Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στις 26 μοίρες του Κριού και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό. Ο Άρης, κυβερνήτης του Κριού, είναι καλά τοποθετημένος στον Αιγόκερο σε κοντινή σύνοδο με τον Πλούτωνα και δημιουργεί τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτοί οι σχηματισμοί υποδεικνύουν αρκετά καλή πλανητική ενέργεια. Οπότε, οι προβλέψεις λένε ότι ο επόμενος μήνας θα είναι αρκετά συναρπαστικός και θα φέρει πολύ ενθουσιασμό.

Κριός. Να περιμένετε με πολύ ενθουσιασμό τις νέες ευκαιρίες που θα έρθουν και θα σας βοηθήσουν να κάνετε σημαντικά άλματα που θα ενισχύσουν τα οικονομικά αλλά και την αίσθηση αξίας που έχετε στον εαυτό σας. Ταυτόχρονα θα τρέξουν γρήγορα κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με κάτι που έχετε αρχίσει από το παρελθόν. Το τρίγωνο Άρη-Αφροδίτης σας δίνει μια υπέροχη γοητεία και μια αύξηση της επικοινωνίας στις πράξεις σας. Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σας δίνει όση δύναμη θέλετε να επιδιώξετε και να πετύχετε όσα θέλετε σε όλους τους τομείς.

Ταύρος. Υπέροχα νέα για εσάς. Η Αφροδίτη στον κυβερνήτη του ζωδίου σας κάνει να αισθάνεστε πολύ άνετα με τον εαυτό σας. Το τρίγωνο που δημιουργείται με τον Άρη σας αναζωογονεί και φέρνει αρκετή ηρεμία στο μυαλό σας. Έτσι, κάνετε πιο συγκροτημένες σκέψεις αλλά και κινήσεις. Βέβαια υπάρχει μια αντίθεση με το Δία και την όψη του που έχει να κάνει με υπερβολές στην ευχαρίστηση και την άρνηση να συγκρατηθείτε. Οπότε, καθώς είναι ακόμα γιορτινές μέρες, να είστε επιεικείς με τις παρορμήσεις σας.

Δίδυμος. Αυτή η πλανητική στιγμή βρίσκει τον Ερμή σας στάσιμο στην ανάδρομη πορεία του. Γεγονός που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αναστροφή της πορείας του. Εάν έχετε κάποιες καταστάσεις που κωλυσιεργούν, σας ταλαιπωρούν με το πέρα δώθε και την αβεβαιότητα, αλλάζει το τοπίο και όλα παίρνουν το δρόμο τους. Αυτό σας δίνει μια εσωτερική βεβαιότητα και μια αυτοπεποίθηση που σας δίνει την δύναμη να προχωρήσετε σε κινήσεις που σας εκφράζουν χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Καρκίνος. Μια ξέγνοιαστη περίοδος ξεκινά για εσάς. Φαίνεται να παίρνετε τα πράγματα ως έχουν έστω και εάν παρουσιάζουν κάτι καινούργιο που θα έπρεπε να σας ενθουσιάσει λίγο. Νοιώθετε πολύ προσγειωμένοι και αξιολογείτε τις καταστάσεις της ζωής σας με ένα πραγματιστικό πνεύμα και μια στωικότητα που ίσως εκνευρίζει τους άλλους. Σε όλο αυτό το πλαίσιο έχετε όλη τη δυνατότητα να αναπολήσετε και να δείτε ότι δεν θέλει πολύ κόπο για να δώσετε λίγο χρώμα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Λέοντας. Η περίοδος αυτή δεν είναι απαιτητική για εσάς. Απλά οι μέρες κυλούν ήσυχα και τις απολαμβάνετε. Είστε σε μια σταθεροποιητική περίοδο αξιολόγησης των πραγμάτων, αναπολείτε κάποιες αλλαγές που θα θέλετε ουσιαστικά να κάνετε αλλά αρκείστε μόνο στη σκέψη. Το σημαντικό είναι ότι αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας οπότε έχετε την ηρεμία και τη γαλήνη σας. Παραπέρα, φαίνεται ότι αμοίβεστε καλά για την εργασία σας και ίσως παραπάνω από όσο περιμένατε.

Παρθένος. Σας πιάνει μια ιδιαίτερη εξωστρέδεια και παράλληλα μια έντονη ανάγκη επιβεβαίωσης του εαυτού σας μέσω τον επαφών σας. Ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε και νοιώθετε ότι ξεφεύγετε από κάποιες τελματωμένες καταστάσεις και τα πράγματα άρχισαν να κινούνται. Καθώς ο Ερμής είναι στις πρώτες μοίρες του Κριού αυτό σας δίνει πολύ φλόγα και δυναμισμό. Αισθάνεστε κάτι σαν νεαρά άλογα που καλπάζουν σε ένα ανοιξιάτικο λιβάδι. Μην το παρακάνετε με τις ερωτοτροπίες και το παιχνιδιάρικο πνεύμα.

