Μια ωραία Αυγουστιάτικη Πανσέληνος και έκλειψη ταυτόχρονα  που συμβαίνει με την άνοδο της Σελήνης στον ανατολικό ορίζοντα. Το φεγγάρι στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια ενέργεια που μας κάνει ασυμβίβαστους συναισθηματικά καθότι επικεντρωνόμαστε στην αίσθηση ελευθερίας που έχουμε, στο πόσο αυθεντικοί αισθανόμαστε και κατά πόσο μπορούμε να εκφράζουμε τον αληθινό εαυτό μας χωρίς να προσποιούμαστε. Φαίνεται ότι στεκόμαστε σταθερά στο σημείο που θέλουμε να δούμε την αλήθεια και απ ότι φαίνεται πολλές αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια, κυρίως για πράγματα που θεωρήσαμε ότι ξεκαθαρίσαμε στο παρελθόν αλλά ακόμα μας κυνηγούν. Αυτός ο Αύγουστος θα είναι πάρα πολύ ζεστός, έρχεται η επόμενη ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου που θα είναι ορατή στις ΗΠΑ, θα διασχίσει όλη τη χώρα, οπότε πολλά γεγονότα θα έλθουν από αυτή την μεριά του Ατλαντικού. Ίσως στο εβδομαδιαίο την επόμενη εβδομάδα να σταθώ στην επίδραση που θα έχει αυτή η έκλειψη, καθότι η επίδραση των εκλείψεων είναι η αστρολογική ενέργεια πολλαπλασιασμένη πολλές φορές και διαρκεί περισσότερο γι’ αυτό και αυτό το δελτίο είναι για δέκα μέρες. Κατά κάποιο τρόπο είναι όπως σβήνουμε ένα πίνακα με κιμωλία για να είναι καθαρός για να γράψουμε κάτι καινούργιο, το ίδιο και οι εκλείψεις, ξεκαθαρίζουν το τοπίο για να καρποφορήσουν καινούργιες ενέργειες. Σε  αυτή την Σεληνιακή Έκλειψη  έχουμε μια πρόκληση του εγώ μας και των δραστηριοτήτων μας από τα αισθήματα μας, ζητάμε έντονα περισσότερο ιδεαλισμό και ευαισθησία.

Κριός. Η παραπάνω εισαγωγή σας εκφράζει σε ένα καλό βαθμό. Για σας το επίκεντρο είναι ο δημιουργικός σας τομέας, όπως επίσης και ο ερωτικός. Ζητάτε πολλά και θέλετε να γίνετε περισσότερο το δικό σας, έχετε μια πεποίθηση ότι ξέρετε καλύτερα πιο είναι το ευρύτερο καλό, ότι οι επιλογές σας είναι πιο περιεκτικές και έχετε πιο σημαντικούς στόχους για το μέλλον. Εν ολίγοις οι φιλοδοξίες σας κατά κάποιο τρόπο αντηχούν δυνατά.

Ταύρος. Μια ευχάριστη εβδομάδα για σας, κάνετε τις βολτουλες σας, κάνετε καλή παρέα με ενδιαφέροντα και έξυπνα άτομα και έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάποιες φανταστικές φιλίες με άτομα που θα σας βοηθήσουν στις φιλοδοξίες σας ή θα είναι κοντά σας όταν τα χρειαστείτε. Τα συναισθήματά σας είναι στο προσκήνιο, εκφράζετε τις ανάγκες σας και το τι σκέφτεστε χωρίς πολύ σάλτσα. Χρήματα βλέπω να έρχονται.

Δίδυμος. Αισθάνεστε λες και οι άλλοι διαβάζουν τον εσωτερικό σας κόσμο και σας δίνουν αυτό που θέλετε. Η προοπτική ενός φλερτ που μπαίνει στη ζωή σας και η ευχαρίστηση που παίρνετε από τις απολαύσεις της ζωής, στις οποίες οι κοντινές σας σχέσεις είναι ένας μεγάλος παράγοντας, σας ανεβάζουν στα ύψη και νομίζετε ότι ο κόσμος είναι ονειρικά πλασμένος.  Στην όλη αυτή κατάσταση κοιτάτε πως θα βάλετε θεμέλια σε όλα αυτά τα ωραία.

Καρκίνος. Για σας φίλοι και οικογένεια είναι κομμάτια σημαντικά αυτή την εβδομάδα. Βρίσκετε ότι κάποιες προκλήσεις στα οικονομικά και στενοχώριες για υποχρεώσεις ήταν τελικά σύννεφα στον ουρανό που διαλυθήκαν και τα πράγματα άρχισαν να ταχτοποιούνται καθότι κάνατε υπομονή και είχατε σταθερή πορεία σύμφωνα με τις αρχές σας και αυτό που θεωρήσατε ότι έπρεπε να γίνει. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο με τους δικούς σας.

