Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στις 15 μοίρες των Ιχθύων βρίσκεται στη συντροφιά του Ποσειδώνα. Καιρός να αφήσουμε τη λογική μας για λίγο και να αφεθούμε στη φαντασία και την ονειροπόληση. Ο καλύτερος καιρός για τις μέρες προτού τα Χριστούγεννα. Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα τους θα μας αγγίξει αρκετά φέτος. Παρόλη την ομιχλώδη ατμόσφαιρα του Ποσειδώνα, κάποια καλά δώρα μας περιμένουν πέρα από αυτό που αναμένουμε. Επίσης, πολύ ευνοϊκός ο καιρός για θρησκευτική περισυλλογή, προσευχή και αγάπη προς το συνάνθρωπο, ιδίως αυτόν που υποφέρει. Θα καταλάβουμε ότι υπάρχουν πολλά αιθέρια στοιχεία στην ανθρωπινή ζωή που μας γεμίζουν πέρα από τα υλικά.

Κριός. Για σας κατασταλάζει κάποια επαγγελματική επιτυχία. Είστε σε περίοδο συγκομιδής όσο και εάν δεν φαίνεται. Ακολουθείστε τους ψίθυρους της καρδιάς σας αυτή την εβδομάδα. Θαυμάστε τον σύντροφο σας, κάτι μεγαλειώδες σας παρουσιάζει.

Ταύρος. Επιτέλους, η καθημερινότητά σας αποκτά μια προοπτική περά από τα συνηθισμένα. Αισθάνεστε μια αλλαγή μέσα σας, η οποία καθρεπτίζεται και στο περιβάλλον σας. Δεν χάνετε τελικά την άνεση σας με τις έννοιες των υποχρεώσεων. Ρομαντικό τόνος επικρατεί.

Δίδυμος. Όσο και να λέτε ότι έχετε δίκιο, το έτερον ήμισυ έχει πολύ περισσότερο, καθότι παρουσιάζεται πιο σοβαρό, με καλύτερες ιδέες για διασκέδαση και πιο αισιόδοξο. Δηλαδή για σας τίποτε; Μη γίνεστε εγωιστές τώρα, θα σας ζηλέψουν οι Κριοί! Μην παραπονιέστε, κάτι υπέροχα νέα σας περιμένουν, γύρω από τις συναλλαγές σας και τη δουλειά σας και παίρνετε χρήματα.

Καρκίνος. Απορροφημένοι στην προετοιμασία για τις γιορτές και τις ευχάριστες επαφές, ζείτε το όμορφο όνειρο της ζωής σαν ένα ωραίο ταξίδι. Νοιώθετε πιο εκφραστικοί και βρίσκετε τον εαυτό σας στα απλά καθημερινά πράγματα. Όπως για παράδειγμα, να προσέξετε ένα αναμνηστικό που έχετε και να φέρετε στο μυαλό σας παλιές στιγμές. Περνάτε υπέροχα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Λέων. Ωραίος καιρός να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας και να δείτε μια σοβαρή παράσταση. Αφήστε τον όμως επιτέλους να την διαλέξει. Μην συζητάτε καθόλου τα οικονομικά σας, σκοτούρες θα σας φέρει. Απλά βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, γιατί κάποιες καινούργιες καταστάσεις διαμορφώνονται στον ορίζοντα.

Παρθένος. «Άμα θέλετε να κερδίσετε πολλά, πρέπει να ποντάρετε και πολλά». Κάπου αυτή η ιδέα είναι στο μυαλό σας αυτή την εβδομάδα. Και δεν αφορά μόνο τα χρήματα, τις σχέσεις σας αλλά και την προσωπική σας ισχύ. Με άλλα λόγια, όσα περισσότερα δίνετε στους άλλους, όσο πιο ρεαλιστής είστε και όσο πιο δυνατός αισθάνεστε, τόσο περισσότερο θα νοιώθετε ότι κερδίζετε.

Ζυγός. Έχετε μια διάθεση αυτή την εβδομάδα να έχετε τον πρώτο λόγο. Δεν σας έπιασε ο εγωισμός σας, αλλά είστε αρκετά πληθωρικοί στην έκφραση της προσωπικότητας σας και γι αυτό δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε. Πολύ ερωτιάρηδες σας βλέπω, νοιώθετε ότι η ζωή είναι υπέροχη, αφού και τα αδελφάκια σας προσφέρθηκαν για babysitting, ώστε να μπορείτε να βγείτε εσείς «άτα».

Σκορπιός. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει κρύο αυτή την εβδομάδα, πως αλλιώς θα συγκρατηθείτε από το νέο σας κεραυνοβόλο έρωτα; Ξετρελαίνεστε μαζί του και φαντάζεστε ως και να φτιάξετε σπίτι μαζί. Επίσης, παίρνετε χρήματα, οπότε νοιώθετε υπέροχα. Εάν και είστε μυστικοπαθείς, αυτή την εβδομάδα δε λέτε να κρύψετε τίποτα.

Τοξότης. Καιρός να ξεκουραστείτε αρκετά, να εκτιμήσετε ότι έχετε πετύχει τελευταία, να απολαύσετε την οικογένεια σας και να αφήσετε στην άκρη ότι νοιώθετε ότι σας ξεσηκώνει, εκτός εάν είναι μια μικρή βόλτα στο καζίνο. Ποντάρετε λίγο, μπορεί να κερδίσετε πολλά. Να πάρετε μαζί και τον έρωτα σας, θα σας φέρει γούρι.

Αιγόκερος. Νοιώθετε σαν τον Άτλα. Δηλαδή, ότι μπορείτε να σηκώσετε τη γη στους ώμους σας. Εν ολίγοις, νοιώθετε πολύ δυνατοί, δοσμένοι σε οικονομικές συναλλαγές, σίγουροι για τις πράξεις σας και με μια άνεση λόγου στις συνεργασίες σας. Αντιλήφθητε, λοιπόν, ότι είστε κυρίαρχοι στη ροή των καταστάσεων και χαλαρώστε με ένα καλό κρασί το βράδυ στο τζάκι.

Υδροχόος. Νοιώθετε ότι έχετε ανάγκη ένα ταξιδάκι. Γι’ αυτό, κάντε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, κάτι σαν μια βόλτα στο βουνό, παρόλο που κάνει κρύο. Μην ακούτε τα νέα αυτή την εβδομάδα, γιατί δεν έχετε όρεξη και θα τα βρίσκετε αδιάφορα. Αντίθετα, βρεθείτε με φίλους. Η παρέα θα είναι ευχάριστη. Θα είναι τυχερή αυτή η εβδομάδα για σας.

Ιχθείς. Άντε τώρα στις γιορτινές μέρες, εσείς να βλέπετε ότι η δουλειά σας, σας ζητάει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε! Δεν το περιμένατε ότι εν μέσω της ύφεσης θα ανοίξει αυτή η ευκαιρία. Αισθάνεστε φανταστικά με τον εαυτόν σας, δυνατοί, και έτοιμοι να κάνετε μερικά βήματα με στόχο την οικονομική ευμάρεια. Όσον αφορά τα αισθηματικά, είστε πολύ τρυφεροί προς τον σύντροφο σας. Αφεθείτε στο αίσθημα.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροReShape
Επόμενο άρθροA little Taste of Home