Προβλέψεις Εβδομάδας 28/03 έως 02/04

Ένας αέρας ανοιξιάτικου ρομαντισμού κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα των αισθημάτων. Νοιώθουμε ότι όπως η φύση έρχεται μαζί την άνοιξη, κάτι που μια ματιά σε ένα λιβάδι μπορεί να το δείξει, να μπορούσαμε να μοιραστούμε πολλά με τους άλλους. Υπάρχει μια αιθέρια πίστη ότι τελικά όλα θα πάνε καλά, ότι θα ξεπεραστούν ότι δυσκολίες υπάρχουν καθότι το ιδεατό στο τέλος ξεπερνά το υλικό.

Κριός. Έχετε ένα δυναμικό ξεκίνημα μετά την εαρινή ισημερία. Αισθάνεστε παντοδύναμοι, έχετε ευθυγραμμίσει συναισθηματικές, διανοητικές και ερωτικές δυνάμεις, τι μπορεί να σταθεί μπροστά σας! Η προσοχή σας είναι δοσμένη στο τι μπορείτε να κατακτήσετε. Κάντε κάποιες απρόβλεπτες κινήσεις για τους άλλους. στα οικονομικά και εμπιστευτείτε τον εαυτόν σας σαν τον ικανότατο καπετάνιο.

Ταύρος. Είστε επικεντρωμένοι περισσότερο στην σκέψη πόσο περισσότερο ελκυστικά και πιο ζωηρά μπορείτε να εκφράσετε την προσωπικότητα σας. Βρίσκετε ότι έχετε πολλά συναισθήματα που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω και να εκδηλώσετε μια προσωπικότητα που ξέρει τι θέλει. Αυτή η προδιάθεση σας κάνει αρκετά ελκυστικούς και παράλληλα αρκετά τυχερούς, καθότι αφήνετε την ενέργεια σας να τρέξει ελεύθερα.

Δίδυμος. Προτιμάτε να μείνετε σπίτι ή κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον και ο νους σας είναι επικεντρωμένος να βάλει σε πράξη ένα σχέδιο για οικονομική ευημερία το οποίο διαισθητικά έχετε συλλάβει τελευταία. Είστε κάτι δηλαδή σαν ένα στρατηγό που επεξεργάζεται τις τεχνικές λεπτομέρειες προτού ριχθεί στη μάχη. Έχετε πολλά να κερδίσετε οπότε δώστε πολλή προσοχή στο σχέδιο σας.

Καρκίνος. Σας ενδιαφέρει να κάνετε ευχάριστα πράγματα, να αρχίσετε μια καινούργια ασχολία που την αγαπάτε και απηχεί στην προσωπικότητα σας. Συναισθηματικά είστε πολύ παρορμητικοί, ζητάτε να τρέξετε περισσότερο τα οικονομικά σας και επίσης να δώσετε περισσότερο ζωντάνια στις σχέσεις σας. Ξεπερνάτε πολλά εμπόδια, αισθάνεστε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας.

Λέοντας. Θέλετε να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητα σας, να προσέξετε τη δίαιτα σας, να ξεκινήσετε να κάνετε περισσότερο εξάσκηση, να γίνετε πιο διακριτικοί στις προτιμήσεις σας. Εν ολίγοις ο ανοιξιάτικος αέρας σας εμπνέει για μια ανάπλαση της προσωπικότητας σας η οποία φαίνεται να σας δίνει μια καινούργια αύρα και να σας πιο ερωτικά ακαταμάχητους.

Παρθένος. Εάν θέλετε να συζητήσετε κάποια θέματα με το ταίρι σας, να αναπροσαρμόσετε τη σχέση σας ή να εκφράσετε βαθειά αισθήματα οι μέρες είναι κατάλληλες. Θα σας κοιτάξει βέβαια λίγο περίεργα σκεπτόμενη , μα καλά δεν άρχισαν οι πολλές ζέστες, τι μπορεί να έπαθε, αλλά θα μείνετε έκπληκτοι πόσα πολλά μοιράζεστε και ότι έχετε μια προοπτική για το μέλλον και οι δυο που συνταιριάζει.

Ζυγός. Θέλετε να ερωτευτείτε αυτή την εβδομάδα απλά για να ερωτευτείτε, ζητάτε αυτό το αίσθημα που σας αναστατώνει και σας δίνει τη γεύση της περιπέτειας. Στη βάση επιθυμείτε να ανανεώσετε τον εαυτόν σας , να γίνετε πιο παρορμητικοί, πιο αυθεντικοί, πιο παθιασμένοι. Η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, οπότε οι επόμενες μέρες φαίνονται συναρπαστικές.

Σκορπιός. Με μια φιλοσοφική διάθεση αναλογίζεστε τι δυναμικό έχετε στη διάθεση σας και τι οικονομική υποστήριξη για να πραγματοποιήσετε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο. Εκδηλώνετε ένα πραγματισμό που δεν σας χαρακτηρίζει γενικά, καθότι είστε αρκετά σοβαροί για τον προσανατολισμό της καριέρας σας και την υλοποίηση ενός ονείρου σας που θα σας αποδώσει πολλά κέρδη.

Τοξότης. Τα δυο τελευταία χρόνια έχετε δουλέψει αρκετά και αποκτήσατε τον έλεγχο σε πολλούς τομείς της ζωή σας. Καιρός τώρα να αρχίσετε να γίνεστε πιο άνετοι καθότι έχετε βάλει το νερό στο αυλάκι, εν ολίγοις έχετε καταφέρει να αυτοματοποιήσετε πολλά πράγματα γεγονός που σας δίνει πολλή προσωπική ελευθερία. Αισθάνεστε κάτι σαν τον Δια πάνω στον θρόνο του στον Όλυμπο.

Αιγόκερως. Η δουλειά σας δίνει κάποια πίεση καθότι σας ζητά την άμεση προσοχή σας και δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σας που σκέφτεστε ότι χρειάζονται λόγω της κοινωνικής και πολιτικής κρίσης . Έχετε όλη την ισχύ να προχωρήσετε σε δομικές αλλαγές , οι οποίες σύντομα θα σας χαροποιήσουν με την υλική απολαβή που θα πάρετε.

Υδροχόος. Τι όμορφα που είναι ο κόσμος αυτόν τον καιρό για σας! Είστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχετε, στο σπίτι και την συντροφιά σας, τα έχετε βρει με τον εαυτόν σας , οπότε απολαμβάνετε τη ζωή. Το μυαλό σας σφύζει από ενέργεια και πρωτότυπες ιδέες, βρίσκετε ότι δεν υπάρχουν εμπόδια άλλα έλλειψη φαντασίας και διαίσθησης. Εάν θέλετε να τολμήσετε κάτι, προχωρήστε, η τύχη είναι μαζί σας.

Ιχθύς. Ξέρετε τι θέλετε, αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτόν σας και για τις κινήσεις που κάνετε. Βρίσκετε ότι μπορείτε να ελιχθείτε άνετα στον κοινωνικό χώρο και να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Μπορείτε να μαγεύσετε τους άλλους. με την ενέργεια σας, έχετε τον αέρα της επιτυχίας αυτές τις ημέρες, ακόμα και στη γοητεία σας. Οπότε μην κάθεστε σπίτι, η άνοιξη σας γεμίζει τόσο πολύ!

zodia_march4 διατροφή υγεία ομορφιά