Προβλέψεις Εβδομάδας 18/02 – 25/02

Πολλή εσωστρέφεια έχει αυτή η εβδομάδα. Αναλογιζόμαστε πως βλέπουμε εμείς τα πράγματα και παράλληλα αντιμετωπίζουμε ένα περίεργο δυναμικό στις προσωπικές μας επαφές. Βλέπουμε τους άλλους λίγο εριστικούς, απρόβλεπτους, περίεργους, να εκδηλώνουν ένα ανάστατο εαυτό και να μας μπερδεύει πως να το ερμηνεύσουμε. Είναι έντονη η ανάγκη να δούμε πόσο έλεγχο και κυριαρχία έχουμε επίσης στον οικογενειακό μας χώρο, οπότε οι συζητήσεις θα πρέπει να γίνονται σε χαμηλό τόνο και με αβρότητα.

Κριός: Είστε έτοιμοι για μάχη. Αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια, στη στιγμή να κάνετε ξαφνικές αλλαγές, να έχετε επαφή με πολλά άτομα και να συζητήσετε αρκετές συμφωνίες. Θέλετε να είστε δημιουργικοί, να εκφράσετε ένα καινούργιο όραμα, να ξανοιχτείτε σε μεγάλους ορίζοντες. Στα οικονομικά έχετε τον έλεγχο, παίρνετε χρήματα και παράλληλα νιώθετε μια επιβεβαίωση για τον εαυτόν σας. Στα αισθηματικά το κλίμα ευνοεί περιπέτεια, πέρα από τα συνηθισμένα.

Ταύρος: Είστε συντονισμένοι στο τι μοιράζεστε με το ταίρι σας, τι προσφέρετε εσείς και τι αυτός. Θέλετε να βρείτε μια ισορροπία, να κάνετε κάποιες ενέργειες που θα φέρουν τις αλλαγές που θέλετε. Έχετε και εσείς μια μαχητική διάθεση σαν τους Κριούς, προσέξτε η λάθος λέξη μπορεί να φέρει καυγά. Εκφράστε περισσότερο τον ειρηνικό και όμορφο εαυτόν σας, προτείνετε να κάνετε μια αθλητική δραστηριότητα που εκτονώνει την ενέργεια με χτυπήματα, π.χ. τένις ή βόλεϊ.

Δίδυμος: Σας διασκεδάζει να δοθείτε στις μεγάλες ιδέες, ιδεαλισμό, πνευματικότητα, κάποιο μακρύ ταξίδι για να δείτε ένα καινούργιο ορίζοντα που θα κάνει να νιώσετε ότι ανοίγετε το μυαλό σας. Μπορεί επίσης να εκφραστεί να πάτε να δείτε μια παράσταση που έχει να περάσει ένα ζωντανό ανθρωπιστικό μήνυμα ή να δοκιμάσετε την τύχη σας καθότι αυτή δουλεύει για σας και να νιώσετε ότι ο κόσμος είναι γενναιόδωρος και μπορείτε να πιστεύσετε σε αυτόν.

Καρκίνος: Δοσμένοι στη δουλειά σας και στα οικονομικά σας. Αρκετή δραστηριότητα στη δουλειά σας, έχετε αρκετά κάστανα στη φωτιά και καταφέρνετε να τα ψήσετε καλά. Μια καινούργια προσοδοφόρα προοπτική ή ευκαιρία έρχεται στα οικονομικά λες και είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Πιστέψτε σε αυτό θα αποδειχθεί κάτι φανταστικό. Το ταίρι σας στέκεται σταθερά διπλά σας. Εάν είστε ελεύθεροι μπορείτε να συναντήσετε κάποιο σημαντικό άτομο.

Λέων: Έχετε μια φιλική διάθεση αυτές τις ήμερες. Βρίσκετε τον εαυτόν σας περισσότερο συναισθηματικό και παράλληλα πολύ αισιόδοξο. Γίνεστε ονειροπόλοι, η φαντασία σας είναι πιο ενεργή, η πίστη σας μπαίνει στο προσκήνιο. Αυτό φέρνουν ένα απρόοπτο στυλ ευχαρίστησης, δημιουργικότητας και διασκέδασης στη ζωή σας. Αισθηματικά νιώθετε ότι το ταίρι σας είναι ένας παράγοντας που σας ανεβάζει. Στα οικονομικά κάντε κάτι δυναμικό.

