Η Πανσέληνος είναι στις 22 μοίρες των Διδύμων. Ο Ήλιος έχει προχωρήσει 3 μοίρες από τη σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Ο Ερμής προχωράει σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 16 μοίρες του Αιγόκερω.

Όλα ωραία και καλά φαίνονται γι’ αυτήν την εβδομάδα παρόλο που υπάρχουν εσωτερικά κάποιες αντιθέσεις που φέρνουν συναισθηματική πίεση. Νιώθουμε ότι θέλουμε να εκφραστούμε πολύ περισσότερο, να νιώσουμε πολύ πιο αισιόδοξοι, να ακούσουμε πολύ καλύτερα νέα, να δούμε ότι ο κόσμος έχει πολλές αξίες και προοπτική. Σε αυτή τη βάση βλέπουμε τους άλλους αλλοπρόσαλλους που χαλούν τα σχέδια μας έστω και εάν ισχυρίζονται ότι η δική τους προοπτική έχει ουσία. Το πνεύμα των γιορτινών ημερών αμβλύνει τις αντιθέσεις, αλλά στη βάση υπάρχει αναμονή μιας ριζικής μεταμόρφωσης.

Κριοί: Ακούτε καλά νέα. Αισθάνεστε την ανάγκη να επικοινωνήσετε. Καλό θα ήταν να βρεθείτε με τα αδελφάκια σας ή τους φίλους σας και να κάνετε καμιά βόλτα στη γειτονιά και να αλλάξετε μερικές κουβέντες. Θα ξαφνιαστείτε που θα δείτε ότι οι απλές καθημερινές συνομιλίες έχουν ένα βαθμό σοφίας που δεν έχετε παρατηρήσει. Η καριέρα σας μπαίνει στο προσκήνιο σύντομα, ήδη έχετε κάποια σχέδια στο μυαλό σας.

Ταύροι: Ο νους σας είναι στις αλλαγές που θα μπορούσατε να κάνετε στην καριέρα σας, κάτι διαφορετικό που να ταιριάζει στο στυλ σας. Αισθάνεστε την ανάγκη της βελτίωσης των οικονομικών σας καθότι ζητάτε να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία στην καθημερινότητα σας. Δεν καταλαβαίνετε γιατί αυτό το άτομο που σας αρέσει και νιώθετε ότι ταιριάζετε δεν σας δίνει σημασία.

Δίδυμοι: Αισθάνεστε να είστε δημοφιλείς, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν, αλλά αντιμετωπίζετε ένα αίσθημα να πρέπει να σοβαρευτείτε και να είστε πιο προσεκτικοί. Υπάρχει μια συναισθηματική ανασφάλεια καθότι νιώθετε ότι εκτίθεστε. Δώστε προσοχή όμως στην προσωπική σας δύναμη, έχετε το πάνω χέρι στις δοσοληψίες σας με τους άλλους. Με τακτ όμως γιατί θα σας φοβηθούν.

Καρκίνοι: Οι καθημερινές υποχρεώσεις κάπου σας εγκλωβίζουν. Θα θέλατε να δώσετε περισσότερο προσοχή στη δουλειά σας και να ξεφύγετε από τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες και ανέλπιστα χρήματα, οπότε θα αισθανθείτε ότι μερικές φορές πάει το βουνό στον Μωάμεθ.

Λέοντες: Μια εβδομάδα ερωτοτροπίας φαίνεται για σας. Κάποιο άτομο από το φιλικό περιβάλλον δείχνει να ξεπερνά κάποιους ενδοιασμούς και να σας δίνει ελπίδες. Θέλετε μια καινούργια ενέργεια στις σχέσεις σας με τους άλλους, κάπου να συνδυάσετε δουλειά με πολλές προσωπικές επαφές ή με το εξωτερικό.

Παρθένοι: Φαίνεται ότι η τύχη σας άνοιξε, αισθάνεστε λες και βρήκατε μια φλέβα χρυσού, μιας και αναπάντεχα ανοίγονται κάποιες ευοίωνες οικονομικές προοπτικές. Σας παίρνει αυτή την εβδομάδα, εάν είστε γυναίκα να έχετε ένα αέρα femme fatale ή εάν είστε άνδρας ο μυστήριος γοητευτικός τύπος. Οπότε φαίνεται μια ευχάριστη εβδομάδα με αρκετό ενθουσιασμό.

Ζυγοί: Αισθάνεστε επαναστάτες χωρίς αιτία. Το μόνο που θέλετε είναι να δείξετε είναι ότι αυτή η τετριμμένη καθημερινότητα που παρουσιάζουν τα νέα δεν έχει ουσία. Αυτό που μετράει είναι το συναίσθημα ότι η ζωή έχει βαθύτερο νόημα και η ελευθερία είναι μια αναπαλλοτρίωτη αξία. Κάντε αυτό που σας αρέσει, γίνετε αυθόρμητοι καλλιτέχνες. Η τύχη είναι μαζί σας.

Σκορπιοί: Κοιτάτε να ταχτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας ώστε να αισθανθείτε καλύτερα που είστε συνεπείς. Βέβαια αισθάνεστε ότι είστε συνεχώς στο πόδι και αυτό σας κάνει έντονο το αίσθημα του καθήκοντος. Ο νους σας ως συνήθως είναι στο έτερον ήμισυ, ιδίως αυτή την εβδομάδα που σας έπιασε ένας περίεργος ρομαντισμός. Κάντε καμιά δουλειά στο σπίτι πρώτα και μετά είστε ελεύθεροι.

Τοξότες: Κρίμα που δεν έχει εκλογές τώρα, η πιθανότητα να εκλεγείτε θα ήταν μεγάλη. Βγαίνετε προς τα έξω σοβαροί, με status, με ένα ξεχωριστό χιούμορ που συναρπάζει. Αρέσετε στους άλλους, οπότε αναζητείστε τις επαφές που θα θέλατε να έχετε, οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες και συναρπαστικές.

Αιγόκεροι: Αχ αυτή η δουλειά, αυτή η καριέρα, δεν σας αφήνει σε ησυχία. Εκεί που λέγατε να κάνετε τη διαφορά και να καθίσετε λίγο σπίτι χρονιάρες μέρες κοντά στο τζάκι, να σου αυτή η ευκαιρία και τα λεφτά είναι καλά. Παραπέρα κάνετε κάποια μεγάλα σχέδια για επαγγελματικά ανοίγματα. Ξεκουραστείτε διαβάζοντας λίγο ποίηση όσο και εάν φαίνεται λίγο αταίριαστο στο κλίμα.

Υδροχόοι: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσετε κομπλιμέντα αυτή την εβδομάδα για το στυλ σας. Έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση και αγγαρεία να σας φορτώσουν εσείς είστε ακόμα χαρούμενα παιδιά, γεμάτα ζωντάνια και χάρη. Είστε προσηλωμένοι στην μεγάλη εικόνα της ζωής, πιστεύετε ότι πάντα υπάρχει ελπίδα και αλλαγή προς το καλύτερο.

Ιχθείς: Έχετε μια έντονη ρομαντική διάθεση στο πώς βλέπετε τη ζωή σας αυτή την εβδομάδα, νιώθετε ότι μέσα από τις υποχρεώσεις και τις απολαβές χτίσατε κάτι πολύ καλό, μια αξιοσέβαστη κοινωνική θέση. Αισθάνεστε γενναιόδωροι, έχετε μια απλοχεριά. Η οικογένεια σας βρίσκει ότι είστε χρυσές καρδιές.

zodia_dec3 διατροφή υγεία ομορφιά