Τι φέρνει το 2017

Ο χρόνος αυτός θα έχει ένα πολύ μαχητικό χαρακτήρα. Είναι πολλά πράγματα που σιγοβράζουν τα οποία θα βγουν στην επιφάνεια με έναν τρόπο που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Το τοπίο φαίνεται θολό αλλά η ξαστεριά θα έλθει. Υπάρχει έντονη ανάγκη να δούμε τι προοπτική έχουμε για αλλαγές. Η αντίθεση Δία Ουρανού κυριαρχεί αυτόν τον χρόνο καθότι συμβαίνει τρεις φορές. Δραματικές αλλαγές χρειάζονται για έναν καινούργιο ορίζοντα. Αυτές οι αλλαγές λειτουργούν σε προσωπικό επίπεδο όπου ζητούμε να βγάλουμε προς τα έξω ασυμβίβαστα τον αυθεντικό εαυτό μας, τον ασύλητο ιδεαλισμό μας, αυτό που μας δίνει μια αίσθηση του ΕΙΝΑΙ. Στην πορεία συναντάμε ένα αφιλόξενο περιβάλλον που μας κάνει να βλέπουμε τους άλλους εχθρικούς και αλλοπρόσαλλους. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται, τους βρίσκουμε να ζουν στον κόσμο τους. Ταυτόχρονα έχουμε έντονη την συναισθηματική ανάγκη να βιώσουμε αρμόνικες σχέσεις, κάτι που κάνει τη σχέση μας με τους άλλους πολύ πιεστική.

Σε κοινωνικό επίπεδο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε εκλογές, η πολιτική κατάσταση είναι σαν μια φούσκα έτοιμη να εκραγεί. Πολλά θα βγουν στην επιφάνεια τα οποία έχουν συγκαλυφθεί. Ποιος θα κερδίσει τις εκλογές; Κάποια συνωμοσία φαίνεται, στημένη η κάλπη.

Ας αφήσουμε τα γενικά και περί πολίτικης. Ο χρόνος αυτός φέρνει μέσα μας μια καινούργια ελπίδα, κάτι καινούργιο γενικεύεται στα όνειρα μας. Η πίστη μας δυναμώνει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι κινήσεις μας πρέπει να χαρακτηρίζονται από κάποιο αλτρουισμό και υπομονή, να είναι κάτι παραπάνω από συμφεροντολογικές. Η ανάγκη είναι για κάτι αιθέριο, κάτι αισθητικό, κάτι ανθρωπιστικό, κάτι καλλιτεχνικό στη ζωή μας. Όποτε ας επιστρατεύουμε την φαντασία μας και να δούμε πόσο εφευρετικοί μπορούμε να γίνουμε.

Συναισθηματικά ζητάμε επαφή με τους άλλους σε ένα επίπεδο σοβαρότητας, καλλιέργειας, περιεχόμενου. Το ίδιο χαρακτηρίζει και την προτίμηση μας για διασκέδαση και για το περιβάλλον στο σπίτι μας. Μην παραξενευτείτε εάν ένα μέλος της οικογένειάς σας αρχίζει να διαβάζει ποίηση ή αρχίζει να εκνευρίζεται με την πολλή τηλεόραση. Ο αέρας ευνοεί περισσότερη τέχνη και κουλτούρα.

Στα οικονομικά φαίνεται πολλή ελπίδα. Τα οικονομικά του κράτους καλυτερεύουν όποτε αυτό θα περάσει και στους πολίτες. Αυτοί που πιέζονται θα αρχίσουν να παίρνουν ανάσα. Παράλληλα θα αρχίσει ένα κλίμα σεβασμού και θρησκευτικότητας, κάτι που θα καταπλήξει πολλούς.

Τα νέα θα φέρουν κάτι πολύ κάλο, πολύ ευτυχές. Σαν χώρα, φαίνεται ένας καινούργιος μεγάλος σύμμαχος, άλλα γενικά δείχνει μια ισχυρή προστασία η οποία όμως κρατιέται μυστική για την ώρα.

