Η προηγούμενη ανάρτηση είναι ακόμη σχετική αφού είναι οι προβλέψεις για τον επόμενο χρόνο, όπως και η εισαγωγή όπου μιλάμε για την μαγεία και το ξεχωριστό  αυτών των ήμερων.

Η Πανσέληνος στις 11 μοίρες του Καρκίνου φαίνεται αρκετά μαγευτική αφού η Σελήνη είναι στον οίκο της και έχει ένα ακριβές τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, κάτι που δίνει πολύ φαντασία,  ευαισθησία και ονειροπόληση. Περισσότερο δίνει την εσωτερική διαίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά, η επίδραση του παρελθόντος θα διαλυθεί κάτι σαν την ομίχλη. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει επίσης και την τάση για κοντινή προσωπική επαφή  και το μοίρασμα αισθημάτων και αγάπης με τους άλλους.

Κριός. Ο Άρης στον Σκορπιό σε συνοδό με τον Δια  σας ενεργοποιεί σε ένα μεγάλο βαθμό να κάνετε όλο και πιο πολλά. Βέβαια φέρνει και στην επιφάνεια έντονα συναισθηματικά στοιχειά όποτε είστε πολύ παθιασμένοι.  Ο Ουρανός είναι στάσιμος στο ζώδιο σας στην αναδρομή πορεία του όποτε ότι αλλαγές θέλετε να κάνετε όσο και δραματικώς να είναι, καιρός να προχωρήσετε. Θα νοιώσετε κάτι σαν τον σερφάρω που έτυχε ένα μοναδικό μεγάλο κύμα.  Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και δώστε σημασία στα οράματα σας.

Ταύρος. Κάπου θέλετε να αφεθείτε στην καθημερινή ρουτίνα, απλά πράγματα και ήσυχες μέρες  μιλούν στην αίσθηση της άνεσης σας. Η συνοδός της Αφροδίτης που κυβερνά το ζώδιο σας με τον Ήλιο και με τον Πλούτωνα κοντά σας δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση ότι το σύμπαν είναι εκεί για σας, κάτι σαν να διαβάζετε τον Αλχημιστή του Κοέλιο. Στέκεστε καλά σε αυτό που εκτιμάτε και γνωρίζετε καλά ότι η ζωή σας έχει δυνατές βάσεις, οπότε προς τι όποια αναθεώρηση.  Επιπλέον ζείτε σε μια ατμόσφαιρα ενός πάθους που σας συναρπάζει.

Δίδυμος. Είστε σε μια δεκτική διάθεση προς τους άλλους, αρκετά ανοιχτοί σε επικοινωνία και συνεργασία με αυτούς. Βέβαια έχετε το πάνω χέρι, εσείς ελέγχετε τη ροη των καταστάσεων και τις οδηγείτε εκεί που εσείς θέλετε, καθότι έχετε μια ευρύτερη προοπτική και θέλετε να προχωρήσετε σε ένα νέο ορίζοντα και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά περισσότερο ζητάτε κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα,  θέλετε να ξανοιχτείτε ώστε να αισθάνεστε περισσότερη ελευθέρια στην έκφραση σας.   Εν ολίγοις για σας όλα περνάνε από το χέρι σας αυτόν τον καιρό.

Καρκίνος. Αυτή η Πανσέληνος σας ενεργοποιεί πάρα πολύ,  είναι μια ανανέωση  του είναι σας  που σας  γεμίζει κάτι σαν την βόλτα σε ανοιξιάτικα λιβάδια.  Είστε γεμάτη από αισιοδοξία και ονειροπόληση,  πιστεύετε έντονα ότι τελικά γίνεται αυτό που ευχόσαστε και τα πράγματα είναι σε καλή πορεία.  Τα οικονομικά σας έρχονται πολύ δυναμικά στο προσκήνιο, έχετε την πρόκληση κάποιων σημαντικών ευκαιριών που ζητούν την έντονη προσήλωση σας για να τις εκμεταλλευτείτε ,  η προοπτική τους είναι πολύ προσοδοφόρα.

Λέοντας. Ο Ήλιος στον Αιγόκερο φέρνει για σας μια έντονη πραγματιστική διάθεση που σας ωθεί εν μέσω γιορτινών ήμερων να την δείτε σαν μια ευκαιρία να αναλογιστείτε για το στυλ της καθημερινότητας και το τι μπορείτε να κάνετε να την μεταμορφώσετε ώστε να έχετε περισσότερη άνεση και ευχαρίστηση, αλλά παράλληλα να είστε πιο παραγωγικοί και να κερδίζετε περισσότερα. Βέβαια όλη η αυτή η διαδικασία είναι απολαυστική για σας, εκεί που το γιορτάζετε ο νους σας δουλεύει στον δικό του προσωπικό ρυθμό και σας δίνει μια αποφασιστικότητα που σας αρέσει.

Παρθένος. Νοιώθετε μια έντονη εξωστρέφεια κάτι που σας ωθεί να ασχολείστε πάρα πολύ με τα επαγγελματικά σας εν μέσω γιορτών. Βρίσκεται ότι η δουλειά προηγείται ιδιαίτερα όταν έχετε αρκετή όρεξη  και νοιώθετε ότι είναι κάτι σαν παιχνίδι. Φαίνεται ότι αυτή την εποχή έχετε στα σκαριά κάτι σημαντικό, ξεπερνάτε κάποιες αντιθέσεις και ξεδιαλύνετε μερικές θολώσεις καταστάσεις από τα παλιά, οπότε ο ορίζοντας καθαρίζει και μπορείτε να οικοδομήσετε μια δομή ευτυχίας και ευημερίας στη ζωή σας.

