Προβλέψεις Εβδομάδας 11/05 έως 18/05

Διαβάζετε μόνο το ζώδιο σας ή όλα τα ζώδια; Ένα μυστικό είναι να διαβάζονται όλα τα ζώδια, καθότι όλοι μας έχουμε ένα κομμάτι σε αυτά, δεν είμαστε μόνο το ζώδιο που ήταν ο Ήλιος όταν γεννηθήκαμε. Ο Ήλιος είναι Ήλιος, δεν μπορεί να περιγραφεί ακριβώς γιατί είναι η πηγή ζωής, η παρουσία του δημιουργεί την ημέρα που είναι όλη η βάση της ζωής στη γη. Ο Ήλιος λοιπόν είναι κυρίαρχο στοιχείο στο ωροσκόπιο γι αυτό και η πληθωρική παρουσία του δημιουργεί 12 τύπους ζωδίων που ξεχωρίζουν. Ενώ οι άλλοι πλανήτες δεν φαίνονται τόσο. Το ηλιακό ζώδιο μας ακτινοβολεί σαν ένας μικρός ήλιος. Αλλά οι υπόλοιποι πλανήτες είναι διασκορπισμένοι σε αλλά ζώδια των οποίων η κύρια ενέργεια για την εβδομάδα. γράφεται στην στήλη, που αποτελούν δευτερεύουσα φύση σε μας, αλλά σημαντικά στοιχειά, ιδίως το ζώδιο που είναι η Σελήνη και ο Ωροσκόπος. Μια ιστοσελίδα που μπορεί να σας παράγει τον αστρολογικό σας χάρτη δωρεάν είναι το alabe.com/freechart.

Πολύ συναισθηματισμό φέρνει η Πανσέληνος στις 20 μοίρες του Σκορπιού. Στην Αθήνα η πλήρης Πανσέληνος συμβαίνει κοντά στο μεσουράνημα δηλαδή όσο ψηλότερα γίνεται στην εκλειπτική ζώνη. Αυτό σημαίνει να περιμένουμε γεγονότα που έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αντήχηση. Θα αφορούν τις προσωπικές μας σχέσεις , πως συσχετιζόμαστε με το σύνολο , τι συμβιβασμούς πρέπει να κάνουμε. Η Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει πάθος που δύσκολα ελέγχεται οπότε ψυχραιμία, δεν χρειάζονται εξάψεις.

Κριός: Απηχεί σε σας να εκφράζεστε χωρίς συμβατικότητες. Αναζητείτε νέες ιδέες και σας συναρπάζει όταν αυτές είναι ιδιαίτερα έξυπνες, καθώς θέλετε να πρωτοτυπήσετε. Δεν σας ευνοεί να ρισκάρετε χρήματα και γενικά να κάνετε βιαστικές κινήσεις καθότι το τοπίο αυτό είναι λίγο θολό. Συγκεντρωθείτε περισσότερο στη θεωρία και στη συζήτηση, καθότι είστε και πολύ ρομαντικοί αυτή την εβδομάδα.

Ταύρος: Αναζητείτε την σπιτική θαλπωρή, βρίσκετε ότι το οικογενειακό σας περιβάλλον σας εκφράζει. Η Πανσέληνος σας δίνει μια έντονη διάσταση που σας ζητά να δοθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά σας , σας επηρεάζει με την συναισθηματική πίεση να αναζητήσετε προσωπική δύναμη και να επιβεβαιώσετε τον εαυτόν σας μέσω κατακτήσεων. Στις σχέσεις σας εκφράζετε μια φρεσκάδα και φλόγα.

Δίδυμος: Κοιτάζετε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και ταυτόχρονα να περνάτε όμορφα. Με τον Άρη στο ζώδιο σας θέλετε να είστε σε κίνηση, έχετε αρκετή ενέργεια, μπορείτε να την εκμεταλλευθείτε και να εξασκηθείτε περισσότερο. Παράλληλα μπορείτε να εκφραστείτε αναζητώντας διανοητικές οδούς, γιατί όχι και φιλοσοφία. Είστε ασυμβίβαστοι και προχωρείτε πέρα από τα καθιερωμένα.

Καρκίνος: Είστε συναισθηματικά αφοσιωμένοι στο σύντροφο σας, αναζητάτε την αγάπη που σας δένει και δίνει προοπτική στη ζωή σας. Σας ενθουσιάζει η πολλή αισιοδοξία σας και βρίσκετε ότι το πάθος σας για επιτυχία μπορεί να σας κουράζει λίγο αλλά αξίζει τον κόπο. Συντονιστείτε με την διαίσθηση σας και θα διακρίνετε τις ευκαιρίες που έχετε να σας κάνουν περισσότερο ευτυχισμένους.

