Προβλέψεις 05/01 έως 11/01

Ο καινούργιος χρόνος αρχίζει με ένα έντονο «τζογαδόρικο» αίσθημα τι έχουμε να χάσουμε ας τα παίξουμε όλα μέσα. Ζητάμε μια πηγαία μεταμόρφωση της καθημερινότητας μας προς κάτι ευχάριστο και ζωτικό, να νιώθουμε ότι έχουμε τον έλεγχο, ότι είμαστε ισχυροί. Απεναντίας, αντιμετωπίζουμε συναισθηματικές αναταραχές από φόρους, υποχρεώσεις, χρέη, ελλείψεις που μας χαλάνε την διάθεση και θέλουμε να το ρίξουμε έξω. Εκεί που αισθανόμαστε άτυχοι κοινωνικά, μια διάθεση γεννιέται και μας λέει να δοκιμάσουμε την τύχη μας αλλού. Δεν είναι περίεργο που διαβάζουμε στα νέα για τόσο παράνομο τζόγο. Απλά ο κόσμος ψάχνει μια ελπίδα καλής τύχης. Πού το βλέπουμε αστρολογικά αυτό; Ο Ήλιος σύνοδος με τον Πλούτωνα στον 5ο οίκο τετράγωνο Σελήνη σύνοδο Ουρανό στον Κριό στον 8ο οίκο και ο Ουρανός αντίθεση Δία στο 2ο οίκο. Ταυτόχρονα Αφροδίτη, Ποσειδώνας και Άρης στην ακμή του 7ου οίκου φέρει στην επιφάνεια έντονη ενέργεια γύρω από σχέσεις, πολύς ρομαντισμός θα έλεγα, κάπου οι άνθρωποι αισθάνονται να πάρουν το ταίρι τους, τον άνθρωπο που τους καταλαβαίνει και να εξαφανιστούν για λίγο, να νιώσουν κάτι διαφορετικό.

Κριός: Ένα υπέροχο ξεκίνημα του χρόνου για σας που ταιριάζει στη μαχητική ιδιοσυγκρασία του Κριού! Μπήκε ο καινούργιος χρόνος αισθάνεστε καιρός για «τα όπλα στο χέρι». Η Σελήνη σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό ακούτε στα αυτιά σας «πότε θα κάνει ξαστεριά», Ξυλούρης για τους παλιούς. Κρατηθείτε για λίγο, ο Άρης σας ζητάει λίγο ξεκούραση και αναπόληση, ο σύντροφός σας λέει ας κάνουμε κάποια σχέδια πρώτα, οικονομικά καλά ελπίζετε ότι κάτι γίνεται. Κάτι καλό φαίνεται να έρχεται από μακριά.

Ταύρος: Ατενίζετε τον ορίζοντα και ζητάτε μια καινούργια προοπτική. Θέλετε να κάνετε κάτι μεγάλο που να απηχεί σε μια έντονη και ριζική εσωτερική ανάγκη, να δώσετε περισσότερη ευρύτητα στην καθημερινότητά σας, να νιώσετε μια συναισθηματική ανακούφιση. Είστε ευχαριστημένοι επαγγελματικά, αφήστε κάποιες γκρίνιες, τα πράγματα πάνε φανταστικά και θα γίνουν καλύτερα. Ακολουθείστε τις εσωτερικές σας παρορμήσεις και εάν αυτές μιλάνε για κάτι αισθηματικό, ακολουθήστε το.

Δίδυμος: Μια τυχερή εβδομάδα για σας. Εάν σας καλέσουν για κανένα τελευταίο γιορταστικό χαρτάκι δεχθείτε το, θα το μαζέψετε το χρήμα. Πολλά κινούνται γύρω από την καριέρα σας και είναι ευχάριστα, θα ακούσετε σύντομα νέα. Περνάτε υπέροχα με φίλους αν και βρίσκετε ότι μερικοί από αυτούς είναι λίγο «τρελοί», εσείς είστε αρκετά σοβαροί και υπάρχει αντίβαρο. Αισθηματικά η ρομαντική σας διάθεση έχει τα πάνω της. Ζητάτε πάθος και πολλή επαφή με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος: Αισθάνεστε ότι οι γιορτές τελείωσαν και ότι οι δουλειές έμειναν πίσω. Κάπου το σπίτι δεν σας χωράει, ζητάτε να βγείτε στην αγορά και να αρχίσετε τις συναλλαγές. Παράλληλα έχετε και κάποια μακρόπνοα σχέδια, νιώθετε ότι έχετε συγκεντρωθεί σε κάτι πολύ βαθύ και ανυπομονείτε να προχωρήσετε. Το σπίτι όμως έχει μια ώρα θαλπωρή και ζεστασιά, κρύο κάνει έξω, δείτε καμιά ωραία ταινία με το ταίρι σας και κάντε σχέδια για το επόμενο ταξίδι σας.

Λέων: Το ζώδιο σας λατρεύει τις γιορτές. Κάπου τώρα τελειώνουν και αρχίζετε να βαρυγγομάτε για τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που έρχονται. Περνάτε τόσο καλά, ανταλλάσσετε τόσα με τους άλλους, είχατε και κάποιες εκπλήξεις από μακριά ή που δεν τις περιμένατε. Αφεθείτε σε αυτά τα αισθήματα και μην σκέφτεστε το αύριο. Αισθηματικά θέλετε λίγη περιπέτεια. Το ταίρι σας είναι τόσο καλό μαζί σας, κάντε έναν υπαινιγμό τι συναρπαστικό θα του άρεσε.

