Προβλέψεις Εβδομάδας 26/04 έως 02/05

Πολλή αναταραχή φέρνει αυτή η εβδομάδα, κυρίως ειδήσεις που αναστατώνουν και μας κάνουν να αισθανόμαστε ανασφαλείς , αλλά δεν έχουν καμία υπόσταση. Είναι περίεργο πως οι αστρολογικοί χάρτες τελευταία δείχνουν ότι υπάρχει μια φαινομενική πραγματικότητα στον ορίζοντα η οποία μας παραπλανεί από τα ουσιώδη της ζωής. Ίσως να είναι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω που κάνει το σύστημα τυραννικό και παράλληλα ξεσκεπάζει την οντότητα του και την υποκρισία του. Υποτίθεται ότι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς που είναι το ζώδιο του θα έκανε κυρίαρχο το πνευματικό στοιχείο αλλά φαίνεται να λειτουργεί αντίθετα, περισσότερο κάνει το πνευματικό στοιχείο αντικείμενο επιθέσεων. Τελικά ίσως οι πλανήτες δεν είναι ούτε καλοί ούτε κακοί απλά φέρνουν κάποια στοιχεία ανάλογα της φύσης τους στο προσκήνιο. Το τι θα βγει παραπέρα είναι αβέβαιο. Κάτι σαν μια ευκαιρία να δώσεις εξετάσεις, να έχεις μια συνέντευξη για δουλειά, να περάσεις στους τελικούς σε ένα άθλημα. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από εσένα. Ας δούμε τι προκλήσεις φέρνει για το κάθε ζώδιο αυτή η εβδομάδα.

Κριός: Ζητάτε να είστε στο προσκήνιο., να εκφράζετε τον δυναμισμό σας και να υπαγορεύετε τι πρέπει να γίνει. Στην επικοινωνία σας είστε φλογεροί, παρορμητικοί και δεν χαρίζετε κουβέντες. Κάνετε κάποια εκτενή σχέδια οικονομικής φύσεως τα οποία φαίνεται να ευφορούν αρκεί να είστε μέσα σε κάποιες ημερομηνίες. Αισθηματικά ετοιμαστείτε για καινούργιες περιπέτειες ή πολλά συμβάντα γύρω από ερωτικά θέματα.

Ταύρος: Έχετε μια φιλοσοφική διάθεση γύρω από θέματα. σχέσεων. Ζητάτε να έχετε ξεκαθαρισμένες αξίες τι μετρά σε μια σχέση, πόση ελευθερία επιτρέπει, κατά πόσο οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν παρόμοιες ιδέες. Εάν μπορείτε να κάνετε κάποιο ειδυλλιακό ταξίδι με το σύντροφο σας θα έχετε μοναδικές στιγμές. Εάν από την άλλη το ρίξετε σε αισθηματικές δραματικές ταινίες σας βλέπω να περιμένετε ανυπόμονα την Πανσέληνο!

Δίδυμος: Καιρός να συγκεντρωθείτε στα σημαντικά θέματα. της καριέρας σας και να κάνετε κάτι γι αυτά. Είστε ανυπόμονοι να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με το περιβάλλον σας , κυρίως θέματα. που τα βλέπετε σαν ρουτίνα και βαρετά. Να περιμένετε να κινηθούν κάποιες καταστάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας. Εάν δείτε κάποια απρόσμενη ευκαιρία αρπάξτε τη αμέσως.

Καρκίνος: Είστε σε μια ονειροπόλα διάθεση γύρω από τα όνειρα σας και τους στόχους σας. Προσπαθείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα και παράλληλα κοιτάτε να δείτε τι καινούργιο μπορείτε να αρχίσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλετε να κτίσετε κάτι που να αποτελεί κάτι μοναδικό για σας, κάτι σαν σημάδι ζωής, είστε σε μια διάθεση κάτι σαν τους Αθηναίους όταν έχτιζαν τον Παρθενώνα. Αφεθείτε στην έμπνευση σας.

Λέων: Αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε να έχετε την ησυχία σας και να αφεθείτε σε ανέμελα ταξίδια στην διανόηση σας. Νοιώθετε ότι έχετε πολύ εσωτερικό περιεχόμενο που θα θέλατε την ευκαιρία να βγάλετε στην επιφάνεια. Απηχεί σε σας να είσαστε συγγραφείς ή θεωρητικοί αφιερωμένοι στον κόσμο σας και να έχετε μια υπερβατική εμπειρία της πραγματικότητας. Ίσως θα πρέπει να διαλογιστείτε πάνω στο τι ήδη έχετε.

