Προβλέψεις 12/01 έως 20/01

Είναι απερίγραπτο το έντονο αίσθημα για αλλαγή που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Ο κόσμος θέλει να αισθανθεί μια καθημερινή επικοινωνία που τον αγγίζει, μια άνεση στην καθημερινότητα, μια προοπτική με βάθος και μια απελευθέρωση από δεσμεύσεις. Κάποια ελπίδα φαίνεται στον ορίζοντα και κάποια βελτίωση των καταστάσεων. Είναι αξιοπερίεργο ότι τα άστρα εβδομάδα με εβδομάδα τη στιγμή παρατήρησης, στην προκειμένη περίπτωση στην Πανσέληνο, επαναλαμβάνουν την ίδια ιστορία, το ίδιο μήνυμα.

Κριός: Οι πράξεις σας έχουν μια αισθηματική χροιά. Κάπου είστε ιδεαλιστές, φιλάνθρωποι με μια βαθειά συμπονετική αγάπη, παρόλο που μπορεί να το κρύβετε. Η ενεργητικότητα σας διαχέεται στην καριέρα σας, αισθάνεστε υπέροχα που ξεπεράσατε κάποιες πιέσεις, νιώσατε ότι έχετε βαθιές ρίζες, ένας αέρας δεν μπορεί να σας πειράξει. Ο σύντροφός σας ρωτάει κάποιες περίεργες ερωτήσεις για την προοπτική σας.

Ταύρος: Οι δουλειές πάνε καλά, έχετε αισιοδοξία, ρομαντική διάθεση για εξωτικές περιπέτειες στο κόκκινο και μάλλον ούτε ο χιονιάς και το κρύο έξω δεν σας κρατάει μέσα. Καλά εσείς τι πάθατε τέτοια εποχή, συνήθως η άνοιξη σας ξετρελαίνει. Το σπίτι δεν σας χωράει, η καθημερινότητα σας βαραίνει, το σύνηθες σας κουράζει, θέλετε να ξεφύγετε σε κάτι συναρπαστικό. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά παίρνετε και λεφτά.

Δίδυμος: Μια αυτοπεποίθηση που σπάζει κόκαλα! Ίσως έχετε έναν μικρό προβληματισμό εάν θα μπορέσετε να τηρήσετε τις υποχρεώσεις σας αλλά σιγά μην σας νοιάζει πραγματικά. Έχετε ένα καλό σύντροφο πλάι σας που εάν τον χρειαστείτε είναι εκεί για σας, οπότε μπορείτε να αφεθείτε στις ερωτοτροπίες σας ή την ακράτητη διάθεση σας για διασκέδαση. Όσο για την καριέρα σας, αφεθείτε στη φαντασία σας, κάτι πολύ καλό έρχεται.

Καρκίνος: Χαλαρώστε λίγο! Δουλειές, σπίτι, σύζυγος, προσωπικά αισθήματα είναι πολύ δύσκολα κεφάλαια να τα βλέπετε ταυτόχρονα. Είστε πολύ συναισθηματικοί προς τα έξω, σας πειράζει που οι δουλειές έχουν κάποιες αναποδιές και σας αναστατώνουν. Κάπου θέλετε να αφεθείτε σε ένα ζεστό τζάκι, αλλά έχετε όλο το μυαλό και τη συγκρότηση να τα συντονίσετε. Εάν κάπου συγχύζεστε, δείτε μερικές ρομαντικές ταινίες.

Λέων: Κάνει τόσο κρύο έξω που δεν έχετε όρεξη να βγείτε στη γειτονιά να δείτε τι γίνεται με την καινούργια σας γνωριμία. Εάν είστε δεσμευμένοι κάπου βλέπετε ότι οι δουλειές εμποδίζουν τις στιγμές με τον σύντροφό σας. Είστε εσωστρεφείς αυτή την εβδομάδα, ζητάτε απλά πράγματα, δεν σας προβληματίζουν οι υποχρεώσεις, αφεθείτε στις ονειροπολήσεις σας.

