Προβλέψεις εβδομάδας 19/05 έως 25/05

Πολλή ευαισθησία φέρνει στην επιφάνεια η επόμενη εβδομάδα. Αναζητούμε σημάδια πως μπορεί να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας μέσω μια αύξησης των οικονομικών μας, να αισθανθούμε ότι έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Νοιώθουμε όμως για την ώρα μια απογοήτευση καθότι βρίσκουμε ότι είμαστε σε μια κατάσταση περιορισμού και οι ελπίδες μας είναι περιορισμένες. Εκείνο που χρειάζεται είναι υπομονή και συνεχής προσπάθεια , όποιος δεν το βάζει κάτω θα επιτύχει μέσα στο χρόνο. Προσπαθούμε να είμαστε ευχάριστοι στην έκφραση μας αλλά κάπου μας εκνευρίζουν οι άλλοι με τις φιλοσοφικές αμπελοφιλοσοφίες τους και τις ιδέες τους πως πρέπει να γίνει το σύστημα. Το ευχάριστο είναι ότι παράλληλα νοιώθουμε ότι είμαστε ο εαυτός μας, ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι, απλά να γίνουμε εφευρετικοί και να προχωρήσουμε πέρα από τα καθιερωμένα.

Κριός: Σας ενδιαφέρει να εκφράσετε αυτό που θέλετε δυναμικά, να επιβεβαιώσετε τον εαυτόν σας έστω και εάν πρέπει δώσετε τη μάχη σας. Κάπου εκνευρίζεστε γιατί νοιώθετε ότι δεν σας δίνουν σημασία. Προσπαθείτε να δώσετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων με ένα ευχάριστο τρόπο. Παράλληλα περιμένετε μια πληθωρική έκφραση συναισθημάτων από το ταίρι σας. Μια κίνηση σας αποδεικνύεται πολύ επικερδής.

Ταύρος: Με τον Ήλιο έτοιμο να βγει από το ζώδιο σας αισθάνεστε φορτισμένοι με μια ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα. Αυτό είναι το άγγιγμα του Ήλιου το οποίο αισθανόμαστε ιδιαίτερα όταν είναι στο ζώδιο μας. Οπότε με φορτισμένες τις μπαταρίες σας μπορείτε να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Ξέρετε τι θέλετε, απλά αρχίστε την εργασία, θα σας αποδώσει οικονομικά. Αισθηματικά αναζητείτε ρομαντισμό και προσωπικές στιγμές.

Δίδυμοι: Αισθάνεστε μια ζωτικότητα να φουντώνει μέσα σας. Τα έχετε βρει με τον εαυτόν σας και απλά ξεκαθαρίζετε τι ακριβώς θέλετε να βγάλετε προς τα έξω, τι να εκφράσετε. Είστε ιδιαίτερα μαχητικοί, δεν υπολογίζετε εμπόδια, ούτε υποδείξεις των άλλων που κοιτούν να σας καταστείλουν στην ορμή σας. Μια έντονη σχέση διαγράφεται στον ορίζοντα με πολλές ελπίδες για μελλοντική δέσμευση. Η άνοιξη τρέχει στο αίμα σας αυτή την εβδομάδα.

Καρκίνος: Φαίνεται να ξεπερνάτε κάποιες υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα. και να αισθάνεστε ελεύθεροι από το βάρος τους. Έχετε μια διάθεση για ανεξαρτησία και δεν δέχεστε πολλούς συμβιβασμούς. Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο οργανωμένη οπότε μπορείτε να αφιερώσετε πιο πολύ χρόνο σε σας και να κάνετε τα πράγματα που σας ευχαριστούν έστω και μόνοι σας. Περιμένετε κάποιες επιτυχίες στον οικογενειακό σας χώρο.

Λέων: Είστε σε μια κατάσταση δεκτικότητας να δείτε πως θα εξελιχθούν οι καταστάσεις. Έχετε κάνει κάποιες επενδύσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. και έχετε επεκτείνει τον κύκλο των γνωριμιών σας, τώρα πιστεύετε ότι ο ορίζοντας θα ανοίξει, ελπίζετε πάρα πολύ σε αυτό, ο νους σας είναι ανυπόμονος. Κατά τα άλλα περνάτε καλά, ξέρετε πως να διασκεδάσετε. Ένα ανέλπιστο καλό νέο έρχεται.

