Η Πανσέληνος λαμβάνει χωρά στις 11 μοίρες των Δίδυμων.  Ο Ερμής είναι στάσιμος στις 29 μοίρες του Τοξότη έτοιμος να είναι ανάδρομος. Ο Κρόνος στις 28 μοίρες του Τοξότη πορεύεται προς τον οίκο του τον Αιγόκερο. Η Αφροδίτη  μόλις μπήκε στον Τοξότη στις 2 μοίρες.  Οι κύριες όψεις στον ουρανό είναι το τετράγωνο του Ποσειδώνα στον άξονα της Πανσελήνου (ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε αντίθεση όταν έχουμε Πανσέληνο για τους λίγους που δεν το έχουν υπόψιν τους),  σύνοδος Κρόνου, Ερμή, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα και η αντίθεση Ουρανού-Άρη. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Απλά είναι στοιχεία που συνθέτουν τις προβλέψεις που γράφονται παρακάτω. Τα αναφέρω απλά για να σας δώσω μια εικόνα τι ερμηνεύουμε βάζοντας επίσης και λίγη έμπνευση για να καταλήξουμε σε ένα μικρό δελτίο για το κάθε ζώδιο. Οι παράγοντες είναι οι ίδιοι απλά οι σχετικές θέσεις τους για το κάθε ζώδιο διαφοροποιούν την σημασία τους.

Κριός. Αναρωτιέστε πόσες αλλαγές πρέπει να κάνετε και πόσο ευέλικτοι πρέπει να είστε στη δράση σας. Όσο και αν επιθυμείτε να είστε ασυμβίβαστοι και να προβάλετε την μοναδικότητά σας συναντάτε αντίδραση στις συνεργασίες σας και δυσφορείτε σε βαθμό που οι άλλοι σας πάνε κόντρα. Συναισθηματικά όμως, πετάτε στα σύννεφα, νοιώθετε μια ανανέωση που σας ταξιδεύει μακριά και σας κάνει ονειροπόλους. Νοιώθετε τυχεροί για την αισθηματική σας ζωή. Στα οικονομικά να περιμένετε κάποια φανταστικά νέα

 

Ταύρος. Για εσάς αυτή η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια νέα περίοδο στα οικονομικά και ρίχνει φως πάνω σε αυτό που εκτιμάτε και το θέλετε κομμάτι των αποκτήσεών σας. Έχετε κάποια σημαντικά νέα που σας παρακινούν να πάρετε πρωτοβουλία και να ανοιχτείτε σε νέους ορίζοντες. Κοιτάξτε δίπλα σας να δείτε τι υποστήριξη μπορείτε να έχετε που φαίνεται απλόχερη. Εκεί βρίσκετε την ευτυχία ότι έχετε ανθρώπους που μπορείτε να βασίζεστε και κυρίως το ταίρι σας που είναι τόσο γλυκό μαζί σας. Δώστε σημασία στη φαντασία σας.

 

Δίδυμος. Μια άκρως συναισθηματική περίοδος έρχεται στο προσκήνιο με πρωταγωνιστή το σύντροφό σας ο οποίος είναι τόσο πληθωρικός στις εκφράσεις του που ξεχειλίζετε από συναισθήματα. Σας ζητά να αποφασίσετε για μια δέσμευση και σας προτείνει μια ευτυχή προοπτική, όποια και αν είναι αυτή. Βλέπετε πολλά όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα που και εσείς οι ίδιοι δεν το πιστεύετε. Σας παρουσιάζετε μια φανταστική επαγγελματική ευκαιρία που καλό θα ήταν να την αρπάξετε αμέσως, είναι κάτι σαν το δώρο των άστρων για τις γιορτές.

Καρκίνος. Εσείς βρίσκετε ότι έχετε πολλά κάστανα στη φωτιά, είναι τόσα πράγματα που θέλετε να τακτοποιήσετε που οι μέρες σας είναι γεμάτες και δεν προλαβαίνετε. Παράλληλα κοιτάτε πως θα χάσετε κανένα κιλό για να είστε σε φόρμα τις γιορτές. Είστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον, βρίσκετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποια όνειρα που θα ανατείλουν στον ορίζοντα σύντομα. Όλα αυτά σας παρακινούν να είστε εσωστρεφείς, ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Πολύ τυχερή περίοδος για εσάς, η τύχη είναι με το μέρος σας.

 

Λέοντας. Έχετε μια διαίσθηση ότι εάν πάτε σε καζίνο όχι μόνο θα κερδίσετε πολλά αλλά θα βρείτε και τον έρωτα της ζωής σας. Σας κυριαρχεί μια παιδιάστικη διάθεση, είστε όλο ανεμελιά και παιχνιδιάρισμα. Βρίσκετε ότι έχετε τη ζωή σας αρκετά τακτοποιημένη, οπότε είστε γεμάτοι ελευθερία να ζείτε την ευτυχία σας. Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες στα επαγγελματικά παρέρχονται και αυτό σας λύνει τα χέρια να γίνετε πιο εφευρετικοί ώστε να εκφράσετε την έμφυτη δημιουργικότητά σας. Και εσάς η τύχη είναι καλή μαζί σας.

