Τα Χριστούγεννα μυρίζουν κανέλα, γι’ αυτό εμείς σου χαρίζουμε 2 μέλια με κανέλα και βασιλικό πολτό! Κάνε like στη σελίδα Melira και share στο post για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό! Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 7/12 έως τις 12/12 και ο 1 τυχερός θα κληρωθεί στις 12/12. Καλή επιτυχία σε όλους!

Ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου σύστημα απέναντι στο κρυολόγημα και τη γρίπη με ένα 100% φυσικό Superfood Melira. Το μέλι με κανέλα Κεϋλάνης και Βασιλικό πολτό ταξίδεψε πριν ένα χρόνο στις Βρυξέλλες και ανάμεσα σε δεκάδες άλλα μέλια από όλο τον κόσμο και τιμήθηκε με το διεθνές Βραβείο iTQi ανώτερης γεύσης αποσπώντας 3 χρυσά αστέρια. Τα βραβεία απονεμήθηκαν από εξέχοντες σεφ παγκόσμιου βεληνεκούς, βραβευμένους με αστέρια michellin.

Ο μοναδικός συνδυασμός που δημιούργησε η εταιρία MELIRA συνδυάζει αρμονικά το μέλι δάσους με κανέλα Κεϋλάνης και βασιλικό πολτό και αποτελεί μια παλιά «συνταγή» ενέργειας, ευεξίας και μακροζωίας. Οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι πλείστες. Μερικές από τις πιο σημαντικές, είναι η αύξηση του μεταβολισμού για ένα σωστό αδυνάτισμα, η ενίσχυση της φυσικής κατάστασης ενάντια στην κόπωση που προκαλεί η έντονη καθημερινότητα και η θωράκιση του οργανισμού ενάντια στους ιούς της γρίπης. Επιπρόσθετα, η χρήση του σε βάθος χρόνου-σύμφωνα με το καναδικό περιοδικό “world news”- βοηθάει στις αρθρίτιδες, στις κιστίτιδες, στις διαταραχές στομάχου, στις καρδιακές ασθένειες, στη ρύθμιση της χοληστερόλης καθώς και στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του διαβήτη τύπου 1 και διαβήτη τύπου 2.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!