Προβλέψεις Εβδομάδας 03/04 έως 10/04

Αναμονή για την Ανάσταση φαίνεται αυτή η εβδομάδα. Και αυτό όχι τόσο για το γιορτασμό του Πάσχα αλλά φαίνεται ότι ζητάμε όλοι μια επαν-ανασταση στη ζωή μας, ένα καινούργιο αέρα πνευματικότητας μέσα μας που να μπορέσουμε να τον εκφράσουμε στην επικοινωνία μας και να απηχεί την ανάγκη μας για συναισθηματική ασφάλεια, την οποία βλέπουμε σαν καθημερινό καθήκον. Εν ολίγοις ζητάμε μια επιβεβαίωση της ζωής μας μέσω βαθύτερων αισθημάτων πνευματικότητας, επιθυμία που πηγάζει από τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε.

Κριός. Η καθημερινή σας ρουτίνα και οι υποχρεώσεις στη δουλειά σας κυριαρχούν αυτή την εβδομάδα. Νοιώθετε πιεσμένοι αλλά δείτε ότι βγάζετε από μέσα σας δυναμικά που δεν ξέρατε ότι είχατε. Μπορείτε να συντονίσετε τις ενέργειες σας και να φέρετε σε επιτυχία την καριέρα σας. Ερωτικά έχετε ευκαιρίες για φλερτ και για όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Ταύρος. Κάτι δεν σας αρέσει σε αυτό που ήδη έχετε συναισθηματικά γιατί νοιώθετε μια ανασφάλεια. Θέλετε περισσότερο ρομαντισμό και φαντασία, παρά μια αίσθηση ότι φυλακίζεστε σε αυτή την σχέση καθότι το ταίρι σας το νοιώθετε υπερβολικά κτητικό. Απλά βρείτε την ευκαιρία να κάνετε ευχάριστα πράγματα μαζί και θα δείτε ότι έχετε άδικο για τις ανησυχίες σας.

Δίδυμος. Θέλετε περισσότερα πάρε δώσε αυτή την εβδομάδα. με το ταίρι σας, να μοιραστείτε πράγματα, να μιλήσετε για κάποια όνειρα σας. Ζητάτε πάθος, να εκφραστείτε με περισσότερο βάθος, να δείξετε ότι έχετε πολύ διανοητικό περιεχόμενο. Σας ευνοεί να τρέξετε, να ασκηθείτε, να πάτε με καλή βόλτα στην φύση. Επιζητήστε αρμονικό περιβάλλον.

Καρκίνος. Θέλετε μια συναισθηματική ανανέωση που να σας ταξιδεύει μακριά. Αισθάνεστε ασφαλείς σαν στο σπίτι σας στην ιδέα ενός μακρινού ταξιδιού ή συναισθημάτων που σας δίνουν μια διάσταση της καθημερινότητας πέρα από αυτό που έχετε συνηθίσει. Ξέρετε τι θέλετε, είστε πολύ δυναμικοί, ανοίξτε τα πανιά σας στον ορίζοντα που ατενίζετε.

Λέοντας. Έχετε αρκετή τύχη στην καριέρα σας, είστε ευχαριστημένοι, αλλά δυσανασχετείτε γιατί πρέπει να δουλέψετε καθότι έχει αρκετή δουλειά και δεν υπάρχει χρόνος. Καλλιεργείτε μέσα σας μια υπέρ αισιοδοξία για ένα υψηλό ιδανικό το οποίο πιστεύετε ότι θα το φτάσετε καθότι νοιώθετε κάτι βαθύ μέσα σας να σας το λέει. Απλά μην υποχωρήσετε και η νίκη είναι δική σας.

Παρθένος. Κάνετε παρέα με καλούς φίλους και επιζητάτε πιο στενή επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα σχέδια σας. Στο νου σας έχετε τη βελτίωση των οικονομικών σας, θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη ευημερία, ζητάτε κάτι περισσότερο για σας και το ταίρι σας. Μια ρομαντική γνωριμία με πολύ φλερτ έρχεται σύντομα στη ζωή σας.

Ζυγός. Βρίσκετε ότι το ταίρι σας σας δίνει κάποιες προκλήσεις στα οικονομικά, ίσως υπερβολικά έξοδα. Αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω, κάπου περνάτε καλά και δεν υπολογίζετε τα έξοδα. Η εβδομάδα. αυτή απηχεί σε σας σαν διασκέδαση οπότε είστε λίγο ανέμελοι. Ευνοϊκός καιρός για ερωτισμό, υπάρχει αρκετή χημεία στον αέρα για σας.

Σκορπιός. Είστε ο εαυτός σας αυτή την εβδομάδα., βγάζετε προς τα έξω όλο το δυναμισμό σας που επιβάλετε στους άλλους και δείχνει ότι έχουν να κάνουν με άτομο με ισχυρή προσωπικότητα και παράλληλα αρκετά γοητευτικό ή αξιαγάπητο. Κάτι σημαντικό κινείται γύρω από την καριέρα σας, ζητείστε τη βοήθεια ενός γνωστού προσώπου μπορεί να σας βοηθήσει.

Τοξότης. Είστε λίγο απαισιόδοξοι για τα οικονομικά σας καθότι επικεντρώνετε το νου σας στις δυσκολίες που αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν και αφήνεστε συναισθηματικά σε αυτές τις σκέψεις. Δείτε όμως ότι έχετε όλο το δυναμικό να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση, την πίστη ότι μπορείτε «να κινήσετε και βουνά», απλά δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων.

Αιγόκερως. Για σας συζητήσεις, νέα, μετακινήσεις, είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της εβδομάδας. Είστε αρκετά επίμονοι και θέλετε να κυριαρχήσει η γνώμη ή η ιδέα που έχει νόημα και απηχεί σε ένα αίσθημα σοφίας και προοπτικής. Ο λόγος είναι ότι αντιμετωπίζετε κάποια πρόκληση στην καθημερινότητα και ξέρετε ότι μια δυναμική και καλοσχεδιασμένη κίνηση είναι η λύση που ωφελεί.

Υδροχόος. Νοιώθετε άνετα μεταξύ οικογένειας και ρουτίνας, συμβιβασμένοι με το κατεστημένο, ασφαλείς με τα οικονομικά σας, καιρός για ειρηνική ζωή και ανάπαυση. Είστε συντονισμένοι περισσότερο στη φαντασία σας, νοιώθετε μια αρμονία, αισθάνεστε ότι έχετε αρκετή αγάπη στη ζωή σας, εν ολίγοις ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για σας.

Ιχθύς. Με ένα παιχνιδιάρικο ύφος είστε αυτή την εβδομάδα. Παίρνετε τα πράγματα ελαφρά, έστω και εάν οι ασχολίες σας βαρύνουν δεν σας χαλάει το κέφι. Αισθάνεστε αρκετά αισιόδοξοι και ελεύθεροι. βρίσκετε ότι τα όνειρα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Τυχερή εβδομάδα. για σας, εάν είστε διαθέσιμοι ένα φλερτ ανθίζει για σας.

zodia_april1 διατροφή υγεία ομορφιά