Έκλειψη του Ήλιου στις 27 μοίρες του Υδροχόου μη ορατή στην Ελλάδα. Καθότι συμβαίνει στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σηματοδοτεί κυρίως ολοκλήρωση καταστάσεων, αυτά που έχουν μείνει στάσιμα ή καθυστερούν παίρνουν τον δρόμο τους. Με τον Ερμή κοντά στην έκλειψη και στον Υδροχόο ένα αίσθημα έντονης διανοητικής δραστηριότητας και επικοινωνίας θα είναι διάχυτο,  ο καθένας με το δικό του τρόπο και την προσωπική του ιδεολογία, όποτε θα υπάρχει ένα έντονο μαχητικό κλίμα. Ο Υδροχόος θέλει πάντα το δικό του το όποιο του φαίνεται εξαιρετικό και δεν μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις. Οπότε μην  παραξενευτείτε εάν ακούτε αλλοπρόσαλλα πράγματα , είναι απλά η ατμόσφαιρα των ήμερων.

Κριός. Εσείς έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε οικονομικές συνεργασίες  οι όποιες μπορεί να είναι φανταστικές άλλα μην αφήνετε συγκεχυμένα στοιχειά, ξεκαθαρίστε τα πάντα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Από την άλλη πλευρά μπορείτε να κινηθείτε αθόρυβα και να καταπλήξετε τους πάντες. Νοιώθετε πολύ αισιόδοξοι και αισθάνεστε αρκετή ενεργεία να κυνηγήσετε τους σκοπούς σας. Πολύ καλή εποχή να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, η δουλειά σας φαίνεται να αποδίδει. Συναισθηματικά νοιώθετε πολύ ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι.

Ταύρος.  Είναι ευνοϊκό για σας που ο Ουρανός βλέπει την έκλειψη με εξάγωνο καθώς ετοιμάζεται να εισέρθει στο ζώδιο σας σύντομα. Αυτό σηματοδοτεί καλές προοπτικές και ένα ομαλό πέρασμα, οπότε δεν φαίνεται στον ορίζοντα αναστάτωση που τόσο την ευνοεί ο Ουρανός και τόσο δεν ταιριάζει στον Ταύρο.  Η Αφροδίτη στους Ιχθείς κοντά στον Ποσειδώνα σας δίνει πολύ ρομαντισμό και ανθρωπιστική διάθεση,  φαίνεται να είστε υπέροχοι σύντροφοι και παρέα αυτόν τον καιρό.

Δίδυμος. Ο νους σας δουλεύει πολύ γρήγορα, κάτι σαν τον υπολογιστή που χρησιμοποιεί όλη την υπολογιστική του δυνατότητα.  Κοιτάτε να ολοκληρώσετε καταστάσεις και να εδραιωθείτε σε ένα πιο σημαντικό σημείο.  Είναι εποχή να πάρετε αποφάσεις , για μερικούς από εσάς και η προοπτική να ανοίξετε καινούργιο σπίτι και να αλλάξετε περιβάλλον. Συναισθηματικά είστε φορτισμένοι,  τα συναισθήματα σας σας επηρεάζου πολύ και επηρεάζουν την σκέψη σας.  Εμπιστευτείτε την κρίση σας και αξιοποιείστε την ευστροφία του νου σας.

Καρκίνος. Μια ξέγνοιαστη περίοδος για σας, μάλλον το γιορτάζετε πολύ στις αποκριές και κοιτάτε πως θα περάσετε όμορφα ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα. Μάλλον ντύνεστε με τρελιάρικες στολές. Μια έκλειψη εμπλέκει την Σελήνη, η ηλιακή βέβαια έχει το βάρος της στον Ήλιο. Για σας είναι ευνοϊκός καιρός να κάνετε σχέδια καθότι το συναισθηματικό σας βαρόμετρο είναι χαμηλό και μπορείτε να είστε αντικειμενικοί.  Όσο κάποιες ιδέες να σας φαίνονται παράξενες δώστε τους λίγο σημασία.

Λέοντας. Και οι βασιλιάδες αντιμετωπίζουν προκλήσεις και αντιθέσεις, τι να κάνουμε, είναι κομμάτι των δυναμικών. Αυτή η έκλειψη σε αντίθεση με το ζώδιο σας κατά κάποιο τρόπο την νοιώθετε σαν μια αμφισβήτηση για το εγώ και για την καριέρα σας. Νοιώθετε έντονα που βρίσκεστε και που θέλετε να φτάσετε,  αξιολογείτε τις περιστάσεις και νοιώθετε την ανάγκη για μια ανασυγκρότηση. Είναι ωραίο να υπάρχει ενεργεία να κινηθεί κανείς έστω και εάν αυτή είναι λίγο ορμητική. Απλά επιβεβαιώστε την θέση σας και απολαύστε το τώρα.

