Το γενικό αίσθημα αυτής της εβδομάδας είναι ησυχία, μια ανάπαυλα που μας συντονίζει με τον αέρα του φθινοπώρου. Στον ορίζοντα φαίνονται σημάδια αισιοδοξίας, καθώς αισθανόμαστε ότι είμαστε αρκετά δυνατοί και μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θα μας φέρει ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Παρόλο που νιώθουμε παρορμητικοί και πιεσμένοι να εργαστούμε, καλύτερα να περιοριστούμε σε στιγμές κοντά στο τζάκι και σε μερικές βόλτες για να απολαύσουμε τα χρώματα του φθινόπωρου. Αισθανόμαστε έντονη την ανάγκη μιας δραματικής αλλαγής (είναι αξιοπερίεργο που αυτό το θέμα ξεπηδά κάθε εβδομάδα τελευταία, λέτε να υπάρξει καμιά ανάσα στο χρέος;!) και απ’ ότι φαίνεται κάτι γίνεται σε προσωπικό επίπεδο για όλους μας, απλά δεν είναι φανερό ακόμη. Αναμένετε κάτι πάρα πολύ κάλο, λόγω της συνόδου της Σελήνης στο τρίτο τέταρτο με το άστρο Regulus.

Κριός: Καιρός να κάνετε παρέα με τα αδελφάκια σας, να μιλήσετε για το μέλλον και για πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί – καθότι έχετε πολλή αυτοπεποίθηση στην ιδεολογία σας. Όμως, μην το παρατραβάτε, κρατήστε ήπιο τόνο για να έχετε την ησυχία σας. Πολλά συμβαίνουν στον αισθηματικό σας τομέα, ετοιμαστείτε για μια έντονη εβδομάδα.

Ταύρος: Καιρός για οικογενειακό περιβάλλον. Έχετε κάποιες σημαντικές επιτυχίες που θα κάνουν την οικογένεια σας να αισθάνεται περήφανη. Κάπου είστε υπερβολικοί στην έκφραση σας και το παρακάνετε στις απολαύσεις, αλλά γιατί όχι, αφεθείτε στον ευνοϊκό αέρα αυτής της εβδομάδας.

Δίδυμος: Επικεντρώνεστε σε καθημερινά θέματα. Κοιτάξτε πώς μπορείτε να κάνετε καλύτερα τις μέρες σας ως προς τις υποχρεώσεις που έχετε. Υπάρχουν πιο ευχάριστες λύσεις που σας λύνουν τα χέρια για περισσότερη ελευθερία κινήσεων, ενώ ταυτόχρονα κάνετε το καθήκον σας. Ακούστε τις συμβουλές των μεγαλύτερων σας.

Καρκίνος: Εσείς αισθάνεστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Έχετε μια μεγαλοσύνη προς τους άλλους, αφού κάνετε κάποιες καλές πράξεις γι’ αυτούς. Μπαίνετε σε μια πιο αισιόδοξη φάση στη ζωή σας, καθότι τα οικονομικά του συντρόφου σας αρχίζουν να βελτιώνονται. Κάντε κάποια σχέδια μαζί και ζήστε με λίγο πάθος.

Λέων: Έχετε τη δύναμη να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και να αισθανθείτε καλύτερα. Κάποιες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούσαν τελευταία, ξεφτίζουν. Αρχίζετε να νιώθετε πιο ελεύθεροι. Παίρνετε ένα σημαντικό δώρο αυτή την εβδομάδα, κάτι ανέλπιστο.

Παρθένος: Εσείς αράξτε αυτή την εβδομάδα, καιρός για ξάπλα! Μην σας προβληματίζουν τα κοινωνικά θέματα, μη δίνετε σημασία σε ιδεολογίες, κρατήστε το μυαλό σας καθαρό. Έχει σημασία αυτό γιατί σύντομα κάποιο μεγάλο σχέδιο ή ευκαιρία έρχεται στο μυαλό σας, να είστε έτοιμοι να το εκμεταλλευτείτε.

Ζυγός: Εσείς αισθάνεστε ότι σας άνοιξε η τύχη και πράγματι κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Μπορείτε να πάρετε προαγωγή και γενικά να ανεβείτε στο επίπεδο που περιμένετε. Αισθάνεστε πανίσχυροι και τίποτε δεν μπορεί να σταθεί μπροστά σας. Έχετε υποστήριξη από σημαντικούς φίλους.

Σκορπιός: Έχετε σημαντικές επιτυχίες στη δουλειά σας. Είστε σε μια πορεία κοινωνικής ανάβασης, έχετε υποστήριξη από σημαντικούς ανθρώπους και από φίλους. Κάνετε μεγάλα σχέδια, γι’ αυτό προχωρήστε σε αλλαγές. Εν ολίγοις είστε σε ένα σημαντικό σημείο στη ζωή σας που έχει απήχηση στο μέλλον.

Τοξότης: Νιώθετε φιλανθρωπικά αισθήματα και είστε κουλτουριάρηδες με μια φιλοσοφική τάση για τις κοινωνικές ισορροπίες. Είστε παρά πολύ αισιόδοξοι με έναν αέρα μεγαλοπρέπειας και κάνετε σταθερά βήματα προς ένα καλύτερο αύριο. Εν τω μεταξύ περνάτε πάρα πολύ καλά και το ρίχνετε στη διασκέδαση.

Αιγόκερως: Η προσωπικότητα σας βγαίνει προς τα έξω αρμονική με έναν αέρα ισχύος. Βρίσκεστε στο επίκεντρο των καταστάσεων. Έχετε ευκαιρίες στα οικονομικά και τα σχέδια σας πάνε μια χαρά. Επίσης, οι φίλοι σας είναι εκεί για σας. Νιώθετε ότι η ζωή σας κυλάει καλά, μια αυτοϊκανοποίηση.

Υδροχόος: Εάν σας απασχολούν τα οικονομικά σας, τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο. Κάποιες συνεργασίες σας ευδοκιμούν ή έχετε βοήθεια από κάπου. Κάνετε κάτι καινούργιο με τα αδέλφια σας. Αισθάνεστε πιο μαχητικοί, γι’ αυτό και κάνετε πιο μεγάλες κινήσεις. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί η επιτυχία σας περιμένει.

Ιχθύς: Νιώθετε ωραία αυτή την εβδομάδα. Φαίνεται ότι θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να επενδύσετε σε ένα πρόγραμμα μάθησης, το οποίο θα δώσει άλλο αέρα στην κοινωνικότητα σας. Είστε αρκετά τυχεροί αυτή την εβδομάδα. Αφήστε τις καταστάσεις να κυλήσουν γιατί ο αέρας είναι ευνοϊκός.