Προβλέψεις Εβδομάδας 20/03 έως 27/03

Η Εαρινή Ισημερία συνοδεύεται από το Τρίτο Τέταρτο της Σελήνης, μια συγχρονιστικού που μας κάνει να υποθέσουμε ότι αυτή η άνοιξη σηματοδοτεί ότι πολλές προσδοκίες μας θα ανθοφορήσουν. Αφήνουμε πίσω μας πολλές απογοητεύσεις και περιορισμούς και ατενίζουμε το μέλλον με μια θέρμη που θα μας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες. Μπορεί να αισθανόμαστε ότι έχουμε χαθεί στα πολλά λόγια και είμαστε έρμαια καταστάσεων αλλά πιο ευχάριστα δυναμικά είναι στο άμεσο μέλλον.

Κριός: Καινούργιος αέρας στα πανιά σας σας ξανοίγει στα πέλαγα της άνοιξης γεμάτους ενέργεια, με ένα κοφτερό μυαλό και μια ξέφρενη παρόρμηση για έρωτα και αγάπη. Πάντα ασυμβίβαστοι όπως τα τελευταία χρόνια είστε δοσμένοι στα επαγγελματικά σας αφοσιωμένοι να επιτύχετε και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ο σύντροφος σας σας δίνει κάποιες προκλήσεις ζητώντας την προσοχή σας.

Ταύρος: Καιρός να αφήσετε το αστικό περιβάλλον και να αναζητήσετε ένα βουκολικό. Η διάθεση σας είναι ρομαντική, επιζητείτε ένα εσωτερικό αίσθημα ύπαρξης που να ζωογονεί το νου σας, να ικανοποιεί τις σταθερές αρμονίες στις σχέσεις σας και να σας κρατά μακριά από τις αναστατώσεις της καθημερινότητας. Πάρτε το ταίρι σας και βολτάρετε στην εξοχή, θα νοιώσετε ανανεωμένοι.

Δίδυμος: Το μυαλό σας είναι πως θα προωθήσετε τα σχέδια σας και πως η σχέση σας μπορεί να αποκτήσει ένα ανανεωμένο αέρα. Νοιώθετε ότι είστε σε μια κατάσταση αναμονής την οποία εκμεταλλεύεστε για να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας καθότι κάνετε κάποια δυναμικά όνειρα για την καριέρα σας τα οποία τα έχετε κρυφά για την ώρα. Συναισθηματικά κάποιο πάθος φαίνεται να υπάρχει.

Καρκίνος: Οι προσωπικές σας σχέσεις και η δουλειά σας είναι στο προσκήνιο. Κάπου η δουλειά σας παίρνει τα πάνω της και σας απορροφά όλη την ενεργητικότητα σας σε βαθμό που νοιώθετε ότι κάπου εξαντλείστε. Είναι πολύ ευνοϊκή η εποχή με πολλές ευκαιρίες, ακολουθείστε το ένστικτο σας και σύντομα η οικονομική απολαβή των κόπων σας θα σας καταξιώσει.

Λέων: Αισθάνεστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι, βρίσκετε ότι είναι εποχή για ένα νέο ξεκίνημα, μια πιο συναρπαστική σχέση στη ζωή σας που να αφήνει πίσω της το παρελθόν οπότε ο ήδη σύντροφος σας αποκτά μια νέα εικόνα για σας. Ο νους σας είναι επικεντρωμένος σε ένα μακρόπνοο σχεδιασμό της ζωή σας, πολύ θα θέλατε να αφήσετε πίσω σας οποία καταπιεστική κατάσταση από το παρελθόν.

Παρθένος: Τα οικονομικά σας και τα ερωτικά σας είναι στο προσκήνιο. Είστε προσκολλημένοι πως θα ξεκινήσετε κάποιες επιχειρήσεις σας, έχετε αρκετή πίεση, επιζητείτε μια δραματική βελτίωση των οικονομικών σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, απλά επιστρατεύετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και πάρτε τα ρίσκα σας, θα κερδίσετε καθότι δεν φαίνεται να το βάζετε κάτω. Συναισθηματικά σας βλέπω γεμάτους πάθος αλλά και ζηλιάρικα γατιά.

Ζυγός: Το ταίρι σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι στο προσκήνιο. Νοιώθετε αφοσιωμένοι στο σύντροφο σας, βρίσκετε ότι η ζωή σας μαζί του σας ζωογονεί και σας κάνει ευτυχισμένους. Θέλετε να αναμορφώσετε κάποια πράγματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, το κυριότερο να αισθανθείτε περισσότερο οικονομικά ασφαλείς και κοινωνικά πιο καταξιωμένοι.

Σκορπιός: Κρατήστε χαμηλούς τόνους καθότι βγαίνετε προς τους άλλους με πολλή αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το τι θέλετε. Σας πειράζουν πολλά πράγματα στην καθημερινότητα την οποία βαριέστε οπότε δεν χαρίζετε κουβέντες, λέτε ότι αισθάνεστε. Αισθηματικά τα πάτε καλά, νοιώθετε ρομαντικά και ανέμελα, κάπου ξελογιάζετε το έτερο ήμισυ.

Τοξότης: Μια δημιουργική και ερωτική εβδομάδα για σας γεμάτη άνοιξη, ζωντάνια, αισιοδοξία. Αισθάνεστε πολύ παιχνιδιάρικα, κάτι σαν ανέμελα πιτσιρίκια που βγήκαν στα ανθισμένα λιβάδια. Πολύ τυχερή εβδομάδα για σας και οικονομικά και στα φλερτ. Κάτι καλό γίνεται στη δουλειά σας, νοιώθετε ότι επιτέλους ξεκολλήσατε από κάποιες τελματωμένες καταστάσεις.

Αιγόκερως: Είστε πολύ σοβαροί, εσωστρεφείς, κάπου περισσότερο συντονισμένοι με τον χειμώνα που φεύγει. Θέλετε να κάνετε κάτι πολύ δημιουργικό και αναζητάτε να βρείτε τι δυνάμεις έχετε, που μπορείτε να στηριχτείτε. Αισθάνεστε ότι πρέπει να περιμένετε λίγο καθότι δεν θέλετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας τώρα. Περάστε περισσότερο χρόνο στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Υδροχόος: Πολλές συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων. Είστε λίγο ασυμβίβαστοι, κάπου παρασέρνεστε όταν βρίσκετε ότι οι άλλοι δεν βλέπουν την ευρύτερη εικόνα. Θα θέλατε να ξεφύγετε λίγο με ένα ταξιδάκι, να νοιώσετε ότι βρίσκετε τον εαυτόν σας πέρα από το θόρυβο της καθημερινότητας. Μπορείτε να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες. Περιμένετε καλά νέα.

Ιχθύς: Περιμένετε πολλά νέα γύρω από τα οικονομικά σας, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί πολλά για το μέλλον, μπορεί να είναι αρχή εποχής οικονομικής ανθοφορίας. Στα επαγγελματικά επιτέλους κάποιες δυσκολίες ξεπεράστηκαν, νοιώθετε περισσότερο αισιόδοξοι ότι οι φιλοδοξίες σας θα ικανοποιηθούν. Κάντε κάποια βόλτα στην εξοχή, θα αναζωογονηθείτε.

TQ-Mar-20-2017 διατροφή υγεία ομορφιά