Προβλέψεις εβδομάδας 05/03 – 11/03

Αυτή η εβδομάδα φαίνεται αρκετά κρίσιμη, φαίνεται ότι κάτι γίνεται που σηματοδοτεί το άμεσο μέλλον. Θα έλεγα ότι ο χάρτης φαίνεται περισσότερο πολιτικός και θα ταίριαζε να τον ερμηνεύσουμε γι αυτά τα θέματα. Δεν είναι όμως στο ενδιαφέρον μας, το μόνο που θα έλεγα είναι ότι λειτουργούν κάποιες ανατρεπτικές δυνάμεις ή γίνεται κάτι σημαντικό που επηρεάζει την καθημερινότητα μας και το επίπεδο αρμονίας της ζωής μας, θα έλεγα προς το καλύτερο. Πολλά γεγονότα λαμβάνουν χώρα. Ριζικές αλλαγές στις σχέσεις μας, κάπου θέλουμε να δούμε βάθος. Στα οικογενειακά μας θέλουμε καινούργιο ορίζοντα, μια κοινωνική άνοδο, ένα καλύτερο. μέλλον. Στον κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο υπάρχει ένας βαθμός πάλης αλλά και συνεννόησης για συμφωνία αλλά στο τέλος κάτι πάει στραβά και δεν προχωράει. Συναισθηματικά έχουμε ανάγκη να επικοινωνήσουμε, να πούμε τον πόνο μας και να μιλήσουμε λίγο για το νόημα της ζωής.

Κριός: Μια μοναδική στιγμή για σας να καταλάβετε ότι το σημείο που βρίσκεστε τώρα είναι πολύ σημαντικό και θα αποτελέσει αφετηρία για το μέλλον. σας. Φαίνεται ότι τα επαγγελματικά πάνε πολύ καλά για σας, κάνατε κάποιες αλλαγές και τώρα ετοιμάζεστε για την περίοδο της συγκομιδής. Έχετε τον έλεγχο των ενεργειών σας, είστε καλοί στις συναλλαγές σας, σας ζωογονεί να μιλάτε για την πραγματικότητα σας. Εάν προλαβαίνετε δώστε και λίγη προσοχή στο αίσθημα σας και τις ανάγκες του.

Ταύρος: Είστε σε μια φάση αναμονής, έχετε στόχους και φιλοδοξίες αλλά δεν λένε να πάνε μπροστά. Σύντομα θα το δείτε, απλά τα πράγματα είναι σε μια περίοδο επώασης. Με την Αφροδίτη ανάδρομη αισθάνεστε ότι ζείτε αυτό που έχετε ζήσει, κάτι παράξενο. Από την άλλη αρέσετε και νοιώθετε ότι ίσως αρέσετε παρα πολύ, οπότε μήπως να γίνετε πιο επιλεκτικοί; Περιμένετε κάτι καλό στην καριέρα σας, κάτι που θα τονώσει το εγώ σας και θα σας αρέσει ο εαυτός σας.

Δίδυμος: Είστε σε μια διάθεση να δώσετε διαλέξεις περί νοήματος της ζωής, περί πνευματικότητας, περί ιδεαλισμού και διανόησης, εν ολίγοις έχετε αυτή την παρόρμηση να βγάλετε προς τα έξω τις βαθιές σας αναζητήσεις. Κάπου νοιώθετε λίγο πιεσμένοι, ναι μεν συναισθηματικά ασφαλείς αλλά θέλετε και μια διαβεβαίωση που την αναζητάτε σε μια υπέρβαση της λογικής. Ο καιρός ευνοεί ρομαντισμό και διάθεση να χαθείτε στη ζεστασιά της σχέσης σας.

Καρκίνος: Νοιώθετε μια αναγέννηση στην προσωπικότητα σας. Αισθάνεστε μια συναισθηματική ασφάλεια και ευαισθησία που σας δίνει την απαραίτητη ξεκούραση και ανάπαυλα. Έχετε μια καλή ευκαιρία στα επαγγελματικά που σας δίνει αρκετή ευχαρίστηση. Έχετε αρκετή ενέργεια να κάνετε πολλά πράγματα αυτή την εβδομάδα, από το να ισορροπήσετε την εργασία με το σπίτι, όπως και να ξεκαθαρίσετε σε κάποιες σχέσεις ότι εσείς είστε το αφεντικό!

Λέων: Θα θέλατε να δείτε μια αύξηση στα οικονομικά σας, να νοιώσετε μια καλύτερη ευημερία, να έχετε περισσότερη ελευθερία κίνησης, μια αίσθηση δύναμης και τη δυνατότητα να ικανοποιήσετε κάποιες κρυφές επιθυμίες σας. Το ταίρι σας φαίνεται να παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό σας παρέχει κάποια φανταστική βοήθεια. Η ατμοσφαίρα στα εργασιακά σας περνάει κάποιες δραματικές αλλαγές, θα αισθανθείτε περισσότερο βολικά στην καινούργια κατάσταση.