Ζυγός. Η Αφροδίτη στο άλλο ζώδιο που κυβερνά μαζί με τον δικό σας τον Ταύρο δίνει μια ευνοϊκή επιρροή και σας ωθεί να αναζητήσετε την αρμονία της ζωής σε πιο απτά πράγματα. Είστε επικοινωνιακοί απέναντι στους άλλους, κάτι που βέβαια είναι στο στοιχείο σας, αλλά ζητάτε κάτι πιο ουσιαστικό και ουσιώδες. Δεν αρκείστε στα λόγια του αέρα και στις συζητήσεις για να περάσει ο χρόνος. Μάλλον φλερτάρετε με σκοπό να πετύχετε χωρίς να δέχεστε το όχι. Και για εσάς είναι καιρός που το διασκεδάζετε και το παρακάνετε σε ένα βαθμό.

Σκορπιός. Εσάς σας βλέπω πολυταξιδεμένους να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Έχετε κάτι πολύ να τρέχει στα επαγγελματικά που σας συναρπάζει και σας δίνει πολύ καλές προοπτικές. Αισθάνεστε γι΄αυτό πολύ τυχεροί. Αυτό σας κάνει να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια, κάτι που θα μεταμορφώσει τη ζωή σας και θα σας φέρει σε μια θέση ισχύος. Παράλληλα, τα ερωτικά σας τρέχουν με τον ίδιο ρυθμό. Πολύ συναίσθημα και γλύκες, συγκρατηθείτε λίγο, είναι καιρός και για δουλειές.

Τοξότης. Για εσάς φαίνεται ότι η καριέρα και τα επαγγελματικά σας είναι στο προσκήνιο και απορροφούν την προσοχή σας. Το σημαντικό είναι ότι τα πράγματα κινούνται και μάλιστα με έναν αχαλίνωτο ρυθμό. Το καλό είναι ότι η κατεύθυνση είναι προς αυτό που περιμένατε, απλά ίσως να χρειάζεται να κάνετε κάποιες διορθωτικές και συμβιβαστικές κινήσεις. Στον ίδιο ρυθμό κινούνται και τα συναισθηματικά σας. Υπάρχει και εκεί κάποια πληθωρικότητα. Ήταν ανάγκη τώρα να έχετε δύο με τρεις κατακτήσεις ταυτόχρονα;!

Αιγόκερος. Τα άστρα φαίνεται να σας χαμογελούν αρκετά. Πολύ καλές οι όψεις και στους πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιό σας. Κυρίως στον Άρη και τον Κρόνο, κάνουν τα πράγματα να κυλούν επιτυχώς και ευχάριστα για εσάς. Ο Άρης σας δίνει δυναμισμό, γοητεία και μια ευελιξία που δεν είστε συνηθισμένοι. Ο Κρόνος σας ευνοεί με μια απόμακρη ομορφιά και μια μυστήρια έλξη που τονώνει ιδιαίτερα το εγώ σας και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας. Ό,τι και να λένε τα ανεγκέφαλα αστρολογικά γραπτά, ο Κρόνος είναι ένας πανέμορφος πλανήτης με τους μοναδικούς δαχκτυλίους του, δεν μπορεί να είναι κακόβουλος!

Υδροχόος. Η Νέα Σελήνη ταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή σας τελευταία. Είστε σε ένα σημείο εκκίνησης. Αναπολείτε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας με ένα ρεαλιστικό τρόπο για να κερδίσετε αυτό που θέλετε, το οποίο φαίνεται να έχει βαθιά απείχηση μέσα σας. Αυτό είναι και το πνεύμα της Νέας Σελήνης, μιας εποχής σύλληψης των επόμενων κινήσεων για τον ερχόμενο μήνα. Ας φέρω στην προσοχή σας ότι πριν τον ηλεκτρισμό το νυχτερινό φως στη Νέα Σελήνη ήταν πυκνό σκοτάδι, οπότε οι άνθρωποι περιοριζόντουσαν στα σπίτια τους αυτές τις μέρες. Κάτι που τους έδινε την δυνατότητα να είναι εσωστρεφείς και συλλογιστικοί. Ενώ την Πανσέληνο, στο σεληνόφως τους έβγαζε έξω τη νύχτα με συναισθήματα φορτισμένα με μια εξωστρέφεια λίγο σεληνιακή και παράφορη.

Ιχθείς. Ο ωροσκόπος αυτής της Νέας Σελήνης είναι στους Ιχθείς με τον Ποσειδώνα πάνω στην ακμή. Έντονα αιθέρια και στοιχεία φαντασίας για εσάς που σας συναρπάζει το άυλο, ιδεαλιστικό και αισθησιακό. Φαίνεται να είναι τόσο δυνατό που κοιτάτε να του δώσετε μια απτή μορφή έκφρασης, κάτι καλλιτεχνικό. Βέβαια, μπορεί και να είναι και μια παράφορη εσωτερική διάθεση. Ό,τι και να είναι δείχνει να πετάτε στα σύννεφα, το υλικό δεν σας αγγίζει και στην γενικότητα η τύχη σας δουλεύει καλά.

NM-Apr-16_2018