Προβλέψεις 21/01 έως 27/01

Είναι μια εβδομάδα που όλοι καταλαβαίνουμε το κρύο έξω. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης βρίσκει όλους τους πλάνητες κάτω από τον ορίζοντα του ωροσκοπίου που σημαίνει ότι το διάχυτο αίσθημα είναι για εσωστρέφεια, περισυλλογή και ανάπαυση από την κούρσα της ημέρας. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και ο Ήλιος στον Υδροχόο οπότε να περιμένουμε κάποιες δραματικές εξελίξεις μέσα στο μήνα. Η Σελήνη στο Σκορπιό δεν θεωρείται καλή θέση γιατί το αίσθημα γίνεται πάθος και το πάθος δεν είναι εύκολο να τιθασευθεί. Είναι λίγο δύσκολο κανείς να καβαλήσει ένα ατίθασο άλογο. Ο Ήλιος στον Υδροχόο φέρνει το θέμα του ανθρωπισμού στο προσκήνιο που για αυτήν την εβδομάδα επικεντρώνεται στο πώς όλες οι καταστάσεις αναστατώνουν την οικογενειακή μας ζωή. Ο συνδυασμός Ουρανού Δία με τη Σελήνη κοντά στο Δία, δίνει ένα αίσθημα ότι το ποτήρι ξεχειλίζει, πολλές αναστατώσεις έρχονται από το περιβάλλον, πολλή συναισθηματική φόρτιση υπάρχει, μάλλον ο γιορτινός τζόγος συνεχίζεται ακόμα για αποσυμπίεση. Ή από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένας περίεργος ρομαντισμός στον αέρα και ένα άπλετο αίσθημα για φλερτ που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι χειμώνας είναι αυτός τελικά.

Κριός: Σας απασχολούν οι προσωπικές σας σχέσεις. Βρίσκετε στις επαφές σας ότι οι άλλοι κάπου κάνουν πλάκα και δεν παίρνουν τα πράγματα στα σοβαρά. Και εσείς δεν έχετε όρεξη, είστε λίγο φορτισμένοι συναισθηματικά, θέλετε να αράξετε λίγο, ζητάτε περισσότερο ρομαντισμό και προσωπικό περιβάλλον, όχι έξάλλες καταστάσεις που νομίζετε ότι οι άλλοι σας παρασέρνουν. Σαν φιλόδοξοι όμως βάλατε στο μυαλό σας κάποια δουλειά οπότε έχετε καταφύγιο.

Ταύρος: Πολύ ευχάριστη εβδομάδα για σας χωρίς ζόρι. Βρίσκετε ότι δεν έχετε πολλές δοσοληψίες με το σύστημα γεγονός που σας ηρεμεί και αισθάνεστε την φαντασία σας να ξεφεύγει είτε για ένα καινούργιο έρωτα ή για κάτι που σας συναρπάζει να το εγκολπώσετε στην καθημερινότητά σας. Θέλετε να έχετε κάποιο βάθος στα πράγματα που κάνετε αυτή την εβδομάδα αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι να αισθανθείτε ότι κάπου εκφράζεστε όπως αισθάνεστε.

Δίδυμος: Πολλές υποχρεώσεις στο πήγαινε έλα, είναι κάποια πράγματα που χρειάζονται επαγγελματικά και χρειάζονται τρέξιμο, εν ολίγοις πρέπει να γίνουν καθότι επίσης επηρεάζουν σε βάθος τη ζωή σας. Εσείς νιώθετε περισσότερο ότι οι μεγάλες ιδέες μετράνε, οι φιλοσοφίες, αλλά η πρακτική φιλοσοφία θέλει δουλειά. Τέλος πάντων συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις καθότι κάτι ερωτικά θέματα θα σας πάρουν το μυαλό σύντομα.

Καρκίνος: Η δουλειά σας είναι στο επίκεντρο αυτής της εβδομάδας. Νιώθετε να φουντώνει ένα πάθος μέσα σας να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, να ανοίξετε πανιά για καινούργιους ορίζοντες. Έχετε βάλει το μυαλό σας σε κάτι καλό. Αισθάνεστε πολύ αισιόδοξοι και βρίσκετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε πολλές αντιξοότητες. Η τύχη σας δουλεύει αυτή την εβδομάδα βάλτε το μυαλό σας να το εκμεταλλευτείτε.

Λέων: Τι ωραία πέρνατε με φίλους σαν οι φίλοι να είναι εκεί για την ευχαρίστηση σας. Και είναι αλήθεια αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείτε ότι έχετε καλούς φίλους, ότι μπορείτε να βασίζεστε σε αυτούς. Παραπέρα θέλετε οικογενειακές στιγμές, ζητάτε να νιώσετε κάτι ευρύτερο στον κοντινό σας χώρο. Ξεκινάτε με αρκετή διάθεση να επεκταθείτε σε καταστάσεις που ενώ νιώθετε άβολα πιστεύετε ότι αποτελούν ένα καινούργιο ορίζοντα για σας.

