Προβλέψεις Εβδομάδας 11/04 έως 18/04

Έντονη ενέργεια στον ορίζοντα που μας επηρεάζει ερχόμενη από το εξωτερικό. Μάλλον η διεθνής κατάσταση δεν φαίνεται καθόλου καλή. Φαίνεται εχθρότητα, διακοπή σχέσεων, κρυφές προετοιμασίες για πολεμικές ενέργειες, αναστάτωση, εν ολίγοις ου καλή ατμόσφαιρα να απολαύσουμε το Πάσχα. Η σύνοδος του Δία με την Πανσέληνο στις 21 μοίρες του Ζυγού μπορεί να απαλύνει την κατάσταση και όλα να είναι μια απλή αναστάτωση, όπως επίσης και το ότι η Αφροδίτη είναι σε πολύ καλή θέση.

Κριός: Είστε σε ένα καίριο σημείο καθότι υπάρχει πίεση στην καριέρα σας για ριζική μεταμόρφωση της πορείας σας, γεγονός που απαιτεί να γίνετε πιο ευέλικτοι και πιο εφευρετικοί, κάτι όμως που έρχεται σε αντίθεση με τους συνεργάτες σας και τις σχέσεις σας. Προχωρήστε στον ορίζοντα που εσείς βλέπετε, η τύχη είναι μαζί σας, είναι η εποχή που βάζετε θεμέλια. Το ταίρι σας ζητά κάποια δέσμευση.

Ταύρος: Νοιώθετε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί αυτές τις ημέρες. Εκφράζεστε αρκετά δυναμικά, νοιώθετε ότι έχετε αρκετή ενέργεια μέσα σας. Σας βλέπω έτοιμους για γιορτινή ατμοσφαίρα, θέλετε να ξεφύγετε με ένα μακρινό ταξίδι. Απηχεί σε σας ένα βαθύ αίσθημα θρησκευτικότητας, θέλετε να νοιώσετε μια έντονη πνευματικότητα αυτό το Πάσχα. Επιζητήστε αυτό που σας αρέσει, αφήστε πίσω τις δεσμεύσεις.

Δίδυμος: Βρίσκετε ότι μπορείτε να εκφραστείτε πιο άνετα και παράλληλα να κρατάτε κάποιες κρυφές σκέψεις για σας. Είναι κάποια πράγματα που δουλεύετε στο μυαλό σας και δεν θέλετε να τα βγάλετε προς τα έξω ακόμη. Συναισθηματικά είστε σε μια ερωτική διάθεση και θέλετε να ξεφαντώσετε. Τυχερή εβδομάδα για σας, τα πράγματα πάνε ευχάριστα το φλερτ που έχετε στο νου σας θα καρποφορήσει.

Καρκίνος: Είστε δοσμένοι σε οικογενειακές στιγμές, νοιώθετε πλουσιοπάροχα αισθήματα, θέλετε να νοιώσετε κάτι βαθύ ότι μοιράζεστε με τους άλλους. Αφήνετε πίσω τις έννοιες της δουλειάς, αισθάνεστε αισιόδοξοι και βρίσκετε ότι έχετε τον έλεγχο, οποιαδήποτε δυσκολία θα ξεπεραστεί και η έκβαση των πραγμάτων θα είναι πάρα πολύ ευχάριστη. Περνάτε πολύ καλά με φίλους.

Λέοντας: Θα θέλατε να ξεφεύγατε με ένα μακρινό ταξίδι., να αφήσετε πίσω την πίεση της καθημερινότητας, να εμπλουτίσετε τις εντυπώσεις και τα αισθήματα σας, και γιατί να μην το κάνετε, φαίνεται ότι τα οικονομικά σας πάνε καλά. Αισθηματικά είστε δοσμένοι στο ταίρι σας, ξεπερνάτε κάθε αναστολή και αφήνεστε στη σχέση. Κάποια συνεργασία είναι εποικοδομητική στην καριέρα σας.