Λέοντας. Ο μήνας του Ήλιου στο ζώδιο σας είναι γεμάτος ενέργεια για σας καθότι ο Άρης ακλουθεί τον Ήλιο σαν υπασπιστής. Αισθάνεστε ιδιαίτερα ο εαυτός σας, είστε σίγουροι για την προσωπικότητα σας και εκφράζετε δυναμικά τα αισθήματα σας, ίσως και αυτά που εντρυφούσατε για αρκετό καιρό και δεν τολμούσατε να τα εκφράσετε. Εάν είναι ερωτικά περιμένετε ανταπόκριση. Όταν γυρίσετε από τις διακοπές σκεφτείτε να ζητήσετε αύξηση.

Παρθένος. Εσάς  το μυαλό σας είναι στο ταίρι σας. Εάν έχετε ερωτευτεί κεραυνοβόλα άντε να βρείτε μαργαρίτες καλοκαιριάτικα να μαδήσετε. Από την άλλη έχετε όλη τη  ενέργεια να ξεκαθαρίσετε κάποιες διαφορές προς όφελος σας. Ζητάτε πολλά και στον ερώτα και στα χρήματα και από ότι φαίνεται η όλη σας επιθυμία έχει κάποια βάση. Περιμένετε λίγο για την ώρα καθίστε λίγο στο προσκήνιο και ξεκουραστείτε .

Ζυγός. Αισθάνεστε όμορφα που είστε δημοφιλείς και οι άλλοι σας θαυμάζουν χωρίς να μπορείτε να πείτε τον ακριβή λόγο. Μάλλον είστε σε μια κατάσταση συντονισμού με τον εσώτερο εαυτό σας και αυτό αντανακλάται στην καθημερινή σας έκφραση. Βγάζετε ένα τακτ, μια λεπτότητα και μια συγκρότηση που κάνουν τους άλλους να αποζητούν την παρέα σας.  Παράλληλα και εσείς είστε σε μια διάθεση να απλώσετε ένα χέρι βοηθείας.

Σκορπιός. Εσάς το μυαλό σας είναι στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας σε πρώτη φάση.  Φαίνεται ότι έχετε κάτι μεγάλο στο μυαλό σας που δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Παράλληλα με την έντονη δημιουργική σας διάθεση, μια καινούργια γνωριμία συναγωνίζεται για χώρο στο μυαλό σας. Μεταξύ αυτών των δυο δεν μπορείτε να ησυχάσετε και μάλλον προτιμάτε να το ρίξετε λίγο έξω και να περάσετε καλά, αλλά η δουλειά είναι πάντα στο μυαλό σας.

Τοξότης. Ελπίζω να κατασταλάξατε από την βροχή των ιδεών της προηγούμενης εβδομάδας.  Απ ότι φαίνεται κάνατε καλές επιλογές γιατί έχετε επιτυχίες και αισθάνεστε όμορφα που οι εκφράσεις σας αποδεικνύονται επιτυχείς. Παρ’ όλο που θα θέλατε να την αράξετε στο σπίτι, φαίνεται ότι οι καταστάσεις κινούνται για σας και βάζετε σε εφαρμογή την παροιμία στη βράση κολάει το σίδερο. Έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και της έκβασης τους.

Αιγόκερος. Σας πιάνει μια κτητική διάθεση που επεκτείνεται και για το ταίρι σας. Αισθάνεστε μια μικρή ανασφάλεια κυρίως γιατί ζητάτε περισσότερο στο βαθμό που είναι λίγο πλεονεξία.  Δείτε τη μεγάλη εικόνα και η δουλειά και η προσωπική σας ζωή πάνε τόσο όμορφα, το ταίρι σας είναι μαγευτικό και τόσο καλό μαζί σας, μην αμφισβητείτε την ευτυχία σας και δίνετε σημασία σε αμφιβολίες που περισσότερο είναι προϊόντα της φαντασίας σας.

Υδροχόος. Σας πιάνει μια λιονταρίσια διάθεση, πάλι καλά που είναι καλοκαίρι και οι διαδηλώσεις έχουν τα κάτω τους. Αισθάνεστε ιδιαίτερα την ιδιοσυγκρασία σας και ξεχειλίζετε από έναν αέρα ανεξαρτησίας που δεν σας αφήνει σε ακινησία. Αποφύγετε καταστάσεις αντίθεσης με το ταίρι σας για το ποιος έχει τα ηνία της σχέσης και ποιος συνεισφέρει περισσότερο στο σπίτι. Επικεντρωθείτε στο ότι τα πράγματα κυλούν ρολόι και απολαύστε τον έσω επαναστάτη σας.

Ιχθείς. Αισθάνεστε συντονισμένοι με το πνεύμα των καιρών, νοιώθετε ότι η ενέργεια σας αντηχεί με το περιβάλλον. Όποιες  επαγγελματικές επιλογές κάνετε θα είναι εύστοχες απόρροια του γεγονότος ότι πάτε με την  ροη των πραγμάτων χωρίς να παρεμβάλετε το εγώ σας. Είστε σε μια μέτρια υπερβατική κατάσταση, αισθήματα ειρηνικά και αρμονικά σας πλημμυρίζουν και νοιώθετε ότι έχετε την εσωτερική δύναμη να πετάξετε πάνω από τις δυσχέρειες της καθημερινότητας.

FM-Aug-7-2017