Παρθένος: Ο νους σας είναι απασχολημένος σε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο το οποίο είναι κοντά στην ολοκλήρωση του. Έχετε επενδύσει πολλά σε αυτό και έχετε την διαίσθηση ότι είναι σωστό. Είστε σε μια αναμονή, περιμένετε μια ραγδαία βελτίωση των οικονομικών σας. Επαγγελματικά είστε πολύ δυναμικοί. Ερωτικά είστε σε μια διάθεση για πολύ πάθος κάτι που θα σας κάνει να πάρετε φωτιά. Για να ηρεμήσετε λίγο τακτοποιείστε κάτι στο σπίτι.

Ζυγός: Αποφύγετε οποιαδήποτε αναμέτρηση με το σύντροφο σας, καθότι είστε εσείς σε μια διάθεση να το παρακάνετε συν το ότι είστε ιδιαίτερα συντονισμένοι σε μια ερωτική διάθεση που μοιάζει περισσότερο με καπρίτσιο. Συγκεντρωθείτε στα στοιχεία ευτυχίας στη ζωή σας που μοιράζεστε με το ταίρι σας και κατευθύνετε την ενέργεια σας προς αυτά, θα νοιώσετε ότι πολλαπλασιάζονται. Εν ολίγοις δώστε προσοχή στο ευοίωνο.

Σκορπιός: Θέλετε να συζητήσετε με το ταίρι σας και παράλληλα να ξεκαθαρίσετε μέσα σας πως θα κάνετε την καθημερινότητα σας πιο ουσιαστική και πιο ευχάριστη. Ζητάτε μια πιο βαθειά επικοινωνία, όχι τετριμμένα πράγματα, πολύ θέλατε να σας απαντά το ταίρι σας με ποιητικούς στίχους. Οι υποχρεώσεις της ζωής και στο σπίτι. κάπου μετριάζουν αυτή την διάθεση. Κοιτάξτε πως μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας.

Τοξότης: Εσείς βρίσκετε ότι το μέλλον σας προδιαγράφεται αυτόν τον καιρό, η θεά της τύχης είναι με το μέρος σας και κάνει τα σχέδια για ένα ονειρικό μέλλον όπου ο απόλυτος σύντροφος είναι μαζί σας ή μεταμορφώνεται σε αυτόν, και παρουσιάζεστε στον κόσμο με τα χρώματα ενός ηλιοβασιλέματος, που σημαίνει ότι αναβαίνετε στο θρόνο της ζωής σας. Έχει κάτι περίεργο για σας αυτή η εβδομάδα αφεθείτε στη διαίσθηση σας.

Αιγόκερως: Επιτέλους, σαν Αιγόκεροι και άνθρωποι που κυνηγάτε την καριέρα και το στάτους να μαζευτείτε λίγο στο σπίτι. σας. Και έχετε κάθε λόγο καθότι πολλά ευχάριστα συμβαίνουν εκεί, και παράλληλα τα επαγγελματικά σας τρέχουν από μόνα τους. Παράλληλα αισθάνεστε μια παράξενη διάθεση να διαβάσετε κάτι που θα σας ταξιδέψει, προτιμήστε κάτι που ο ήρωας στο τέλος τα κερδίζει όλα.

Υδροχόος: Είστε λίγο ευάλωτοι, δεν αισθάνεστε τόσο άνετα να εκφραστείτε ερωτικά, φοβάστε ότι θα πληγωθείτε. Έχετε μεγάλη ανάγκη να ακούσετε γλυκόλογα, εκφράσεις από το ταίρι σας που δεν είχατε εμπειρίες πριν, να κάνετε σχέδια μαζί, ίσως να συνταιριάξετε και τα επαγγελματικά σας. Μια ιδιαίτερη εβδομάδα να παίξετε Τζόκερ ή να κερδοσκοπήσετε αλλά όχι να ρισκάρατε πολλά. Μπορείτε να κερδίσετε πολλά με λίγα. Τα πολλά θα τα χάσετε. Εάν ξέρετε ζεν ίσως καταλαβαίνετε.

Ιχθύς: Για σας εάν δεν σκέφτεστε τι υποχρεώσεις έχετε να καλύψετε θα περάσετε μια ονειρική εβδομάδα. Κατά πρώτον, μην είστε τσιγκούνηδες, σκεφτείτε πόσο η τύχη είναι απλόχερη μαζί σας. Βρίσκετε ότι έχετε μια πληθώρα συναισθημάτων που μπορείτε να εκφράσετε και να κάνετε την ημέρα του καθενός πιο όμορφη. Δώστε προσοχή εάν κάποιος γνωστός σας μιλά για κάτι μακροπρόθεσμο. Και καλό θα είναι να επισκευάσετε ότι περιμένει στο σπίτι. από πολύ καιρό.

zodia_may3 διατροφή υγεία ομορφιά
Lifeme

Healthy is the new Sexy!