Παρθένος.  Ο Ερμής στον Υδροχόο  στην παρέα της έκλειψης είναι για σας ένας παράγοντας που σας βγάζει έξω από τα καθιερωμένα. Η Παρθένος δεν τα πάει καλά με τον Υδροχόο,  τους βρίσκει  αερολόγους και παράξενους, η Παρθένος ζήτα προσγειωμένα πράγματα και χρήσιμη εργασία. Οπότε βγαίνετε λίγο από τα ρούχα σας και αναζητείτε θεωρητικές καταστάσεις, γίνεστε πιο ιδεολογικοί και λίγο διαφορετικοί, αποκριές τώρα, μάλλον δεν θα σας παρεξηγήσουν. Απολαύστε αυτό το διαφορετικό αίσθημα ελεύθερης σκέψης.

Ζυγός.  Μια ήσυχη εποχή για σας γεμάτη αισθήματα, ρομαντισμό,  αναζήτηση για τέχνη και ποιητική διάθεση. Φαίνεστε εσωστρεφείς ή δοσμένοι σε ένα ερωτικό αίσθημα που σας φέρνει σε ένα πολύ προσωπικό χώρο. Νοιώθετε μια έντονη δημιουργική διάθεση, έχετε έμπνευση,  θέλετε να δώσετε μορφή σε αυτή την παρόρμηση. Ζείτε μια περίοδο που αισθάνεστε κάτι καλλιτεχνικό στη ζωή σας και επηρεάζει πολύ τον τρόπο της επικοινωνία σας. Είστε μια υπέροχη στιγμή για τους ανθρώπους που συναντάτε.

Σκορπιός. Εκφράζεστε πολύ πληθωρικά, θέλετε  να επιβληθείτε μέσω των κατακτήσεων σας και αυτά που θέλετε να έχετε παραπέρα. Δεν βλέπετε τίποτα να σας εμποδίζει να το πετύχετε. Η φαντασία σας τρέχει τρελά, εάν ερωτευτήκατε αυτή την  εποχή είναι κάτι κεραυνοβόλο, δεν φαίνεται να ησυχάζετε. Μην το παρακάνετε στην πολλή διασκέδαση,  αναζητείτε περισσότερο κάτι ποιοτικό και γιατί όχι λίγο αισθησιακό. Είναι καιρός για σας για αιθέρια αισθήματα και αρκετή έμπνευση, την οποία μπορείτε να εφαρμόσετε και στην δουλειά σας.

Τοξότης. Ο Άρης στο ζώδιο σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σας δίνει ένα αίσθημα κάτι σαν τους θαλασσοπόρους της παλιάς εποχής που δεν αισθανόντουσαν άνετα ούτε για μια στιγμή στη στεριά. Θέλετε να ξεχυθείτε σε νέους ορίζοντες, να έχετε καινούργιες κατακτήσεις, γι αυτές τις ήμερες είστε περισσότερο επικεντρωμένοι κυρίως στον οικονομικό τομέα. Μάλλον έχετε κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια, κάτι που συναρπάζει την φαντασία σας και με το Δια στο Σκορπιό έχετε την απόλυτη πιστή ότι θα το πετύχετε. Ποιος σας σταμάτα;

Αιγόκερος. Ωραίες μέρες για καλή παρέα, να ανταλλάξετε κάποιες καλές κουβέντες και να αισθανθείτε ότι οι ωραίες στιγμές της ζωής έχουν να κάνουν με κάποια απλά πράγματα και κινήσεις, πέρα από τις μεγάλες φιλοδοξίες και επιδιώξεις. Η Αφροδίτη δίνει ένα όμορφο τόνο στη διάθεση σας άλλα παράλληλα έχετε και κάποια σημαδιακή επαγγελματική επιτυχία που τελικά σας μπερδεύει, εκεί που θα θέλατε να είστε απλοί και ατημέλητοι, να σου ο αέρας της καριέρας να φουσκώνει τα πανιά σας!

Υδροχόος. Εσείς συντονιστείτε στην διαίσθηση σας και αναζητείστε την πηγή των καταστάσεων μέσα σας. Αυτή είναι μια μεγάλη ωφελεία της έκλειψης, να δίνει μπόλικη ενέργεια που κάπου σβήνει το παρελθόν και ρίχνει μια καινούργια ανανεωτική λάμψη που δίνει διαφορετικό χρώμα στα δυναμικά των καταστάσεων. Με τον Ουρανό σε ένα μεταβατικό στάδιο ετοιμαστείτε για μια νέα περίοδο που θα αναζητήσετε ένα νέο καθεστώς γαλήνης και ησυχίας στη ζωή σας,  κάπου σύντομα θα ρίξετε βαθιές ρίζες.

Ιχθείς. Εσείς απλά ρίξτε το στη διασκέδαση, απολαύστε τις απόκριες, γίνετε ερωτικοί και αφεθείτε στην παιδιάστικη σας διάθεση. Η τύχη σας δουλεύει και εάν παίξετε και κάνα λότο μπορείτε να είστε και τυχεροί. Παράλληλα φλερτάρετε επίσης, εάν όχι στο ένα, θα κερδίσετε στο άλλο. Και εάν είστε δεσμευμένοι, ξαναζήστε τον ερώτα σας, μέσα Φεβρουαρίου η άνοιξη έχει έλθει για σας στα αισθήματα σας. Όσο για τα επαγγελματικά, μια ευκαιρία είναι έτοιμη να γυρίσει στη γωνία. Κρατείστε ένα μάτι ανοικτό.

 

NM-Feb-15-2018