Ζυγός. Επιζητάτε την καλή φιλία και την επαφή με άτομα που έχουν να πουν κάτι εν μέσω μιας ωραίας ατμόσφαιρας  και παρέας.  Τα έχετε πολύ καλά με τον εαυτόν σας, βγάζετε προς τα έξω έναν όμορφο εαυτό, οπότε τυχεροί αυτοί που σας συναντούν, είστε πολύ ευχάριστοι και κοινωνικοί. Σαν Ζυγοί, αυτό είναι το στοιχείο σας, αυτή την εποχή εκφράζεται στην όλη του διάσταση. Αυτό σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς, να περιμένετε αρκετό φλερτ και πολλές γνωριμίες στα πάρτυ που θα πάτε.

Σκορπιός. Εσείς αναζητάτε θέρμες χειμωνιάτικες νύχτες, το κρύο δεν σας αγγίζει πουθενά ούτε σας κράτα στο σπίτι, όσο και να θέλετε να αφεθείτε λίγο σε μια μοναχική διάθεση και να αναπολήσετε το μέλλον και το τι πρέπει να κάνετε. Έχετε μια έντονοι κατακτητική διάθεση, δεν σας πάει να μην έχετε αυτό που θέλετε,  είστε πολύ παθιασμένοι κάτι που σας βοηθά βέβαια, γιατί δίνει ένα αέρα έμπνευσης στους άλλους.  Παράλληλα είστε και πολύ ρομαντικοί,  λειτουργείτε κύρια με την φαντασία σας και τον αχαλίνωτο συναισθηματισμό σας.

Τοξότης. Νοιώθετε πολύ ωραία που ο Κρόνος άφησε το ζώδιο σας,  η αίσθηση των υποχρεώσεων και των πρέπει αρχίζει να παρέρχεται.  Ο Ερμής σας ωθεί να είστε πολύ κινητικοί και να επιζητείτε νέες εντυπώσεις, οπότε δεν φαίνεται να σας φθίνει ένα μονο πάρτυ για τις γιορτινές βραδείες σας.  Η σύνοδος του Δια με τον Άρη είναι έντονα δυναμική,  νοιώθετε ότι έχετε όλη την ενέργεια να κάνατε πολλά πράγματα,   είστε κάτι σαν ιστιοφόρο με ούριο άνεμο, ξανοίγεστε στα πελάγη που θέλετε.

Αιγόκερος. Έντονοι πλανητική δραστηριότητα στο ζώδιο σας, κάτι που σημαίνει ότι έχετε πολύ “πρώτη ύλη”  στη διάθεση σας. Το πέρασμα επίσης του Κρόνου που είναι και ο κυβερνήτης  βάζει την σφραγίδα ότι τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα είναι σημαντικά για σας.  Θα είναι η περίοδος  να οικοδομήσετε αυτό που θέλετε στην ζωή σας  το όποιο η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερο  του δίνει ένα μαζικό και πολύ θεμελιώδη  χαρακτήρα.  Αυτές οι ευθυγραμμίσεις συμβαίνουν μια φορά σε μια ανθρωπινή ζωή, οπότε είναι μια μοναδική ευκαιρία από τους πλάνητες. Ετοιμαστείτε για μεγάλα σχεδία.

Υδροχόος. Η αλλαγή της πορείας του Ουρανού, όπως και η θέση του Κρόνου που είναι συγκυβερνήτης στον Υδροχόο, σηματοδοτούν αλλαγές και δρομολόγηση νέων καταστάσεων.  Φαίνεται ότι αυτού του είδους οι σκέψεις είναι στο μυαλό σας,  είστε έτοιμοι να πυρετέ κάποια ρίσκα, τα οποία θα είναι και ρομαντικού χαρακτήρα, οπότε κάποιοι από εσάς αγοράζετε δακτυλίδια ενώ κάποιοι προσχωρούν σε μια επισημοποίηση της σχέσης.  Όσο για τους δεσμευμένους επικεντρώνεστε περισσότερο στα οικονομικά, θέλετε κάτι περισσότερο για να περνάτε καλά με τον σύντροφο σας.

Ιχθείς. Μάλλον βρίσκεστε στον κόσμο σας, περά βρέχει για τα υπόλοιπα.  Άνετοι και προσγειωμένοι στην φαντασία σας (!)  είστε σε μια ειδυλλιακή κατάσταση και μια απερίγραπτη ονειροπόληση. Θα έλεγα ότι βιώνετε κάτι το υπερβατικό, η καθημερινότητα απλά είναι το έδαφος που πατάτε, η ύπαρξη σας είναι αλλού, κάτι σαν μια μυστικιστική κατάσταση.   Οπότε έρωτες, ποίηση,  προσευχή, τέχνη και κάθε αιθέριο είδος  σας γεμίζουν τις μέρες με ευτυχία.

 

Προβλέψεις εβδομάδας από 0201 έως 1601