Προβλέψεις 26/02 – 04/03

Η Νέα Σελήνη φέρνει έντονη συναισθηματική ενέργεια στις προσωπικές μας σχέσεις. Φέρνει στην επιφάνεια το αίσθημα του ανθρωπισμού, της συμπόνοιας, της ιδεαλιστικής αγάπης και παράλληλα μιας σύγχυσης γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά. Ζητάμε κάτι το φανταστικό στην προσέγγισή μας στους άλλους, κάτι που να μας εκφράζει εσωτερικά και την προσωπικότητά μας όπως την παρουσιάζουμε. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι θα υπάρχουν και αρκετά νέα, τελείως μη αναμενόμενα τα οποία θα μας δώσουν μια νέα προοπτική στη δημιουργικότητα μας και μια ελπίδα ότι μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι με τους δικούς μας όρους.

Κριός: Εκφράζετε μια εκρηκτική προσωπικότητα που σας κινητοποιεί να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να φτιάξετε κάτι καινούργιο. Βρίσκετε ότι με τη βοήθεια του συντρόφου σας μπορείτε να πάτε μακριά, να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια και δημιουργήσετε τις συνθήκες για επιτυχία. Είστε ανυπόμονοι, δεν σας καλύπτει η ποιότητα των καθημερινών συζητήσεων, ζητάτε μια πιο βαθειά έννοια των πραγμάτων. Ο καιρός ευνοεί άθληση, έχετε πολλή ενέργεια.

Ταύρος: Η καριέρα σας, το κοινωνικό σας προφίλ είναι στο προσκήνιο. Έχετε μια σημαντική βοήθεια σε αυτά, μια καλή γνωριμία σας βοηθάει. Περιμένετε κάποια νέα που θα φτιάξουν την ημέρα, κάνετε κάποια σχέδια για το μέλλον τα οποία δεν είναι ξεκάθαρα ακόμη. Συναισθηματικά είστε δοσμένοι στο σύντροφο σας, έχετε μια ρομαντική αγάπη να εκφράσετε, θέλετε να ζήσετε ένα όνειρο. Για τα οικονομικά σας κάντε κάποιους επιδέξιους ελιγμούς.

Δίδυμος: Οι φιλίες σας σαν δίνουν κάποια καλή βοήθεια. Κάνετε κάποια καλά όνειρα για τις φιλοδοξίες σας. Δεν είστε σίγουροι ακόμη τι θέλετε αλλά νιώθετε ότι κάτι σκιαγραφείται. Εμπιστεύεστε τον εαυτόν σας, μπορείτε να εκφράσετε τα αισθήματα σας, να πείτε κουβέντες ζεστασιάς και συμπόνιας και παράλληλα να διασκεδάσετε και με λίγο κουτσομπολιό που ταιριάζει στο ζώδιο σας. Είστε αρκετά συναισθηματικοί αυτή την εβδομάδα που είναι και τυχερή για σας.

Καρκίνος: Θα θέλατε στιγμές αποκλειστικές με σας και τον/την αγαπημένη σας. Να αφεθείτε σε μια ονειρική διάθεση και να ξεφύγετε σε μαγικούς κόσμους. Κάπου η καθημερινότητα των νέων και των συνήθων συζητήσεων σας κουράζει, θέλετε κάτι πιο δυναμικό, κάτι πιο συναρπαστικό. Αναλογίζεστε εάν κάποιο ταξιδάκι μακρινό ή κοντινό θα ήταν ότι πρέπει για μια χειμερινή απόδραση και παράλληλη συναισθηματική ανάγκη. Πόλη ρομαντισμό βλέπω.

Λέων: Για σας τους Λέοντες με το σύνδρομο της κυριαρχίας να είστε έτοιμοι να παραδοθείτε ρομαντικά σε ένα ονειρικό έρωτα ή στην ήδη σχέση σας με μια αισθησιακή διάθεση είναι κάτι που δύσκολα γίνεται αλλά όμως βλέπω. να γίνεται. Η σκέψη σας είναι στο ταίρι σας, συμπεριφέρεστε λες και ζείτε εάν νεανικό έρωτα. Νιώθετε ότι είστε δυναμικοί και αυθεντικοί, εκφραστείτε με ένα απλόχερο και μεγαλειώδη τρόπο, αισθανθείτε σαν πρωταγωνιστής που όλων τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας.

Παρθένος: Οι αξίες της ζωής σας, τι έχετε και τι θέλετε να αποκτήσετε, τι τελικά εκτιμάτε εσείς και τι οι άλλοι, σας προβληματίζουν αυτή την εβδομάδα. Έχετε αρκετές προσωπικές επαφές όπου εκεί βρίσκετε μια βαθειά συναισθηματική επαφή και εκτιμάτε την προσωπικότητα των άλλων που βρίσκετε ότι έχει κάτι που δεν το φανταζόσαστε. Στις σχέσεις βλέπω. πολύ ερωτισμό και μια διέξοδο για να ξεφύγετε σε ονειροπολήσεις και λίγο ουτοπία. Καλός καιρός να κλείσετε συμφωνίες.