Κριός: Μια καινούργια άνοιξη φαίνεται για σας ο καινούργιος χρόνος. Βγαίνετε προς τα έξω δυναμικά, ασυμβίβαστα, κάνετε το μεγάλο βήμα κοινωνικά ή στις σχέσεις σας. Είτε αναθεωρείτε τα δυναμικά της σχέσης σας, είτε δεσμεύεστε έστω και εάν έχετε τις αμφιβολίες σας, είτε τελικά γίνεται το δικό σας και είστε ευχαριστημένοι. Προσπαθείτε να κάνετε τα όνειρα σας πράξη, να νιώσετε μια υπέρβαση στη ζωή σας λόγω της επιτυχίας σας. Επιστρατεύστε την φαντασία σας και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Τα οικονομικά σας έχουν ούριο άνεμο, οι συνεργασίες συντελούν σε αυτό. Η καριέρα σας γεμίζει την ζωή σας, δίνετε όλο τον εαυτό σας εκεί. Θα έχετε πολλά νέα επιτυχίας. Ο χρόνος ευνοεί να κατασταλάξετε πολλά στοιχειά σοφίας και ωρίμανσης στη ζωή σας.

Ταύρος: Η καριέρα σας είναι στο προσκήνιο αυτό το χρόνο. Ξεφεύγετε από κάποιες δεσμευτικές καταστάσεις που έρχονται από το παρελθόν και αποκτάτε περισσότερη άνεση στις μέρες σας. Τα οικονομικά σας έχουν δραματική αλλαγή προς το καλύτερο. Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα τα άστρα ευνοούν. Φαίνεστε αρκετά αισιόδοξοι, πιστεύετε στον καθαρό ουρανό που δεν φοβάται τις αστραπές. Συναισθηματικά κυνηγάτε το ιδεατό, το ρομαντικό, την αδελφή ψυχή, τον πρίγκηπα ή την πριγκίπισσα της ζωή σας, εν ολίγοις υψηλές ιδέες για συντροφικότητα. Με λίγο στυλ και γνήσια έκφραση θα τα καταφέρετε. Επίσης να είστε καλοί στον σύντροφο σας, φαίνεται να έχει τύχη, θα είναι γενναιόδωρος.

Δίδυμος: Για σας είναι η χρονιά που η φαντασία και οι πράξεις συναντιώνται στην καριέρα σας. Κινείστε πολύ δυναμικά και ευέλικτα, καταφέρνετε πράγματα που τα φανταζόσασταν. Εμπιστευτείτε τους φίλους σας και ακούστε τι διαφορετικό έχουν να σας πουν. Βεβαία εκεί μπλέκουν τα πράγματα καθότι κάπου φιλίες και ερωτοτροπίες φαίνεται να συγχέονται. Συναισθηματικά φαίνεστε έτοιμοι να ερωτευτείτε, περιμένετε λίγο, μην βιάζεστε και αρχίζετε να κοιτάτε γύρω σας αμέσως. Η ζωή Έχετε περισσότερη φαντασία από εσάς. Ιδίως εκεί που δεν το περιμένετε μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά δεσμευμένοι. Αυτή τη χρονιά νιώθετε έντονη την ανάγκη να μοιραστείτε τη ζωή σας με τους άλλους, να νιώθετε ότι ανήκετε. Όσο για τα οικονομικά, φαίνονται ευχάριστα – δοκιμάστε την τύχη σας που και που, καθότι τα άστρα ευνοούν.

Καρκίνος: Βιώνετε το χρόνο αυτό μεσώ της οικογένεια σας. Πολλά καλά συμβαίνουν, για σας και το σύντροφό σας. Φαίνεται να ξεπερνάτε πολλές υποχρεώσεις ή να εκπληρώνετε πολλές υποχρεώσεις ευχάριστα και να νιώθετε ένα αίσθημα ελευθερίας. Στις μέρες σας βιώνετε ένα αίσθημα ασφάλειας, βρίσκετε ότι Έχετε δουλέψει πολύ και Έχετε καταφέρει πολλά, αν και νιώθετε έντονα τι καινούργιο να κάνουμε τώρα. Στην καριέρα σας νιώθετε επιβεβαίωση. Τα οικονομικά του συντρόφου σας πάνε πολύ καλά όπως και η δουλειά του. Για σας θα είναι ένας χρόνος όπου ο ένας βρίσκει τον άλλο μεσώ της οικογενείας σε ένα περιβάλλον ευτυχίας.

