Προβλέψεις Εβδομάδας 11/02 – 17/02

Πολλή ενέργεια φέρνει η Πανσέληνος στις 22 μοίρες του Λέοντα. Απ’ ότι φαίνεται καλά νέα έρχονται που ωφελούν όλους οικονομικά και συναισθηματικά απηχούν σε πηγαίες ανάγκες που υπάρχουν από καιρό. Έχει μια αίγλη η Σελήνη στο Λέοντα, βγάζει προς τα έξω τον καλύτερο εαυτόν μας και μας δίνει μια νέα προοπτική αισιοδοξίας. Τα νέα είναι πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, θα έλεγα θα αισθανθούμε ότι τελικά η τύχη μας δουλεύει.

Κριός: Με μια παιχνιδιάρικη διάθεση είστε αυτή την εβδομάδα. Σας ενδιαφέρει να κάνετε κάτι διαφορετικό και ενθουσιώδες στον τρόπο που διασκεδάζετε. Παράλληλα δίνετε προσοχή στα μικρά παιδιά ή στα παιδιά σας, παρατηρείτε τον ανέμελο τρόπο που βλέπουν τα πράγματα. Είστε περισσότερο συντονισμένοι στον εσωτερικό σας κόσμο, κάπου μπορεί να τρώγεστε άλλα βρίσκετε ότι έχετε πολλά καλά και όμορφα πράγματα μέσα σας. Το ταίρι σας είναι τυχερό.

Ταύρος: Η καθημερινότητα σας βρίσκεται στο προσκήνιο. Θέλετε να τακτοποιήσετε το σπίτι σας, να διορθώσετε ότι χρειάζεται, να φτιάξετε ένα περιβάλλον πιο ενεργητικό που να σας εκφράζει. Έχετε πολύ καλές ιδέες, τολμήστε να κάνετε κάτι πρωτότυπο. Στις σχέσεις σας είστε λίγο μαχητικοί, θέλετε να είστε εσείς που έχετε τον τελευταίο λόγο. Περισσότερο δώστε προσοχή στην αισιοδοξία σας, κάντε λίγο το αγαπημένο σας άθλημα και θα νοιώσετε μια αναζωογονησάσης.

Δίδυμος: Έχετε μια διάθεση να συζητήσετε πολλά πράγματα με το σύντροφο σας , να μιλήσετε για τη σχέση σας , να νοιώσετε μια ανανέωση. Γενικά όμως έχετε μια έντονη επικοινωνιακή διάθεση αυτί την εβδομάδα, μπορεί να γίνετε πειστικοί, όποτε εάν είστε σε πωλήσεις ή θέλετε να περάσετε ένα μήνυμα, ο καιρός είναι κατάλληλος. Σας ενδιαφέρει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας, να δώσετε μια πιο αισθητική εικόνα. Εμπιστευθείτε γενικά το ένστικτο σας.

Καρκίνος: Αν ήταν να φευγάτε για ένα μακρινό ταξιδάκι γυροφέρνει στο μυαλό σας. Κοιτάτε κατά πόσο τα οικονομικά της οικογενείας σας επιτρέπουν να ξεφύγετε λίγο. Είστε ασυμβίβαστοι, θέλετε να νοιώσετε ένα αίσθημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας, κάτι όχι συνηθισμένο για τον Καρκίνο. Έχετετε κάποιες ευκαιρίες για κάποιες καλές κοινωνικές γνωριμίες , να κάνετε καινούργιους φίλους. Έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων και των οικονομικών σας.

Λέων: Έχετε επαφή με πολύ κόσμο, μαθαίνετε αρκετά πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Αν έχετε δοσοληψίες με την εξουσία ή με κάποιο οργανισμό, τα πράγματα θα πάνε καλά, ο αέρας είναι ευνοϊκώς. Αισθάνεστε ασφαλείς και συγκροτημένοι, είστε αρκετά αισιόδοξοι και θέλετε να ξανοιχτείτε γενικά καθότι εμπιστεύεστε την ικανότητα σας. Ο χρόνος δουλεύει για σας, εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και εκμυστηρευτείτε τα προβλήματα σας, κάποιοι είναι εκεί να προσφέρουν βοήθεια.

Παρθένος: Η δουλειά σας και η καριέρα σας κυριαρχούν αυτές τις μέρες. Περιμένετε ανυπόμονα κάποια καλά νέα τα οποία θα σας ανεβάσουν πάρα πολύ. Αισθάνεστε ότι έχετε δουλέψει αρκετά στο παρελθόν και περιμένετε κάποια ανταμοιβή η οποία θα σας έλθει σαν μια ωραία έκπληξη. Είστε ευτυχισμένοι καθότι η συντροφιά σας είναι υπεροχή και σας ξεκολλάει από οποιαδήποτε αερολογία σας περνάει από το μυαλό. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, ανοίξτε τα μάτια σας.

