας, μάλλον περιμένετε μια προαγωγή. Ότι και εάν είναι,  η έκβαση φαίνεται ευνοϊκή.  Μια καλή οικονομική απολαβή είναι στον ορίζοντα.

Ιχθείς. Νοιώθετε μια έντονη ανάγκη να κάνετε ευχάριστα πράγματα, να είστε χαρούμενοι, σε μια κατάσταση που θυμίζει παιδιά στην όλη τους τρέλα. Η φαντασία έχει τα πάνω της, βρίσκετε αρκετές ευκαιρίες  έστω και στα κρυφά να ικανοποιήσετε την παιχνιδιάρικη διάθεση σας. Προσοχή μην το παρακάνετε, η τύχη είναι με το μέρος σας, μην αντοποκριθείτε αμέσως σε τίποτα γλυκοχαμόγελα.  Κάτι πολύ δημιουργικό διαγράφεται στον ορίζοντα, οπότε  έχετε όλη την άνεση τώρα να το ρίξετε έξω.

 

FM-Nov-4-2017