Παρθένος: Η προσοχή σας είναι δοσμένη στην επικοινωνία σας στις προσωπικές σας σχέσεις. Εκφράζετε εκεί τον ανθρωπισμό σας, την ευαισθησία σας, το βαθύτερο εαυτόν σας. Αισθάνεστε λίγο ευάλωτοι λόγω αυτού του ανοίγματος αλλά μια εσωτερική ανάγκη σας κινητοποιεί. Μάλλον όλος αυτός ο συντονισμός φέρνει στην επιφάνεια και πάρα πολύ καλή τύχη, αρκετοί από εσάς θα το νοιώσετε πλουσιοπάροχα.

Ζυγός: Ένας ευνοϊκός αέρας πνέει στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Τακτοποιείτε κάποιες υποθέσεις και βάζετε τα πράγματα πάνω σε μια καινούργια βάση. Είστε αρκετά αισιόδοξοι. Πολύ καλή περίοδος και για το ταίρι σας, φαίνεται ότι τα πράγματα κινούνται γι αυτό. Μπορεί να έχει κάποιες προτάσεις συνεργασίας ή μια προαγωγή που δεν την περίμενε. Μην το παρακάνετε στη διασκέδαση. Και για σας πολύ σημαντική εβδομάδα όπως και για τους Κριούς.

Σκορπιός: Μια άνετη εβδομάδα για σας. Ο νους σας είναι πως θα περάσετε καλά και τι συναρπαστικό θα κάνετε. Συναντάτε ένα πολύ σημαντικό άτομο, μπορεί να είναι και ο έρωτας της ζωής σας. Φαίνεται πάρα πολύ πάθος αλλά έχετε όλο το ταλέντο και την ικανότητα να το διαχειριστείτε. Οι κινήσεις σας είναι σκόπιμες και υπολογισμένες, γεγονός που σας δίνει την ικανότητα να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας.

Τοξότης: Θα σας άρεσε να αρχίζατε να εργαζόσαστε από το σπίτι, να περνάτε περισσότερο χρόνο εκεί. Στη βάση. ζητάτε μια άνεση και ελευθερία μέσα στην ασφάλεια του οικογενειακού περιβάλλοντος. Νοιώθετε ότι μπορείτε να είστε παραγωγικοί. Παρόλα αυτά τρώγεστε και δεν ξέρετε τι τελικά θέλετε. Αφεθείτε στο ένστικτο σας και εμπιστευτείτε ότι έχει να σας πει το οποίο φαίνεται ότι είναι πολύ τυχερό. Απλά μην το παρακάνετε σε εκδηλώσεις παρορμητισμού και αυθόρμητης επιβεβαίωσης του εαυτού σας, δηλαδή μην ξεφωνίζετε.

Αιγόκερως: Αισθάνεστε μια απερίγραπτη πίεση και ώθηση να ξεκαθαρίσετε κάποιες σχέσεις σας στο καθημερινό ή εργασιακό περιβάλλον. σας. Θέλετε τη δυνατότητα να μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα, να έχετε πολύ μεγαλύτερη ελευθερία ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε πράγματα και να κάνετε κάτι καλύτερο. για όλους. Οι πράξεις σας είναι πολύ προσεγμένες, είστε κάτι σαν ένα πετυχημένο προπονητή που φέρνει την ομάδα του στη νίκη με στρατηγικές κινήσεις.

Υδροχόος: Δεν έχετε ιδιαίτερες πιέσεις αυτή την εβδομάδα, περισσότερο είστε σε μια διάθεση να δείτε τι μοιράζεστε με τους άλλους. Να δείτε τι μπορείτε να κάνετε μαζί ώστε να διαμορφωθεί μια νέα δυναμική κατάσταση. των σχέσεων σας, κάτι πιο ριζικά μεταμορφωμένο, κάτι με περισσότερο βάθος. και ουσία. Αυτό σας βγάζει ένα περίεργο αυθορμητισμό που σας αρέσει γιατί βρίσκετε ότι σας κάνει ακαταμάχητο και άκρα γοητευτικό, συνεχίστε έτσι, θα έχετε κάποια επιβεβαίωση.

Ιχθύς: Εάν δεν καταφέρατε να πάτε μια εκδρομούλα το τριήμερο, φαίνεται ευνοϊκό να κάνετε ένα μακρύτερο ταξίδι αυτή την εβδομάδα. Βάλτε τη φαντασία σας, σχεδιάστε το καλά και θα περάσετε υπέροχα. Θα έλεγα ότι είστε σε μια διάθεση για κάτι εξωτικό, μια χειμερινή διάθεση για απομόνωση και ανάπαυλα. Βρίσκετε τον εαυτόν σας σε μια ρομαντική και φιλοσοφική διάθεση, απλά μην διαβάζετε κανένα πεσιμιστή. Τα οικονομικά σας πάνε καλά οπότε έχετε μια απτή απόδειξη ότι η τύχη σας δουλεύει.

march1 διατροφή υγεία ομορφιά