Ζυγός: Κάποια επανάσταση γυροφέρνει στο μυαλό σας, θέλετε να αποκτήσετε περισσότερη έκφραση ελευθερίας. Ο σύντροφος σας σας φαίνεται λίγο αλλοπρόσαλλος και μαχητικός, κάπου σας τη δίνει στα νεύρα. Έχετε όμως τον έλεγχο των πραγμάτων, ξέρετε που αρχίζουν τα παιχνίδια και που η σοβαρότητα, οπότε η όλη αλληλεπίδραση βγαίνει τονωτική για τη σχέση σας, απλά μην σας ξεφεύγουν απότομες κουβέντες. Λίγο γυμναστική και άθληση σας βοηθάει. πολύ.

Σκορπιός: Αισθάνεστε να γίνεστε σπιτόγατος, δουλειά και σπίτι για διασκέδαση, αλλά τελικά το ρίχνετε στον ποδόγυρο. Κάτι σας φταίει, λες και η ζωή έπρεπε να έχει κάποιες παραξενιές, που σας χαλούν την αίσθηση ευχαρίστησης που θέλετε ή εκεί που ζητάτε μια απλή ερωτική περιπέτεια μπερδεύεστε γιατί νιώθετε ότι έχει μπλέξιμο. Καλός καιρός για δημιουργική περίοδο στην καριέρα σας και να ασχοληθείτε με λίγο φιλοσοφία ή κάποιο σοβαρό λογοτεχνικό έργο.

Τοξότης: Ένα μικρο ταξιδάκι θα σας τόνωνε πολύ. Θέλετε μια τόνωση με αλλαγή του καθημερινού περιβάλλοντος, η ίδια γειτονιά, τα ίδια και τα ίδια, κάπου δεν αισθάνεστε άνετα. Κάνετε κάποια σχέδια πως θα μπορούσατε να δώσετε ένα καινούργιο. χρώμα, πηγαίνετε καμιά βόλτα σε ένα κοντινό φυτώριο για να αγοράσετε καμιά ωραία γλάστρα με λουλούδια. Εμπιστευτείτε τις κινήσεις σας και ότι τολμήσετε η τύχη είναι μαζί σας.

Αιγόκερως: Αρκετή ενέργεια. ρέει στο ζώδιο σας αυτές τις μέρες. Έχετε μια διάθεση μοιραία να προχωρήσετε σε κάποιο σχέδιο που πιστεύετε, κάτι σαν τον Αλέξανδρο με τις εκστρατείες του. Με δυναμικές κινήσεις και καλό ελιγμό μπορείτε να πετύχετε πολλά και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Στα αισθηματικά έχετε μια διάθεση για περιπέτεια και λίγο έξαλλη έκφραση, κάτι όχι γνώριμο για τον Αιγόκερω, αλλά βάλτε κάποιες καλές ιδέες διασκέδασης στο μυαλό σας και θα περάσετε πολύ καλά.

Υδροχόος: Ίσως να έχετε κάποιες νομικές αντιμαχίες ή να μιλάτε με τα λάθος άτομα και ο τόνος της συζήτησης είναι σαν αίθουσα δικαστηρίου. Είστε πολύ ασυμβίβαστοι και θέλετε εσείς να έχετε τον τελευταίο λόγο. Πολύ παρορμητικοί και βιαστικοί, προσέχετε λίγο εάν βρέχει γιατί γλιστράει. Έχετε πολλή ενέργεια., θέλετε να ξεχυθείτε και κάνετε πράγματα, βρίσκετε ότι είναι ευνοϊκός καιρός για σας. Έτσι είναι, απλά τιθασεύστε την φλόγα σας. Εκεί που πάτε να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο το καίτε με την παρορμητικότητα σας.

Ιχθύς: Ήμερες για συναισθηματικές εξομολογήσεις. Εάν είστε σχολιαρόπαιδο του Λυκείου πολύ κοκκίνισμα στα μάγουλα. Νιώθετε να μοιραστείτε αυτό που νιώθετε, σας εμπνέει η σχέση σας, βλέπετε κάτι ποιητικό και αιθέριο, ίσως να παίρνετε κανένα χαρτί και να σκαρώνετε μερικούς στίχους. Καλός χρόνος να ξεκινήσετε να εφαρμόσετε κάποιο σχέδιο και εάν χρειάζεστε βοήθεια, θα βρείτε κάποιο χρήσιμο χέρι. Για τα οικονομικά σας κοιτάξτε τι συμβαίνει γύρω σας για να δείτε τι περιθώρια έχετε.

february4 διατροφή υγεία ομορφιά