Παρθένος: Το μυαλό σας εσάς στην πλάκα, όσο πιο μεγάλη τόσο περισσότερο το κέφι. Δεν φαίνεται να βλέπετε συννεφιασμένο ουρανό αυτήν την εβδομάδα λες και πιστεύετε ότι μπορείτε να διαλύσετε τα σύννεφα. Έχετε κάποιες αντιθέσεις στα οικονομικά, κάποιες δυσκολίες, αλλά δεν φαίνεται να σας καταβάλουν. Όταν το ηθικό είναι υψηλό, η ομάδα δεν χάνει, στην περίπτωση σας ο σύντροφός σας είναι μια χρυσή καρδιά, έχετε ένα θησαυρό δίπλα σας.

Ζυγός: Όσο και να θέλετε να εκδηλώσετε πληθωρικά την προσωπικότητά σας, να βγάλετε προς τα έξω κάτι το διαφορετικό και προσωπικό, να δείξετε τα βαθειά αισθήματά σας για μια ωραία κοινωνική αρμονία και να αισθανθείτε ότι ζείτε σε ένα κόσμο με βάθος και γνησιότητα, τελικά συμβιβάζεστε με μερικές απλές καθημερινές δραστηριότητες, που σας ζωντανεύουν και απελευθερώνουν την φαντασία σας.

Σκορπιός: Αμέτρητος ρομαντισμός, κοιτάξτε μην κρυοπαγιάσετε. Νιώθετε κάτι υπέροχο μέσα σας που θέλετε να το εκφράσετε απλά και συγκεκριμένα, ίσως να κάνετε κάτι για τους άλλους και να δείξετε ότι δεν είστε εγωιστές. Σας ενοχλεί που οικονομικά δεν μπορείτε να κινηθείτε άνετα, απλά κάντε μετρημένες κινήσεις. Μην συζητάτε πολλά πράγματα, δεν παίρνετε από πολλές κουβέντες. Απλά συντονιστείτε στην διασκέδασή σας και ό,τι καλό προκύψει.

Τοξότης: Είστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, πιστεύετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας όσο και να ρισκάρετε. Θέλετε να πετύχετε κάτι συγκεκριμένο στη δουλειά σας, απλά εμπιστευτείτε τη λογική σας και τους υπολογισμούς σας. Κάποιες υποχρεώσεις σας αναστατώνουν, έχετε όλη τη δύναμη και τις προϋποθέσεις να ανταπεξέλθετε. Νιώθετε το σύντροφό σας πολύ κοντά, έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι συναρπαστικό μαζί του.

Αιγόκερως: Περίεργο για σας, οι άλλοι σας νιώθουν αρκετά ζεστούς και ρομαντικούς στις εκφράσεις σας, κάπου είστε παιχνιδιάρηδες και διασκεδαστικοί, παρ’ όλα αυτά στέκεστε καλά στα πόδια σας. Ίσως να είναι το έντονο αίσθημα αυτοπεποίθησης και δύναμης που έχετε που σας κάνει να είστε πιο ελαστικοί στις εκφράσεις σας. Πιθανότατα να ερωτοτροπείτε στις επαφές σας, τέτοια άνοιξη μέσα στο χειμώνα είναι καλοδεχούμενη.

Υδροχόος: Πολλά πράγματα φαίνεται να σας πειράζουν αυτήν την εβδομάδα. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε άνετα. Eίναι μερικές αγγαρείες που πρέπει να κάνετε, μην φωνάζετε όμως είναι ανάγκες του σπιτιού. Τα οικονομικά σας φαίνεται ότι παίρνουν μια φανταστική τροπή προς το καλύτερο, οπότε αφήστε τις γκρίνιες και δείτε καμία περιπέτεια ή ιστορικό δράμα στην τηλεόραση.

Ιχθύς: Μια δυναμικότητα που ξεπερνά την φαντασία. Ένα στυλ που ξετρελαίνει. Ο σύντροφός σας αισθάνεται ότι είστε η αδελφή ψυχή γι’ αυτόν. Η συμπεριφορά σας έχει μια δροσιά για σας που συναρπάζει το περιβάλλον σας. Στη δουλειά σας βρίσκετε ότι μπορείτε να αράξετε για λίγο. Καλά κάνετε γιατί έχετε βάλει το νερό στο αυλάκι. Περάστε χρόνο με την οικογένεια σας, θα νιώσετε ότι έχει να σας δώσει πολλά.

january2 διατροφή υγεία ομορφιά