Η θερμοκρασία ανεβαίνει και εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος για το σώμα μας που σε λίγο θα πάμε παραλία γιατί με την TRX προπόνηση είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα της εκγύμνασής μας. Η συγκεκριμένη μέθοδος υπόσχεται θεαματική αλλαγή στο κορμί σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Η προπόνηση με ιμάντες είναι εκπληκτική και ταυτόχρονα αποτελεσματική γιατί το μοναδικό εργαλείο είναι το ίδιο μας το σώμα το οποίο το προσαρμόζουμε στις μεταβαλλόμενες ασκήσεις και ανάλογα με τη δυσκολία αυτών ενισχύουμε την ενδυνάμωση όλων των μυϊκών ομάδων ενώ παράλληλα η απώλεια λίπους γίνεται αισθητή.

Ιδανικό για όλους

Δεν είναι απαραίτητο να είστε αθλητές για να κάνετε TRX. Ταιριάζει σε όλους….άνδρες, γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους  χωρίς κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Βέβαια, απαραίτητο είναι, να έχουμε δίπλα μας τον  Trx Istuctor που με την εμπειρία του και με την γνώση του θα μας καθοδηγεί.

Επιπλέον είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από μυοσκελετικές κακώσεις εφαρμόζοντας συγκεκριμένο ασκησιολόγιο κατόπιν ειδικών οδηγιών από τον ορθοπεδικό γιατρό.

Βελτιώνει την αντοχή και την δύναμη

Η προπόνηση με ιμάντες έχει ως στόχο όχι μόνο να κάνει το κορμί «αγαλματένιο» αλλά ταυτόχρονα να αυξήσει την δύναμη των μυών αλλά και την καρδιαγγειακή μας αντοχή, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την καρδιά και τους πνεύμονες.

Δεν δημιουργεί τραυματισμούς

Κάθε άσκηση TRX δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις και δεν προκαλεί τραυματισμούς. Έτσι με τον τρόπο αυτό μας επιτρέπει να γυμναστούμε όσο σκληρά θέλουμε.

Εσείς τι στόχο έχετε;

Απώλεια βάρους, μυϊκή ενδυνάμωση ή αντοχή;

‘Όποιος και να είναι το TRX SUSPENSION TRAINING είναι η ιδανική επιλογή γιατί σου δίνει αυτό που εσύ επιθυμείς…

Let’s Do It!!!!!!