Προβλέψεις Εβδομάδας 28/01 – 03/02

Αυτή την εβδομάδα το επίκεντρο είναι ανάγκη για αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνούμε. Ζητάμε κάτι διαφορετικό στην καθημερινή μας ζωή ώστε να μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα με τον εαυτό μας όταν ηρεμούμε. Κάπου θέλουμε να νιώθουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, ότι έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας.

Κριός: Ο Άρης φεύγει από τους Ιχθείς όπου σας έδινε μια αίσθηση ότι τα πράγματα λιμνάζουν και μπαίνει στον Κριό, στον οίκο του, οπότε θα νιώσετε ένα ξαφνικό δυναμισμό, κάτι σαν το τραγούδι του Ξηλούρη «πότε θα κάνει ξαστεριά». Και αυτό γιατί με τον Ουρανό στον Κριό επίσης γίνεστε ασυγκράτητοι. Προσοχή όμως – όχι βιασύνη και μην αναστατώνετε πολύ την ρουτίνα σας.

Ταύρος: Η εβδομάδα αυτή εστιάζεται στις σχέσεις σας, αισθάνεστε ευάλωτοι καθότι είστε πολύ συναισθηματικοί και σας επηρεάζουν πολύ οι φίλοι σας, όπως και ο σύντροφός σας. Κάπου αυτό το αίσθημα απαλύνεται με την έξοδο του Άρη από τους Ιχθύς, αλλά ένας ιδεαλισμός γύρω από αγάπη και σχέσεις παραμένει. Παρατηρήστε απλά το περιβάλλον σας και αποκτήστε μια καινούργια αίσθηση των πραγμάτων.

Δίδυμος: Σας απασχολεί τι έχετε και τι μοιράζεστε με τους άλλους ή στην κοινωνία. Έχετε πιεστικές σκέψεις ότι αξίζετε περισσότερο και πρέπει να το αποδείξετε γι’ αυτό προσανατολίζεστε στις αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο που σκέφτεστε. Η Νέα Σελήνη σας κάνει να αισθάνεστε μια ανανεωμένη αίσθηση σεξουαλικότητας και ένα πάθος να γεννιέται.

Καρκίνος: Νιώθετε μια ανανέωση στη σχέση σας, έναν αέρα δροσιάς που σας κάνει να ξανοιχτείτε σε περιπέτειες, να κάνετε κάτι το διαφορετικό, λες και ερωτευτήκατε ξαφνικά το ήδη ταίρι σας. Μην παραξενευτείτε που το ταίρι σας θα σας κοιτάζει περίεργα και θα μουρμουρίζει. Η καθημερινότητά σας φαίνεται να είναι υπό έλεγχο και να είναι παραγωγική ως προς τα χρήματα, οπότε αφεθείτε στην αίσθηση της πρώιμης άνοιξης για σας.

Λέων: Εσείς αράξτε στο τζάκι, νιώστε ότι το ταίρι σας είναι εκεί για σας, μην περιμένετε πολλές καταστάσεις αυτήν την εβδομάδα, τα άστρα έχουν μια ανάπαυλα για σας. Στο μυαλό σας κάνετε κάποια μακρόπνοα σχέδια για την καριέρα σας, τα οποία φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθούν. Έχετε τύχη, οπότε δοκιμάστε την κάπου – εάν είναι να κερδίσετε, θα είναι πολλά.

Παρθένος: Αισθάνεστε ότι η καριέρα σας είναι σε κρίσιμο σημείο, ότι τώρα πρέπει να κάνετε τις πρέπουσες κινήσεις. Έχετε μια ισχυρή δημιουργικότητα για να εκφράσετε κάποια σχέδια τα οποία έχετε δουλέψει πολύ. Δεν δέχεστε συμβιβασμούς, ενώ αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν την προοπτική σας. Συναισθηματικά νιώθετε πολύ ρομαντικά, βρίσκετε κάτι το αιθέριο και ονειρικό στο ταίρι σας.

Ζυγός: Έχετε μια παρόρμηση για μοναχικότητα, κάτι που δεν το συνηθίζει το ζώδιό σας. Σας πλημυρρίζει ένα αίσθημα ευτυχίας και γαλήνης, αισθάνεστε ότι περνάτε καλά, σας γεμίζει ο τρόπος που σκέφτεστε, οπότε θέλετε να αποτραβηχτείτε για να αφεθείτε σε αυτά τα αισθήματα. Η οικογενειακή σας ζωή αρχίζει να παίρνει μια καινούργια διάσταση, κάποιο ενδιαφέρον άτομο γίνεται κομμάτι της.

Σκορπιός: Έχετε μια έντονη αυτοπεποίθηση, νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Αφήνετε πίσω σας έναν έρωτα που κάπου σας μπέρδεψε ενώ δεν καταλαβαίνετε τι ακριβώς βρίσκατε σε αυτόν. Προσπαθείτε να προσπεράσετε κάποιες δεσμεύσεις ώστε να συγκεντρωθείτε στα οικονομικά σας, φαίνεται ότι κάτι κινείται, το νιώθετε και σύντομα θα ξεκαθαρίσει. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία έρχεται στη ζωή σας.

Τοξότης: Τα οικονομικά σας σας απασχολούν έντονα, κάποιες συμφωνίες ή συναλλαγές που έχετε δεν προχωρούν όπως θέλετε. Γίνεστε πιο εφευρετικοί και αισιόδοξοι. Οι καταστάσεις θα αρχίσουν να κυλούν και μάλιστα όλο και πιο γρήγορα. Μην είστε ανυπόμονοι και ασυμβίβαστοι. Νιώθετε ότι υπάρχουν πολλά «πρέπει» στη ζωή σας, απλά σαν Τοξότες είστε λίγο αλλεργικοί σ’ αυτό.

Αιγόκερως: Βάλατε στο μυαλό σας να κάνετε δραματικές αλλαγές στην προσωπικότητά σας, να δείχνετε περισσότερο τη δύναμή σας, να δίνετε μαθήματα βαθέος στοχασμού και να παρουσιάζεστε σαν ανεξάρτητος και αυθεντικός. Στις συνομιλίες σας είστε ευχάριστοι και εκφράζετε μια συναρπαστική ενέργεια που κάνει τους άλλους να σας θαυμάζουν. Έχετε έντονο το αίσθημα ότι αξίζετε πολλά.

Υδροχόος: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας βρίσκετε ότι κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε με ένα μοναδικό τρόπο. Είστε λίγο διστακτικοί και νιώθετε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε μερικά πράγματα μέσα σας. Αισθάνεστε μια ανασφάλεια που προέρχεται από την έλλειψη κάποιων υλικών αγαθών στη ζωή σας. Αυτά όμως έρχονται σιγά σιγά – κάτι αισιόδοξο συμβαίνει στη δουλειά σας.

Ιχθύς: Κάποια σύννεφα στη ζωή σας διαλύονται και αισθάνεστε τόσο ωραία σε μια καθαρή ατμόσφαιρα αρμονίας και αγάπης. Είστε εσωστρεφείς αυτόν τον καιρό συντονισμένοι στη διαίσθησή σας, αναζητάτε να δείτε τη γνησιότητα των φιλοδοξιών σας, κατά πόσο πραγματικά είναι αληθινές για σας. Σ’ αυτή την βαθειά συναισθηματικότητα μπορείτε να συναντήσετε και το άτομο που θα σας νιώθει αληθινά. Έτσι είναι τα άστρα, μας συντονίζουν με ένα τρόπο ώστε να έχουμε την ευκαιρία να έλξουμε τις ανάλογες καταστάσεις.

january4 διατροφή υγεία ομορφιά