Παρθένος: Νιώθετε κάποιους περιορισμούς στη ζωή σας άλλα δεν βλέπω να χάνετε την αίσθηση του χιούμορ σας. Αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι περνάτε κάποιες βαθιές εσωτερικές αλλαγές, η ενεργεία σας είναι εσωστρεφής άλλα πολύ δυναμική. Θέλετε να έχετε μια ανανεωμένη αίσθηση του εαυτού σας πέρα από το θόρυβο του κόσμου και την κούραση της καθημερινότητας. Πάντως είστε αρκετά δημιουργικοί, με λίγο δραματικό στυλ, αισθανθείτε ασυμβίβαστοι.

Ζυγός: Η προσωπικότητα σας και ο εαυτός σας είναι στη προσκήνιο. Αισθάνεστε πολύ αισιοδοξούν και τυχεροί. Στην επικοινωνία σας είστε αρκετά καπάτσοι οπότε μπορείτε να περάσετε τα μηνύματα σας. Ο σύντροφος σας, οι συνεργασίες σας και οι συναλλαγές σας σε προσωπικό επίπεδο κυριαρχούν τις ήμερες αυτές. Μπορείτε να πετύχετε πολλά εάν στηριχτείτε στην διπλωματία σας, εάν δε σας ενδιαφέρει ένα καινούργιο φλερτ, η πιθανότητα είναι για κάτι συναρπαστικό.

Σκόρπιος: Εκδηλώνετε κτητικές διαθέσεις. Νιώθετε ότι το ταίρι σας πρέπει να είναι συνεχεία στο σπίτι όταν είστε και εσείς εκεί. Είστε λίγο ζηλιάρηδες, σας πειράζει που ο σύντροφος δείχνει τόσο ωραία και βγαίνει από το σπίτι. Κοιτάξτε να μοιράζεστε τα αισθήματα σας, να εκφράζετε την αγάπη σας και να δώσετε ένα καινούργιο αέρα στη σχέση σας. Έχετε κάποιες καλές ευκαιρίες στα οικονομικά, δώστε προσοχή, άπλα υπολογίστε τι ρίσκο παίρνετε.

Τοξότης: Η Σελήνη σας φέρνει ένα δροσερό αεράκι στη ζωή σας. Μπορεί να είναι μια επαγγελματική επιτυχία ή ένα φλερτ που τελικά ενέδωσε, πάντως το νιώθετε ο καθένας με τον τρόπο του. Έχετε μια μεγάλη αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία σας μιλάτε με ένα πομπώδες ύφος σαν ένας ακαδημαϊκός. Οι ανασφάλειες των 2 τελευταίων χρόνων αρχίζουν να φεύγουν, αρχίστε να ετοιμάζεστε για παθιασμένες καταστάσεις που θα σας αρέσουν.

Αιγόκερως: Νιώθετε ότι βρίσκεστε σε θέση ισχύος στον προσωπικό σας χωρώ. Περιμένετε πολλά πράγματα να κινηθούν αυτή την εβδομάδα. Είστε σαν το βασιλιά στο παλάτι του, αραχτός να περνάει καλά, και τα πράγματα στο βασίλειο να πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Κρίσιμος αυτός ο καιρός, γίνονται κάποια σημαντικά πράγματα που σημαίνουν πολλά για τα οικονομικά σας. Εάν περιμένετε καλά νέα, έρχονται. Απολαύστε την αίσθηση της δύναμης σας.

Υδροχόος: Σας βλέπω να παίρνετε το πιτσιρίκι σας, το ανιψάκι ή το εγγονάκι να το πάτε στην παιδική χαρά και απολαμβάνετε ένα πρωτόγνωρο αίσθημα παρέας και αγάπης που δεν το είχατε τελευταία. Έχετε μια παιχνιδιάρικη, χιουμοριστική και δημιουργική διάθεση που ζητάτε να την εκφράσετε κάνοντας κάτι, εκδηλώνοντας την αγάπη σας και κυρίως πέρα από το συνηθισμένα. Με τέτοια άποψη της ζωής περνάτε πολύ καλά και είστε ευχαριστημένοι.

Ιχθύς: Αν ήταν η καθημερινότητα σας, το εργασιακό σας περιβάλλον και αυτά που λέμε ρουτίνα ένας άσπρος καμβάς ζωγράφου, θα είχατε πολλή έμπνευση να δώσετε ένα καινούργιο χρώμα και σχήμα. Με τον Ήλιο ένα μηνά στο ζώδιο σας έχετε όλη την αστρική ενεργεία που δονείται στη συχνοτητα σας. Αφήστε την φαντασία σας, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όπως και την προσωπικότητά σας, μπορείτε να φέρετε μια αναγέννηση και η ρουτίνα να γίνει φανταστική εμπειρία.

february3 διατροφή υγεία ομορφιά
Lifeme
Healthy is the new Sexy!