Λέων: Τα οικονομικά κυριαρχούν στη ζωή σας, βρίσκετε ότι τώρα είναι η ώρα να τα καταφέρετε. Νιώθετε ότι Έχετε αρκετή ενέργεια όποτε κάντε το βήμα. Επενδύσεις φαίνονται φανταστικές, άλλα προσέξτε τι κάνετε, βάλτε κοινή λογική. Στην καριέρα σας βρίσκετε αρκετή ευχαρίστηση και αναζητάτε κάποιες συνεργασίες που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα. Η συντροφική ζωή σας είναι πολύ αρμονική, εκτιμάτε το στυλ του άλλου και την επικοινωνία μαζί του, αναζητείστε μαζί κάποια καινούργια διανοητική δίοδο ή άπλα κάντε ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό πέρα από τους καθιερωμένους προορισμούς. Είναι ένας πολύ κάλος χρόνος να δώσετε προσοχή στα απλά και συνηθισμένα πράγματα, θα βρείτε πολύ ικανοποίηση σε αυτό.

Παρθένος: Έχετε ένα απερίγραπτο ύφος αυτοπεποίθησης κάτι σαν τον Τζον Γουέιν σε γουέστερν. Νιώθετε ντίβες και γόηδες, ο χρόνος φαίνεται για σας κάτι σαν μια ταινία που θα πρωταγωνιστήσετε. Έχετε έντονο το παιχνιδιάρικο ύφος, ταυτόχρονα με το δραματικό και το ευφυές, βλέπω το έτερο ήμισυ να αναρωτιέται τι πάθατε, μήπως πρέπει να σας πάει σε ένα γιατρό. Για τα ελεύθερα παιδιά αρκετοί έρωτες και για μερικά δαχτυλίδι εκεί που δεν το περίμενε κάνεις. Τα οικονομικά φαίνονται πολύ αισιόδοξα αφού φαίνεται αρκετή συναισθηματική ικανοποίηση από αυτά. Ξεφύγετε που και που από την καθημερινή ρουτίνα.

Ζυγός: Τι υπέροχα που νιώθετε για τον εαυτόν σας αυτό το χρόνο! Έχετε μια αισιοδοξία που δεν περιγράφεται. Μην δίνετε προσοχή στην παραξενιά των άλλων και τις αντιδράσεις που σας φέρνουν. Έχετε όλη τη δυνατότητα να κρατάτε το μυαλό σας καθαρό και να εκφράζεστε με ένα πολύ ευχάριστο τρόπο. Έχετε τον έλεγχο της καριέρας σας απλά αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς γιατί σκέφτεστε την οικογένεια συνέχεια καθότι αποτελεί κέντρο βάρους αυτό το χρόνο. Προσφέρετε πολλά όποτε ηρεμήστε. Συναισθηματικά νιώθετε έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας και να περνάτε καλά μαζί. Βάλτε κάτι καλλιτεχνικό ή αισθητικό στη ζωή σας, κάντε κάτι απηχεί στη φαντασία σας πέρα από το συνηθισμένα.

Σκορπιός: Ένας ερωτικός χρόνος για σας. Όπως πάντα θα λέγατε σαν Σκορπιοί, άλλα με τον Άρη σύνοδο τον Ποσειδώνα θα είστε σαν τον θεό Ποσειδώνα που μεταμορφωνόταν όπως ήθελε με ένα χτύπημα της τρίαινας νομίζω. Καθότι οι επικοινωνίες σας κυριαρχούν αυτό το χρόνο φαίνεται ότι θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν και στη δουλειά σας. Κάπου η δουλειά σας φαίνεται αγγαρεία, άλλα από την άλλη τα οικονομικά πάνε πολύ καλά από εκεί που δεν το περιμένατε. Η οικογένεια σας είναι πολύ καλή μαζί σας, περνάτε ευχάριστα εκεί. Συναισθηματικά φαίνεστε εσωστρεφείς ίσως γιατί δεν έχετε ξεκάθαρα αισθήματα λόγω πληθώρας. Τυχερός χρόνος για κάνα Τζόκερ.