Παρθένος: Αν δεν κερδίσατε το λαχείο ή στα χαρτιά μην ξεχνάτε το γνωμικό ότι κερδίζετε στην αγάπη. Μια υπέροχη εβδομάδα για όμορφη παρέα, ρομαντισμό, να κάνετε πράγματα μαζί, έστω και να ξεστολίσετε το δέντρο. Το σπίτι σας έχει μια ωραία θαλπωρή και δεν σας τραβάει να βγείτε έξω. Στα οικονομικά φαίνεται μια ανυπομονησία, κάτι σιγοβράζει, μην πιέζεστε, φαίνεται ότι η τύχη σας δουλεύει, αλλά λίγο υπομονή.

Ζυγός: Ένα γλυκό ακόμα δεν πειράζει, το έχουν έθιμο οι ημέρες. Βρίσκετε ευχάριστο περιβάλλον στην οικογένειά σας, κάνετε όμορφα πράγματα μαζί, νιώθετε ωραία. Το ταίρι σας σάς κάνει κάποια καλή έκπληξη και σας ενθουσιάζει με τον αυθορμητισμό του. Ένα επαγγελματικό ταξίδι φαίνεται σύντομα, πολύ καλό καθότι φαίνεστε πολύ δυναμικοί στην επικοινωνία σας, έχετε ξεκάθαρη γνώμη και αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας.

Σκορπιός: Κάποιες δουλειές πρέπει να γίνουν, δεν σας αρέσει και τόσο. Δεν θέλετε να ακούτε τι πρέπει να κάνετε, ούτε ότι πρέπει να περιορίσετε τα έξοδα. Το μυαλό σας είναι στην διασκέδαση, την καλοπέραση, την παρέα, la dolce vita. Βρίσκετε ότι έχετε τον έλεγχο στα οικονομικά, περιμένετε κάποια χρήματα, μιλάτε για κάποια σχέδια με τους φίλους σας. Αισθηματικά άντε να αποφασίσετε ποιος ή ποια σας κάνει, αρέσετε πολύ αυτήν την εβδομάδα.

Τοξότης: Ίσως να σκέφτεστε κάποιες δουλειές που δεν ολοκληρώσατε τον προηγούμενο χρόνο. Έχετε τον έλεγχο, αισθάνεστε μια φανταστική δημιουργικότητα, ξέρετε τι αλλαγές πρέπει να γίνουν, οπότε τα πράγματα θα δρομολογηθούν όπως πρέπει. Στους Τοξότες αρέσει πολύ να είναι μακριά από το σπίτι γιατί θέλουν ανοιχτούς ορίζοντες που ταιριάζει στη φύση του Δία που κυβερνά αυτό το ζώδιο. Γι’ αυτήν την εβδομάδα όμως βλέπω ωραίες οικογενειακές στιγμές και διάθεση για παιχνίδι. Το ταίρι σας στέκει πολύ γλυκά δίπλα σας.

Αιγόκερως: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα, λέει η παροιμία. Το μυαλό σας είναι στην καριέρα σας όπως πάντα, κάνετε μεγάλα σχέδια γι’ αυτό το χρόνο, νιώθετε άβολα να περνάτε χρόνο στο σπίτι. Ο Ήλιος σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας σάς κάνει να νιώθετε πανίσχυροι, με μία αυταρχική διάθεση και αποφασιστικότητα να επιδιώξετε τις φιλοδοξίες σας. Στα οικονομικά σκέφτεστε τα σκαμπανεβάσματα αλλά μην ανησυχείτε, η τύχη είναι με το μέρος σας. Αισθηματικά σας ενδιαφέρει να ανταλλάξετε κάποιες γλυκές κουβέντες.

Υδροχόος: Τα οικονομικά σας αρχίζουν μία πρόωρη άνοιξη. Όσο και να μην το βλέπετε άμεσα σας βλέπω πολύ ευχαριστημένους σύντομα. Νιώθετε έντονη την ανάγκη για περισυλλογή και να περάσετε χρόνο μόνοι σας, κάτι που δεν αρέσει συνήθως στο ζώδιό σας. Ζητάτε να βρείτε μια καινούργια προοπτική πως βλέπετε τον κόσμο και πόσο χρόνο ξοδεύετε στις καθημερινές σας επικοινωνίες καθότι κάπου βρίσκετε ότι χάνετε την ησυχία σας με τις πολλές επαφές. Αισθάνεστε ευτυχείς με το ταίρι που έχετε, η κτητική σας διάθεση έχει ένα αέρα ρομαντικότητας.

Ιχθύς: Αισθάνεστε ωραία που ήρθε η καινούργια χρονιά. Η προσωπικότητά σας έχει μια γοητεία αρμονίας και δυναμισμού, βγάζετε πολλή ενέργεια προς τα έξω. Υπεραισιόδοξοι ότι η τύχη σας θα αλλάξει δραματικά και θα αισθανθείτε περισσότερη οικονομική ασφάλεια. Η καριέρα σας πάει καλά, νιώθετε μια σιγουριά γιατί έχετε δουλέψει για την επιτυχία σας αρκετά ήδη. Πολύ ερωτική αυτή η εβδομάδα για σας και πολλές κατακτήσεις. Εάν είστε δεσμευμένοι, αισθάνεστε ότι έχετε βρει ήδη την αδελφή ψυχή, η μοίρα ήταν καλή μαζί σας.

january1 διατροφή υγεία ομορφιά