Προβλέψεις Εβδομάδας 02/ 06 έως 08/ 06

Κριός .  Νοιώθετε ότι κάποιες καταστάσεις γύρω από τις σχέσεις σας και τις φιλοδοξίες σας που μετρούν πολύ για σας  έρχονται προς μια ευοίωνη κατάληξη.  Δουλέψατε πολύ κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά άξιζε τον κόπο. Ακούτε καλά νέα που σας ανεβάζουν και έρχονται από το σύντροφό σας. Τα οικονομικά σας πάνε καλά καθότι έχετε ρίζες, που σημαίνει τον έλεγχο των καταστάσεων.

Ταύρος.  Παρ’ όλο που υπάρχει πολύ ανασφάλεια στον κόσμο, εσείς ξέρετε πως θα σταθείτε και να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και παράλληλα να αισθάνεστε ασφαλείς καθότι ξέρετε να βάζετε σε τάξη τα οικονομικά σας.  Αυτό που σας αναστατώνει είναι μια γνωριμία από το πουθενά που σας κάνει να χάνετε τα μυαλά σας  αλλά σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα.  Για να ηρεμήσετε κάντε καμία αγγαρεία στο σπίτι.

Δίδυμος.  Είστε σε μια ασυμβίβαστη διάθεση στα αισθηματικά σας και στα επαγγελματικά σας.  Επιζητείτε να ξεφύγετε οποιαδήποτε αυταπάτη  που δεν οδηγεί πουθενά και θέλετε να εκφράσετε αυτό που εσείς είστε χωρίς καμία προσποίηση.   Παράλληλα αισθάνεστε υπέροχα με όλη αυτή την μαχητικότητα,  βρίσκετε ότι είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να ατενίζετε καθαρό ουρανό.

Καρκίνος.  Κάπου σας τσαντίζουν οι προσωπικές σχέσεις καθότι σας φέρνουν καταστάσεις κωλυσιεργίας.  Με λίγη διπλωματία,  εφευρετικότητα  και δίοδο στα επαγγελματικά σας, καταφέρνετε να δώσετε διέξοδο σε αυτή την μπλοκαρισμένη ενέργεια. Παράλληλα είστε σε μια εσωστρεφή διάθεση,  προτιμάτε να αναζητήσετε μέσα σας  την ουσία των πραγμάτων που έχετε στα όνειρά σας.

Λέοντας.  Εποχή να κάνετε το άλμα στα οικονομικά σας. Αυτό που σχεδιάζετε και ονειρεύεστε από καιρό.  Ο επόμενος ενάμισι χρόνος θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να επενδύσετε στο μέλλον σας, οπότε να είστε σε έγερση να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.   Η καριέρα σας, σας δίνει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, εσείς όμως είστε συγκρατημένοι, έχετε έντονο το αίσθημα του καθήκοντος.

Παρθένος.  Είστε ευερέθιστοι,  καθότι πολύ συντονισμένοι στην διαίσθησή σας.  Αναζητάτε  μια αίσθηση εξωτικότητας στη ζωή σας. Εάν ταξιδεύετε σε ένα τέτοιο μέρος θα περάσετε καλά.  Στην καριέρα σας είστε πολύ αυταρχικοί και απόλυτοι,  απλά μην το παρακάνετε και πείτε λέξεις που θα πληγώσουν.  Από την άλλη, μια πολύ τυχερή εβδομάδα για σας,  πολύ καλά νέα για τα οικονομικά σας.

Ζυγός.  Απολαμβάνετε μια υπέροχη εβδομάδα. Αισθάνεστε ευτυχείς, αισιόδοξοι, πληθωρικοί στις εκφράσεις σας προς τους φίλους. Βρίσκετε ότι συναντάτε υπέροχα και συναρπαστικά άτομα.  Στην καθημερινότητα σας κάνετε πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα, ίσως να διασκεδάζετε βλέποντας φιλμ νουάρ.  Αφήστε στην άκρη κάποια επαγγελματικά προβλήματα. Θα λυθούν από μόνα τους, καθότι είναι περισσότερο ένταση.

Σκορπιός.  Είστε στα σιρόπια με το σύντροφο σας.  Περάσατε ίσως κάποια ψυχρότητα λογω ασυμφωνίας αντιλήψεων αλλά τελικά βρήκατε ότι σας δένουν πολλά. Ένας αέρας δεν σημαίνει και πολλά για ένα καλά ριζωμένο δέντρο.  Τώρα το έχετε ρίξει στα όνειρα και να κάνετε σχεδία μαζί. Στα οικονομικά σας κάποιες δυσκολίες παρέρχονται,  φαίνεται ότι κάνοντας κάποιες οικονομίες βοήθησε πολύ.

Τοξότης.  Κρατήστε μια φιλική διάθεση και θα περάσετε υπέροχα αύτη την εβδομάδα. Μην δίνετε σημασία στην γκρίνια του συντρόφου σας,  εσείς βλέπετε μακριά δεν αναλίσκεστε σε λεπτομέρειες και ζύγισμα των λέξεων.  Έχετε μια βαθειά αίσθηση της άξια σας, πιστεύετε ότι όπου δώσετε τον εαυτόν σας το πετυχαίνετε, αφήστε τις Κασσάνδρες να ξεφωνίζουν.  Έχετε επίσης έντονη καλλιτεχνική  διάθεση.

Αιγόκερος.   Τόσα πράγματα που πρέπει να γίνουν, τόσες υποχρεώσεις, κάπου η καθημερινότητα σας γίνεται καταπιεστική.  Τα καταφέρνετε πολύ καλά, είστε μπροστά στο σκορ του παιχνιδιού, άπλα έχετε έντονη την αίσθηση του καθήκοντος, τόσο που δεν παραβλέπετε να λέτε και φιλοσοφικά αποφθέγματα γι αυτό.   Η τύχη είναι με το μέρος σας, όσο για το μυαλό σας καταφέρνει να διατηρεί ευχάριστες σκέψεις.

Υδροχόος.   Μια κατ’ εξοχήν ερωτική εβδομάδα για σας. Πολύ παθός και αίσθημα, μια σχέση που θα μείνει στη ζωή σας για πολλούς από εσάς.  Ξεφεύγετε από πολλές αναστολές, δεν θέλετε ξεκάθαρο τοπίο, προτιμάτε μια ατμόσφαιρα που θυμίζει τοπίο στην ομίχλη και αφήνει την φαντασία ξέφρενη.  Στο χώρο του σπιτιού σας φαίνεται τα πράγματα να λειτουργούν ρολόι, οπότε παραδοθείτε στα αισθήματα σας εκ του ασφαλούς.

Ιχθείς.  Νοιώθετε μια εσωστρέφεια, προτιμάτε να μείνετε σπίτι και να περιορίσετε τις δραστηριότητες σας εκεί.  Βρίσκετε ότι η παρουσία του συντρόφου σας, σας γεμίζει, νοιώθετε ότι αποτελεί όλο τον κόσμο για σας, η αγάπη του σας ανεβάζει στον κόσμο των ονείρων.  Έχετε ευχάριστα νέα στα οικονομικά σας, καθώς παίρνετε κάποια χρήματα που περιμένατε καιρό.  Ένα βιβλίο μυστήριου θα σας ενθουσιάσει.

 

FQ-Jun1-20171 διατροφή υγεία ομορφιά