 

Παρθένος. Νοιώθετε μια πίεση να επιδιώξετε περισσότερο τα επαγγελματικά σας καθότι ζητάτε την αναγνώριση και την ικανοποίηση ότι τα καταφέρατε καθότι πιστεύατε στο στόχο σας.  Η πίεση  προέρχεται από την επιθυμία σας να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι οπού έχετε τόσα να κάνετε και να είστε δημιουργικοί.  Κάνετε μια επιδέξια κίνηση στα οικονομικά, πρόσεξε τη, θα είναι στο προσκήνιο για αρκετό καιρό στο άμεσο μέλλον.  Ο σύντροφος σας σας φέρνει καλά νέα και σας γεμίζει χαρά που έχει μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία.

 

Ζυγός. Το κυρίαρχο στοιχειό για σας είναι ότι είστε ευχαριστημένοι με την αμοιβή από τη δουλειά σας, κάτι που σας παρακινεί να γίνετε πιο δραστήριοι  στο βαθμό που είστε όλη τη μέρα μέσα στους δρόμους.  Άκρως παραγωγικό αυτό που κάνετε, έχετε τόσες επαφές, που μέσα σε αυτές κρύβεται και ένα φλερτ.  Καταφέρνετε να κλείσετε αρκετές συμφωνίες και να υπογράψετε συμβόλαια.  Το σημαντικό είναι ότι ο νους σας λειτούργει πολύ γρήγορα, αποφασίζετε πολλά πράγματα και ικανοποιείτε μερικός βαθιές επιθυμίες σας.

 

Σκορπιός. Να περιμένετε έντονη δραστηριότητα γύρω από τα οικονομικά σας  και το ρίσκο που παίρνετε για να αποκτήσετε τον πλούτο που θέλετε άλλα παράλληλα να ορίσετε τι μέτριοι για σας και τι αξίζει τελικά.  Βγαίνετε πληθωρικοί προς τα έξω, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, πάθος και αισιοδοξία, μια κατάσταση της προσωπικότητας σας που σας γεμίζει γοητεία και χάρισμα.  Εάν φλερτάρετε θα μείνετε κατάπληκτοι με την άνεση που σαγηνεύετε.  Θα έλεγα ότι τελικά μέσω της αιθέριας σας διάστασης καταφέρνετε να προσελκύσετε μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία συν των άλλων!

 

Τοξότης. Ανά το χρόνο τα άστρα ρίχνουν άπλετο φως και χαμόγελα σε όλα τα ζώδια άλλα μερικός περιόδους φωτίζουν μερικά ζώδια σαν τον προβολέα που ακλουθεί τον πρωταγωνιστή στο κάθε βήμα του στη σκηνή.  Τώρα είναι η σειρά σας, είναι τόσο έντονη η επίδραση που απλά ζήστε τη όπως ο σέρφερ κύλα με το καλύτερο κύμα που του έτυχε, απολύστε αυτό το χρόνο, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά από μέρους σας, η τύχη σας δουλεύει και φέρνει κάτι μαγικό στο χώρο σας.  Δεν συγκεκριμενοποιώ, τα άστρα έχουν πολύ μεγαλύτερη φαντασία από εμένα.

 

Αιγόκερος. Εσείς αφεθείτε στη νοσταλγία των χειμερινών ήμερων, περάστε χρόνο κοντά στο τζάκι, κάντε μια ρομαντική βόλτα στη φύση να νοιώσετε το χειμώνα, αφήστε τον ποιητικό σας εαυτό να ξεχειλίσει έστω και εάν αυτό είναι απρόβλεπτο για τη φύση ενός Αιγόκερου. Όσο και εάν νοιώθετε ότι η δουλειά περιμένει και πρέπει να είστε υπεύθυνοι, αφήστε τα στην άκρη,  η εργασία είναι κάτι που το ζώδιο σας έχει ταλέντο να την διαχειρίζεται,  μπορεί να περιμένει. Συντονιστείτε στις λεπτές δονήσεις του νου σας και ζήστε το ρομαντισμό τους.

 

Υδροχόος. Νοιώθετε ότι το σύμπαν ευθυγραμμίστηκε στο είναι σας, νοιώθετε μοναδικοί και ξεχωριστοί, κάτι που είναι στην ιδιοσυγκρασία του ζωδίου σας αλλά δεν νοιώθετε αυτό το συντονισμό συχνά.   Τώρα στέκεστε σε στερεό έδαφος,  έχετε όλο τον αυθορμητισμό να πράξετε ελευθέρα και να εκφράσετε το βαθύ είναι σας στην όλη του τη διάσταση.  Με τόση καλή συχνότητα μπορείτε να επιδιώξετε ότι θέλετε και όπως το θέλετε, δεν μπορεί κανείς να σας βάλει περιορισμούς.  Θα σας έλθει πολύ φυσικό μια αμοιβή και καταδίωξη στην καριέρα σας.

 

Ιχθείς. Για εσάς η επιτυχία στη δουλειά σας είναι τόση πολύ που αρχίζετε να ζείτε στο δικό σας κόσμο,  πιστεύετε ότι είστε η μαγική ράβδος που υπαγορεύει τις καταστάσεις, ότι επιδιώξετε βγαίνει αληθινό, έχετε το άγγιγμα του Μίδα. Λίγο προσοχή όμως, μην το παρακάνετε με τα προεόρτια γλυκά,  με τόση διαθέσει τα βρίσκετε μπροστά σας, δεν ξέρω εάν μπορείτε να τιθασεύσετε και τις θερμίδες!  Και τα αισθηματικά και τα οικονομικά έχουν τα πάνω τους,  είναι η εποχή που συλλέγετε καρπούς, έστω και εάν είμαστε στα μέσα του χειμώνα!

 

FM-Dec-3-2017