Παρθένος: Μια εβδομάδα να διαβάσετε ποίηση εάν θέλετε την εύκολη λύση ή να διαβάσετε πολιτική οικονομία και να μπερδευτείτε μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Αφεθείτε λίγο στην ελεύθερη σκέψη σας, μην το πιέζετε, χρειάζεται χρόνος κάνεις να είναι στα παρασκήνια. Κάποιες ερωτικές καταστάσεις διαγράφονται και οικονομικές ευκαιρίες, περιμένετε, δεν είναι ώριμες ακόμα. Η επόμενη εβδομάδα θα δείξει.

Ζυγός: Η προσωπικότητά σας βγαίνει πληθωρική, ασυμβίβαστη, έτοιμη να ξεπεράσει κάθε αναστολή. Η δε γεύση σας για το τι σας ευχαριστεί ξεπερνά κάθε μέτρο. Έχετε μία άμετρη διάθεση για αισθησιασμό και το παραμικρό σας συναρπάζει. Αισθάνεστε περισσότερο αμέριμνα παρά συναισθηματικά οπότε αφεθείτε στις παρορμήσεις σας, θα έχετε μια ευχάριστη εβδομάδα γιατί ξέρετε τι θέλετε.

Σκορπιός: Εσάς σας την χάλουν οι υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα και η έννοια ότι θα τα ακούσετε εάν δεν κάνετε κάτι. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να αποκτήσετε μερικά πράγματα, για να βάλετε ρίζες ώστε το μέλλον αν είναι άνθηρο. Συναισθηματικά ζητάτε να ξεπεράσετε κάποιους περιορισμούς και να νιώσετε ότι έχετε περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων. Δοκιμάστε την τύχη σας σε αυτό είναι με το μέρος σας.

Τοξότης: Λίγο ποδόγυρος αυτή την εβδομάδα και αυτό πρέπει να γίνει και έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα, τελικά βρίσκετε ότι είστε ανίκητοι και άντε να σας σταματήσει κανείς. Έχετε έλεγχο της κατάστασης με έντονο αίσθημα καθήκοντος. Πιστεύετε ότι η ανταμοιβή έρχεται σύντομα ή τελικά να κάνει κανείς ένα καλό είναι καλό από μόνο του, δεν χρειάζεται παραπέρα αναλογισμό. Πάντως ανταμοίβεστε με τρόπο που δεν το περιμένετε.

Αιγόκερως: Τι ωραία που είναι στο σπίτι! Ένας Αιγόκερως να το λέει αυτό μάλλον άρχισε να δουλεύει από το σπίτι. Αλλά δεν είναι έτσι, η εβδομάδα αυτή εστιάζεται στην κατανόηση ότι παρόλο ο χώρος του σπιτιού είναι μικρός τόσο πολύ δραστηριότητα μπορεί να λάβει μέρος, κάτι που ξαφνιάζει τους Αιγόκερους. Νιώθετε μια βαθειά ικανοποίηση και βρίσκετε πόσο τυχεροί είστε που έχετε αυτή την οικογένεια.

Υδροχόος: Εσείς είστε έτοιμοι να πάρετε φωτιά, πώς τολμά ο καθένας να σας προκαλεί. Ξέρετε καλύτερα τι χρειάζεται ο καθένας, σας εκνευρίζει το γεγονός ότι ο καθένας σας λέει τι χρειάζεται ο καθένας επειδή φέρνει αρμονία στις σχέσεις. Ακούγεται τρελό αλλά είναι τρελή αυτή η κατάσταση, να μην ξέρει κανείς που είναι ποιος. Με ένα μήνα τον Ήλιο στον Υδροχόο η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει. Για την ώρα αφεθείτε στη ζωντάνια που φέρνει ο Ήλιος.

Ιχθύς: Καιρός για ξεσκόνισμα σε όλα τα επίπεδα. Γίνετε πολύ δυναμικοί στην καθημερινότητά σας, βάλτε τα όρια σας, κυνηγήστε αυτά που πρέπει να γίνουν. Αισθάνεστε πολύ καλά με τον εαυτόν σας, το πρόσφατο κούρεμα σας κάνει τόσο ωραίες και ωραίους, τόσο που δεν δίνετε σημασία στην ανθοφορία των οικονομικών σας. Το σημαντικό είναι ότι νιώθετε ότι έχετε ευκαιρίες στη ζωή σας, αφεθείτε σε αυτό το αίσθημα ευημερίας και καλότυχιας.

january3 διατροφή υγεία ομορφιά
Lifeme

Healthy is the new Sexy!