Η Πανσέληνος στις 19 μοίρες του Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο μας κάνει συναισθηματικά συγκρατημένους, καθότι αναζητούμε ασφάλεια και περιοριζόμαστε στις εκφράσεις μας. Η αισιοδοξία μας επίσης είναι μετρημένη,  προτιμούμε να είμαστε αποτραβηγμένοι από τον πολύ κόσμο και να μετρήσουμε καλά τα πράγματα.  Θέλουμε να νοιώσουμε ένα πολύ προσωπικό περιβάλλον,  βρίσκουμε ότι η κοινωνική  ζωή μας είναι λίγο επίπονη.

Κριός.  Αισθάνεστε μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τα επαγγελματικά σας σχέδια θα πάνε καλά.   Σας κουράζει η πολλή επαφή με τον κόσμο γιατί δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.  Έχετε μια μεγάλη συνεργασία στα σκαριά η όποια σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.  Στις σχέσεις είστε αρκετά κτητικοί, θεωρείτε ότι έχετε τα πάντα σε αύτη, οπότε δεν ανέχεστε καμιά άλλη μάτια.

Ταύρος.  Έχετε μια απαράμιλλη γοητεία , νοιώθετε ακαταμάχητοι, μην παραξενευτείτε εάν το περιβάλλον σας δίνει την αίσθηση ότι το έτερο φύλο παθαίνει κεραυνοβόλο έρωτα.  Παράλληλα  εκφράζετε  ένα ανοικτό εαυτό προς τους άλλους, είστε γενναιόδωροι και προσφέρεστε για να βοηθήσετε σε ότι χρειάζεται.   Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε μια οικονομική ευκαιρία που παρουσιάζεται.

Δίδυμος.  Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε πόλεμο εάν χρειαστεί.  Ασυμβίβαστοι  στην ατομικότητα σας , δεν σας ευχαριστεί που το έτερο ήμισυ είναι πολύ συγκρατημένο απέναντι σας. Αναζητάτε ένα ρομαντισμό που σας ανεβάζει και θέλετε να τον βιώσετε μπροστά στους άλλους.  Με αύτη τη διάθεση σας βλέπω να βγαίνετε έξω εξεζητημένα ντυμένοι, με ένα πολύ προσωπικό ύφος και διάθεση για πολύ παιχνίδι.

Καρκίνος.  Επικεντρώνεστε να βάλετε κάποια πράγματα στην καθημερινότητα  σας σε τάξη.  Έχετε έντονο το αίσθημα των υποχρεώσεων, θέλετε να βοηθήσετε όσο μπορείτε το σύντροφο σας.  Παράλληλα  νοιώθετε ένα βαθύ ερωτισμό γι αυτόν, κοιτάτε να ξεφύγετε λίγο σε ένα καταφύγιο οπού θα είστε μόνοι σας και να κάνετε εκεί σχεδία για ένα μεγαλύτερο ταξίδι. Έχετε μια επαγγελματική επιτυχία.

Λέοντας.  Δεν έχετε πολύ διάθεση για διασκέδαση, σας τραβά περισσότερο η δουλειά η όποια σας δίνει πολλές όμορφες εκπλήξεις αύτη την εβδομάδα, μια από αυτές μπορεί να είναι μια συναρπαστική γνωριμία.  Οι φιλοδοξίες σας έρχονται στο προσκήνιο, συγκεντρώνετε τις απαραίτητες πληροφορίες για να τις βάλετε σε πράξη.  Έχετε συζητήσεις με σημαντικά άτομα  οι όποιες μπορούν να αφορούν μια επένδυση.

Παρθένος.  Ο νους σας είναι στην καριέρα σας. Κοιτάτε πως θα ξεπεράσετε μερικά εμπόδια που σας καθυστερούν στις επιδιώξεις σας.  Τα οικονομικά σας φαίνεται να αναβιώνουν. Να περιμένετε χρήματα σύντομα και μάλιστα πολλά εάν κάνετε κάτι μεγάλο.  Στο νου σας γυροφέρνει ένα αίσθημα το οποίο δεν το έχετε εκφράσει ακόμη.  Ασυγκράτητα ρομαντικοί αύτη την εβδομάδα.