Ζυγός: Νοιώθετε ωραία που είστε ελεύθεροι για να μπορέσετε να ερωτευθεισών ξανά και ωραία και εσείς που έχετε βρει το ταίρι σας και αισθάνεστε τόσο ελεύθερα και ανέμελα. Ο Ζυγός μπορεί να ισορροπήσει αντίθετες καταστάσεις με αρμονικό τρόπο, είναι το ατοί αυτού του ζωδίου, θα ελεγα της υψηλής διπλωματίας και τακτ. Έχετε σημαντικές επιτυχίες σε όλους τους τομείς, και αρκετή τύχη, ρισκάρετε όμως με μετρό. Το εγώ σας έχει τα πάνω του και το νοιώθετε πάρα πολύ.

Σκορπιός: Για σας τα κεφάλια μέσα, τον τελευταίο καιρό κάνατε πολλά, τώρα καιρός για λίγη ανάπαυλα. Η διάθεση σας είναι να μείνετε στο σπίτι και να κάνετε πράγματα εκεί ή άπλα να ανανεώσετε τις δυνάμεις σας. Τώρα σαν Σκορπιοί κοιτάτε μπας και έχετε και μια αισθηματική συντροφιά, η οποία θα είναι πολύ δροσερή αρκεί να μην τη ζαλίσετε με παθιασμένες σκηνές ζηλοτυπίας. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε σοβαρά σχεδία για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας με ένα έξυπνο τρόπο.

Τοξότης: Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση . Θέλετε να ξανοιχτείτε στον κοινωνικό χωρώ σαν μια εκστρατεία και να πετύχετε τις αλλαγές που θέλετε. Αν γίνετε καμιά διαδήλωση σας βλέπω εκεί, μακριά όμως από φασαρία. Συναισθηματικά είστε αισιόδοξοι, νοιώθετε ότι έχετε βοήθεια και υποστήριξη εάν χρειαστεί. Είστε συντονισμένοι με τα ταλέντα σας, πιστεύετε σε αυτά και θέλετε να ξανοιχτείτε σε νέους ορίζοντες. Με λίγο σχεδιασμό, τα άστρα είναι σύμμαχος σας.

Αιγόκερως: Το τι έχετε , το τι αξίζετε, κατά πόσο ασφαλείς είστε, και κατά πόσο έχετε προχωρήσει αρκετά σας προβληματίζουν. Βρίσκετε ότι έχετε τον έλεγχο, ότι κυριαρχείτε, δεν φοβάστε για αναποδιές. Η προσωπικότητα σας βγαίνει συγκροτημένη και σοβαρή, συναισθηματικά αισθάνεστε μια πληρότητα και έχετε διάθεση να μιλήσετε και να εκφράσετε τον εαυτόν σας. Στο σπίτι σας βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας, τόσο που γίνεστε γενναιόδωροι.

Υδροχόος: Θέλετε να ξεφύγετε μεσώ διανοητικών οδών, να διαβάσετε κάτι που να σας διασκεδάζει, να δείτε μια αμφιλεγόμενη παράσταση, να ξεπεράσετε μια στενή έκφραση του Είναι σας. Τα βάζετε με την κοινωνία και το κατεστημένο, πιστεύετε στην ελεύθερη έκφραση και στη μοναδικότητα των επιλόγων. Βρίσκετε τον εαυτόν σας σε αυτή τη συχνότητα επικοινωνιας, η οποία σας δίνει και μια γοητεία, καθότι εκδηλώνετε και μια κυριαρχική διάθεση.

Ιχθύς: Η οικογενειακή ζωή σας τραβάει. Αισθάνεστε ρομαντικά και νοιώθετε μια γοητεία στο περιβάλλοντα χωρώ σας που σας γεμίζει. Θέλετε να αφεθείτε σε αυτά τα αισθήματα. Προσκαλείτε μερικούς φίλους γιατί θέλετε να μοιραστείτε αυτή τη ζεστασιά. Αρκετά αισιόδοξοι για το μέλλον, έχετε δρομολογήσει κάτι το συναρπαστικό , φαίνεται να αποδίδει πλουσιοπάροχα. Με όλη αυτί την ευαισθησία και ονειροπόληση, ξεφεύγετε σε άλλους κόσμους με αισθηματική συντροφιά ή με το ταίρι σας. Πετάξτε στα άστρα!

FM-Feb-11-2017 διατροφή υγεία ομορφιά
Lifeme

Healthy is the new Sexy!