Παρθένος: Εσάς τελευταία οι πλανητικές συγκυρίες σας ευνοούν. Όσο κολλημένοι και εάν είστε υπάρχει ελπίδα. Κατά μια άποψη και η Ελλάδα είναι στην Παρθένο οπότε εάν ακούστε κάτι καλό σε εθνικό επίπεδο πάρτε τα πάνω σας. Με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο περιμένετε ένα μήνα με σημαντικά γεγονότα. Ο Ερμής σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό, πιστεύω ότι θα έχετε ένα συναρπαστικό άμεσο μέλλον.

Ζυγός: Εσάς εάν σας έδιναν τα δανεικά πίσω που σας έψησαν να τους δώσετε θα έχετε μια φανταστική εβδομάδα. Και όχι μόνο σε χρήμα αλλά και σε αισθήματα που κάνατε κάποια παραχώρηση, αλλά και σε ιδέες. που ναι μεν δεν δεχόσαστε αλλά είπατε ας δώσουμε κάποια πίστωση. Περιμένετε να εισπράξετε αυτές τις ημέρες, η τύχη σας έχει καθυστερήσει και ετοιμαστείτε για πιο φλογέρες αισθηματικές καταστάσεις.

Σκορπιός: Προσέξτε τι λέτε αυτή την εβδομάδα γιατί έχετε μια απερίγραπτη διάθεση να μιλήσετε. Εάν είναι για ερωτικά μιλάμε για καταστάσεις Ρομέο και Ιουλιέτας, πάθος να στάζει σαν μέλι, αλλά εάν πιείτε κάνα ποτηράκι και σας πιάσει η φλόγα σας βλέπω να διαβάζετε Σαίξπηρ στο μπαλκόνι στις 2 το πρωί. Είναι μια υπέροχη εβδομάδα για σας, απλά να είστε άνετοι και ατημέλητοι.

Τοξότης: Λίγο δύσκολο για ένα Τοξότη να να θέλει να μείνει σπίτι και να τακτοποιεί τα υπάρχοντα του, αλλά τα άστρα έχουν και αυτά. την γύρα τους. Είστε σε μια νοσταλγική διάθεση, ταξιδεύετε στο παρελθόν και συναντάτε κάποια απρόσμενα αισθήματα. Είναι μια υπέροχη κατάσταση που σας δίνει πολλά και σας ξεκουράζει από τις πιέσεις του τώρα. Διαπιστώνετε ότι έχετε μια δυνατή παράδοση πίσω σας.

Αιγόκερως: Μια τυχερή εβδομάδα για σας. Αισθάνεστε ότι η τύχη σας μόλις στρίβει στη γωνιά να σας χαμογελάσει και έχετε δίκιο. Τώρα συμβαίνουν οι καταστάσεις τις οποίες θα τις ερμηνεύσετε ευνοϊκά όταν σύντομα ο Κρόνος θα μπει στον οίκο του το ζώδιο σας. Όσο να είναι όταν ξέρει κανείς το αφεντικό έχει πολλές χάρες. Να περιμένετε κάτι καλά νέα γύρω από τα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος: Κοιτάξτε να μην αρχίσετε συζητήσεις με τον σύντροφο σας κατά πόσο μοιράζεστε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις στο σπίτι , γιατί θα ακουστούν πολλά εγώ, εγώ, και σας βλέπω να αρπάζεστε. Περισσότερο επικεντρωθείτε στο τι μοιράζεστε, τι κάνει ο ένας για τον άλλο, πόσο συναρπαστικά πράγματα κάνετε μαζί, πόσο βοηθά ο ένας τον άλλο στην καριέρα του και περιμένετε να έχετε μια εβδομάδα του μέλιτος.

Ιχθύς: Τα μάτια σας είναι στο σύντροφο σας. Κοιτάξτε να οργανώσετε μερικές ρομαντικές βραδιές. Τολμήστε να διαβάσετε μερικά ποιήματα, όχι τον Ύμνο της Ελευθερίας του Σολωμού, θα περάσετε το λάθος μήνυμα. Θέλετε να πετάξετε σε μαγικούς κόσμους μαζί με το ταίρι σας, μην αφήσετε κάποια αμφιβολία. Ξεπεράστε οποίες αναστολές και απολαύστε αυτές τις ημέρες. Όσο για τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής σας, το νερό είναι στο αυλάκι.

zodia_april4 διατροφή υγεία ομορφιά