Ζυγός.  Βρίσκεστε σε μια κρίσιμη φάση οπού αναμορφώνετε την προσωπικότητα σας  με την προοπτική να είστε πιο ανοικτοί προς τους άλλους, πιο αισιόδοξοι, πιο επικοινωνιακοί και να εκφράζετε  τις σκέψεις σας με γνώμονα την αλήθεια και το τί είναι το σωστό. Περνάτε δηλαδή μια αναγέννηση  με σκοπό να νοιώσετε βάθος στη ζωή σας και ανοικτό ορίζοντα για το μέλλον.  Παραπέρα γοητεύετε παρά πολύ τον σύντροφο σας.

Σκόρπιος.  Κάτι μυστικό γυροφέρνει στη ζωή σας.  Μια γνωριμία σημαντική που την κρατάτε μακριά από τη δημοσιότητα ή κάποιες συζητήσεις για μια οικονομική κίνηση που θεωρείται ότι πρέπει να μην μαθευτούν. Στα φανερά τώρα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί,  ξαφνιάζετε τους άλλους με την πρωτοτυπία σας,  πάρα πολύ κτητικοί και απαιτητικοί,  η γοητεία σας  καταφέρνει να αρέσετε στους άλλους έστω και παράξενοι.

Τοξότης.  Μια συναισθηματική διάθεση για συγκράτηση και ασφάλεια κυριαρχεί για σας.  Αναζητάτε  μια σοβαρότητα,  δεν θέλετε να αναλώνεστε σε επιφανειακές επαφές με τους άλλους και να μιλάτε για αδιάφορα πράγματα. Προτιμάτε περισσότερο ένα πνεύμα ιδεολογίας , απηχεί σε σας η γνώση και οι σκέψεις που σας δίνουν το αίσθημα της ελευθερίας και ενός καλύτερου αύριο.   Αισθηματικά μοιράζεστε πολλές  μικρές όμορφες στιγμές.

Αιγόκερος.  Συναντάτε ένα άτομο ιδιαίτερα ακαταμάχητο, στοργικό,  συναισθηματικό που σας γοητεύει.  Μπορεί να είναι μια γνωριμία με μέλλον.   Είστε απασχολημένοι με τις υποχρεώσεις σας και την δουλειά σας, συναισθηματικά περισσότερο να είστε αποτραβηγμένοι, οπότε θα είναι ενδιαφέρον η αντίδραση σας σε αύτη την γνωριμία.  Η καριέρα σας έχει μια σημαντική ευκαιρία.
Υδροχόος.  Πολύ θα θέλατε να το διασκεδάζετε, αλλά η αίσθηση του καθήκοντος σας λέει διαφορετικά.  Είστε πολύ υπεύθυνοι και πολύ συγκεντρωμένοι στην ατζέντα σας. Είστε απασχολημένοι στο σπίτι, κάτι ενδιαφέρον και ευχάριστο συμβαίνει εκεί, ίσως  κάτι αγαπημένο ήρθε από μακριά ή ένα σχέδιο σας έγινε πραγματικότητα οπότε γιορτάζετε μια επιτυχία. Τυχερή εβδομάδα για σας.

Ιχθείς.  Είστε πολύ αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πάνε καλά,  στο τέλος το καλό κυριαρχεί πάντα.  Νοιώθετε ότι έχετε βαθιές ρίζες, ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε αντιξοότητα.  Έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση,  είστε ευχάριστοι στις συζητήσεις σας.   Η ενέργεια σας είναι μεγάλη,  θα νοιώσετε υπέροχα κάνοντας αθλητισμό ή κάποιο σπορ.  Η τύχη σας ευνοεί, αφεθείτε στο χαμόγελο της.
FM-Jun-9-2017 n διατροφή υγεία ομορφιά