Παρθένος: Εάν είναι να κερδίσετε το λαχείο, δοκιμάστε το. Φαίνεται πολύ πάθος, κερδοσκοπία, οικονομικός παράγοντας, η κατάληξη μπορεί να είναι τυχερά κέρδη. Φαίνεται ότι βάζετε σε μια τάξη την καριέρα σας καθότι οργανώνετε την καθημερινότητά σας. Είστε αρκετά ρομαντικοί και επιδιώκετε κάτι εξωτικό με το ταίρι σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και εκτιμήστε ότι έχετε.

Ζυγός: Δείχνετε μια πληθωρική προσωπικότητα, ανεξάρτητη από συμβιβασμούς και συμβατικότητα. Σας ενδιαφέρει να εκφράσετε τον πραγματικό εαυτό σας, να δείξετε ποιοι ουσιαστικά είστε, κάτι που σας ενθουσιάζει και σας δίνει μια αίσθηση κυριαρχίας καθότι επίσης κάποια γεγονότα στη δουλειά σας σας τονώνουν ταυτόχρονα. Εάν είναι να πείτε ξεκάθαρα κάτι πράγματα στο ταίρι σας τολμήστε το.

Σκορπιός: Εκφράζετε μια κτητικότητα προς τον ερωτά σας, δεν σας αρέσουν οι αβεβαιότητες. Προτιμάτε να έχετε σοβαρές συζητήσεις, να μιλάτε ξεκάθαρα, να ξέρετε που ακριβώς στέκεται το ταίρι σας γιατί δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις και απρόοπτες καταστάσεις που σας χαλούν την ησυχία. Είναι μια ωραία εβδομάδα για σας εάν αφεθείτε σε περισυλλογή και αποφύγετε την πολλή φασαρία.

Τοξότης: Και για σας μια πολύ τυχερή εβδομάδα σαν τους Παρθένους. Μπορείτε να αλλάξετε δραματικά το οικονομικό σας μέλλον, εάν περπατήσετε στην παραλία κοιτάξτε για κανένα μαγικό λυχνάρι ξεβρασμένο από κύμα. Θα περάσετε όμορφα το Πάσχα. σε πολύ φιλικό περιβάλλον, μόνο που θα σας αγγαρέψουν να βοηθήσετε στο ψήσιμο. Μην είστε ντροπαλοί, αφεθείτε στις διαθέσεις σας.

Αιγόκερως: Χαλαρώστε λίγο, γιορτινές μέρες, δεν χρειάζεται να είστε σφιγμένοι και να σκέφτεστε πόσο αγάπη να εκφράσετε ή πόσο η κοινωνική σας θέση σας επιτρέπει να είστε περιπτωσιακοί και ατημέλητοι. Η Πανσέληνος σας δίνει αρκετή ενέργεια, συντονιστείτε στο αίσθημα και θα έχετε ένα απόθεμα δύναμης για πολύ καιρό. Εάν φλερτάρετε, να είστε γαλήνιοι με μια έκφραση ακαταμάχητου.

Υδροχόος: Έχετε ένα βαθύ αίσθημα πνευματικότητας, αυτή η γιορτινή περίοδος σας αγγίζει πολύ. Βρίσκετε ότι περνάτε πολύ καλά μαζί σε οικογενειακό περιβάλλον, εκφράζοντας την μοναδικότητα σας και παράλληλα νιώθοντας κομμάτι της ομάδας. Έρχεστε από κάποια επαγγελματική επιτυχία ή αυτή επωάζεται, κάτι που σας δίνει μια σιγουριά και αυτοεπιβεβαίωσης.

Ιχθύς: Για σας είναι μια αναγέννηση στα σχέδια σας για να επαναπροσδιορίσετε την οικονομική σας ασφάλεια και τα πάρε δώσε με τις υποχρεώσεις σας. Κάποιοι περιορισμοί και αναστολές φεύγουν, νοιώθετε πιο ελεύθεροι να προχωρήσετε αδέσμευτοι και να ριζώσετε σε ένα καινούργιο έδαφος ότι και να σημαίνει αυτό. Επιζητήστε ζωντανές παρέες και ευχάριστο περιβάλλον μην αναλίσκεστε σε ματαιότητες.

Καλή Ανάσταση από τον Ηνίοχο!

zodia_april2 διατροφή υγεία ομορφιά