Κριός:  Διακατέχεστε από έντονες ελπίδες, ενώ επιδιώκετε κάποια επαγγελματική συνεργασία. Παράλληλα έχετε την τάση να επιβάλεστε ως το «μεγάλο αφεντικό». Είστε σε δημιουργική φάση στην εργασία σας, μπορείτε όμως να το εκφράσετε και ερωτικά. Πιθανό να προκύψει ένα φευγαλέο φλερτ.

Ταύρος: Κάποιες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα σας πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα, οι οποίες απαλάξουν και από οικονομικές ανησυχίες. Είστε αρκετά συγκροτημένοι και έχετε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό μας, μένει μόνο να το φέρετε εις πέρας.

Δίδυμοι: Αφήστε για λίγο τα τρελά όνειρα σας και δώστε λίγο περισσότερη σημασία στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Καλη η διαφορετικότητα σας, αλλά μέχρι ενός σημείου.

Καρκίνος: Οικονομικά έσοδα προβλέπονται, τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε μια σχετική ασφάλεια και να σκεφτείτε τι περισσότερο δημιουργικό μπορείτε να κάνετε. Προχωρήστε στα σχέδια σας, η τύχη σας βοηθά.

Λέων: Σας ενδιαφέρει να περνάτε «καλά» τη μέρα σας και να τα έχετε «καλά» με το κοντινό σας περιβάλλον. Σύντομα θα νιώσετε κάποιο πάθος, έναν έρωτα σε κάποιο πάρτυ, οπότε χαλαρώστε μέχρι να έρθει η πρόσκληση.

Παρθένος: Γίνεστε σπιτόγατοι και σας αρέσει. Έχετε αρκετά σχέδια στο πρόγραμμα σας, γίνετε λίγο πιο παθιασμένοι με αυτά. Καλά νέα σύντομα θα έρθουν στα αυτιά σας και θα σας δώσουν χαρά.

Ζυγός: Είσαστε το πιο ευνοικό ζώδιο της εβδομάδας. Γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε για να είσαστε ευχαριστημένοι και τι αλλαγές πρέπει να κάνετε για το πετύχετε. Αφήστε την καθημερινότητα σας να κυλήσει και τα πράγματα θα στρώσουν από μόνα τους.

Σκορπιός: Αισθάνεστε (κατα)πίεση από τη σχέση, το σύντροφο, το κοντινό σας περιβάλλον. Μην δίνετε τόση σημασία, αφεθείτε στις στιγμές χαράς και απόλαυσης μαζί τους και εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα.

Τοξότης: Συμπεριφέρεστε αρκετά ώριμα στους ανθρώπους, όπως χρειαζόταν για να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και κατ’ επέκταση την καθημερινότητα σας. Μια ερωτική διάθεση σας περιτριγυρίζει, μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη.

Αιγόκερως: Εσείς περνάτε το σύνδρομο επίδειξης δύναμης αυτή την εβδομάδα. Κάποια σχέδια, σας ωριμάζουν είτε το θέλετε είτε όχι, όπως επίσης και κάποιο φλερτ που γίνεται όλο και πιο σοβαρό.

Υδροχόος: Επιδιώκετε να ξεφύγετε από το καθιερωμένο και να εκφραστείτε με πιο φιλόδοξο και προσωπικό στυλ. Χρειάζεται να δράσετε με πιο μεγάλη πυγμή και να επιβληθείτε σε αυτούς που δεν συμπαθείτε, αλλιώς δεν θα σας πάρουν στα σοβαρά.

Ιχθύς: Προσπαθείτε να αφιερωθείτε στη δουλειά σας, αλλά όλο κάτι συμβαίνει και σας αποσυντονίζει, από τετριμένα καθημερινά πράγματα στο σπίτι έως απίθανα πράγματα. Μη δίνετε σημασία, θα εκδηλωθούν, θα ξεσπάσουν και θα περάσουν.