Τοξότης: Ο στόχος στην καριέρα σας είναι κοντά και αρχίζει και αποδίδει οικονομικά. Για σας φαίνεται μια δραματική αλλαγή των οικονομικών σας για το καλύτερο. Τα όνειρα σας, τα σχέδιά σας και η επιχειρηματικότητα σας καρποφορούν και σας δίνουν το έντονο αίσθημα του επιτυχημένου. Δεν σταματάτε εκεί, αισθάνεστε να προχωρήσετε σε καινούργιους ορίζοντες, να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας με έναν επαναστατικό τρόπο. Συναισθηματικά ζητάτε λιμάνι στο έτερον ήμισυ, είναι η άγκυρα που σας κράτα και σας δίνει σιγουριά απλά και μόνο με μια κουβέντα.

Αιγόκερως: Αισθάνεστε πανίσχυροι ότι αυτή είναι η χρονιά σας και καλά κάνετε. Έχετε κάποιους ενδοιασμούς πως θα συνδυάσετε οικογένεια και καριέρα άλλα έχετε όλη την συγκρότηση να το χειριστείτε. Οι συνεργασίες σας φαίνονται επωφελείς όσο και η συμβολή του συντρόφου σας. Εμπιστευτείτε τις συμβουλές του. Η αντίληψη των πραγμάτων είναι πολύ βαθειά και σωστή οπότε εμπιστευτείτε το ένστικτο σας στις επικοινωνίες σας, παραβλέψτε τις αερολογίες των άλλων. Επιχειρηματικές κινήσεις ευνοούν τα οικονομικά σας, άλλα γενικά είναι ευχάριστα. Οι έρωτες φαίνονται να στεριώνουν σε μόνιμες σχέσεις.

Υδροχόος: Αυτός ο χρόνος σας δίνει το αίσθημα της απελευθέρωσης. Αναθεωρείτε πολλές τετριμμένες ιδέες και αποκτάτε μια καινούργια ευρύτερη προοπτική που σας βοηθά να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Νοιώθετε πολλά να σιγοβράζουν μέσα σας, ζητάτε μια πιο αυθεντική αίσθηση του ΕΙΝΑΙ σας. Έχετε όλη την ενεργεία να καταφέρετε να ξεφύγετε από καταπιεστικές ιδέες που σας δεσμεύουν. Τα οικονομικά και η καριέρα πάνε φανταστικά οπότε αφεθείτε σε υπαρξιακά ερωτήματα και φιλοσοφικές ανησυχίες. Έχετε τον έλεγχο.

Ιχθύς: Μαέστροι της διπλωματίας γι’ αυτό το χρόνο. Και όχι μόνο, έχετε τον αέρα του Ζορό, να παρουσιάζεται από το πουθενά, να μάχεται και να νικά. Τι σημαίνει αυτό για σας; Είστε γεμάτοι σχεδία και φιλοδοξίες, κινηθείτε αθόρυβα να τα κάνετε πράξη. Στα οικονομικά έχετε τον έλεγχο και μπορείτε να ελπίζετε για το καλύτερο. Συναισθηματικά θέλετε να μοιράζεστε τη ζωή σας με το σύντροφο σας, απλά μην κάνετε καμιά έκπληξη και κοιτάξετε να μπείτε στο σπίτι καμιά νύχτα από το παράθυρο! Αισθάνεστε καλά μέσα σας και αυτό μετράει. Αρέσει στους άλλους η παρέα σας. Και κυρίως στο ταίρι σας, είναι εκεί για σας πάνω από όλα.

φέρνει το 2017 διατροφή υγεία ομορφιά