Λέων: Θα θέλατε να αυξήσετε την εμπλοκή σας με τον κόσμο, να έχετε περισσότερες επαφές, ώστε να μπορείτε να έχετε περισσότερες ευκαιρίες να επιβεβαιώσετε τον εαυτόν σας και να νοιώσετε την ισχύ σας. Αισθάνεστε λίγο μπλοκαρισμένοι ίσως γιατί ο Ήλιος στον Ταύρο δεν ευνοεί τόσο την φλογερή φύση σας και νοιώθετε ότι σας παγιδεύει έχοντας να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι.

Παρθένος: Λεφτά ακόμα δεν παίρνετε αλλά τα νέα ότι θα πάρετε έρχονται και σας κάνουν έκπληξη. Αναζητάτε να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας και να οριοθετήσετε τις καθημερινές σας επαφές γιατί πιστεύετε ότι θα νοιώσετε μια έντονη εσωτερική ασφάλεια που θα σας επιτρέψει περισσότερη ασχολία με πνευματικά θέματα. Θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και την πολλή φασαρία , σας κουράζει η μετριότητα.

Ζυγός: Είστε στη διάθεση για περιπέτειες , για γνωριμίες, για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να αυξήσετε την κοινωνικότητα σας. Σας χαρακτηρίζει ένα αίσθημα ελευθερίας, νοιώθετε την ανάγκη να αφεθείτε απερίσπαστα σε αυτό που σας ευχαριστεί και παράλληλα εκφράζει. την μοναδικότητα σας. Εάν έχετε κρυφά όνειρα να ασχοληθείτε με τα κοινά, κάποιοι από εσάς δεν θα αντέξουν τον πειρασμό.

Σκόρπιος: Θα έχετε την εμπειρία έντονου πάθους αυτή την εβδομάδα, αλλά σαν Σκορπιοί είστε συνηθισμένοι με τέτοια θέματα. Η Πανσέληνος σας φέρνει γεγονότα γύρω από τα επαγγελματικά σας, μάλλον προαγωγή φαίνεται και αλλαγή περιβάλλοντος. Αισθάνεστε ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο και μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ριζική μεταμόρφωση της προσωπικότητας σας. ¨Η μια γνωριμία ερωτική είναι πολύ εξωτική και αιθέρια.

Τοξότης: Αναζητείτε να βρείτε τον εαυτόν σας σε ιδεολογίες και μεταφυσικές διεξόδους. Εσάς δεν σας αγγίζει η καθημερινότητα έχετε ανεβεί στα σύννεφα και συνομιλείτε με μεγάλες ιδέες. Είστε υπέρ αισιόδοξοι, νοιώθετε ότι όλα θα πάνε καλά όχι μόνο για σας και για όλο τον κόσμο. Αισθηματικά είστε σε μια διάθεση για φλερτ, θέλετε να διασκεδάσετε και να ακούσετε ρομαντικά λόγια. Εν ολίγοις πετάτε αυτή την εβδομάδα στα σύννεφα.

Αιγόκερως: Για σας αυτή η εβδομάδα. είναι μια πάλη δύναμης, έχετε κάποιο εσωτερικό περιεχόμενο που ζητάτε να το βγάλετε προς τα έξω και να το επιβάλετε. Θέλετε την απόλυτη κυριαρχία των πραγμάτων, καλό είναι να σας αποφεύγει κανείς αυτή την εβδομάδα., είστε αμείλικτοι. Καιρός λοιπόν να ξεκαθαρίσετε ότι διστάζατε έως τώρα, στη βάση θα αισθανθείτε ωραία που τα είπατε και για την κίνηση σας.

Υδροχόος: Είστε σε μια παρόμοια διάθεση με τον Αιγόκερω αλλά όχι τόσο έντονα. Έχετε περισσότερο τακτ και εκφράζεστε πολύ πιο ευέλικτα και διπλωματικά. Εκφράζετε καθαρά αυτό που θέλετε να πείτε, περνάτε το μήνυμα σας και έχετε την ικανότητα να πείσετε και να σας εμπιστευτούν. Αφεθείτε στις διανοητικές σας επιδιώξεις και αποφύγετε συναισθηματικές καταστάσεις, μια Πανσέληνος στο Σκόρπιο δεν είναι για σας.

Ιχθύς: Έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτόν σας, νοιώθετε ότι έχετε ένα μαγνητισμό που δεν μπορεί να σας αντισταθεί κανείς. Βέβαια αυτό μπορεί να σας κάνει να πάρετε παράλογο ρίσκο, αλλά περιορίστε το σε ερωτοτροπίες και ξέφρενες διασκεδάσεις, αποφύγετε χρηματικές συναλλαγές που εμπλέκουν ρίσκο, κάτι ίσως να μην ξέρετε. Εάν είστε θρησκευόμενοι μια επίσκεψη σε ένα απόμερο μοναστήρι θα σας δώσει κάτι το διαφορετικό.

FM-May-11-2017 διατροφή υγεία ομορφιά