Σχεδόν σε όλες τις γιορτές οι περισσότερες από εμάς αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα: «Τι δώρο να του πάρω;». Βλέπεις οι πιο πολλοί άντρες δεν είναι σαν εμάς να πεις θέλω 1,2, 3 πράγματα διάλεξε και αγόρασε. Όχι λένε πως δεν χρειάζονται τίποτα και μετά τρέξε εσύ. Και κάπως έτσι μένεις εσύ να επιλέξεις τα καλύτερα και ποιο χρήσιμα δώρα. Καθίσαμε λοιπόν όλη η ομάδα το συζητήσαμε και καταλήξαμε ποια είναι τα ιδανικά δώρα για εκείνον.

Grooming Kit
Στις μέρες μας που οι τελευταίες τάσεις προστάζουν γενειοφόρους άντρες ένα kit για την περιποίησή τους είναι ότι πρέπει. Κυκλοφορούν πολλά στην αγορά και σε διαφορετικές τιμές. Αν δεν βρεις όμως κάτι που σε ικανοποιεί μπορείς να επισκεφθείς ένα κατάστημα με είδη περιποίησης, ένα μπαρμπέρικο ή να μπεις στο ofarmakopoiosmou.gr, να επιλέξεις τα προϊόντα που θες και να φτιάξεις μόνη σου το απόλυτο grooming kit.

Τι δώρο να του πάρεις; grooming kit

Ρολόι
Ένας κύριος δεν αργεί ποτέ. Το ρολόι είναι ένα διαχρονικό δώρο που προσθέτει κύρος και σοβαρότητα σε όλους τους άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας. Αν είναι λίγο πιο vintage τύπος χάρισε του ένα ρολόι τσέπης. Αν πάλι είναι πιο μοντέρνος ένα ωραίο ρολόι χειρός με μεσαίο μέγεθος λουρί και μεγάλο καντράν είναι ότι πρέπει. Είναι μια επιλογή η οποία μπορεί να φαίνεται ακριβή αλλά δεν είναι. Αν το ψάξεις προσεκτικά μπορείς να  βρεις πολλές επιλογές από αρκετά χαμηλές τιμές. Ό,τι στυλ και αν έχει αδιαμφισβήτητα ένα τόσο καλό δώρο δεν γίνετε να μην το εκτιμήσει. Έχε στο νου σου ότι έχουν αρχίσει να γίνονται τάση και τα ξύλινα ρολόγια στα οποία μπορείς να χαράξεις ότι θέλεις!

Τι δώρο να του πάρεις; ρολόι

 

Συνδρομή στο γυμναστήριο
Αν είναι τύπος που του αρέσει το γυμναστήριο σίγουρα θα το χαρεί πολύ. Αν πάλι δεν είναι πολύ fit τύπος ευκαιρία να γίνει! Νέο έτος, νέοι στόχοι και νέες συνήθειες. Μια συνδρομή σε ένα γυμναστήριο κοντά του ή κάποιο studio ό,τι τύπος και να είναι σίγουρα θα του αρέσει. Στην αρχή μπορεί να φανεί περίεργο αλλά μετά τις 2 φορές που θα πάει θα σας ευχαριστεί.

 

Εξοπλισμός γυμναστικής
Αν μιλάμε για άνθρωπο πολυάσχολο που δεν προλαβαίνει να πηγαίνει στο γυμναστήριο ή δεν του αρέσει να πηγαίνει αλλά θέλει να γυμνάζεται δεν υπάρχει άλλη λύση. Χαρίστε του τον κατάλληλο εξοπλισμό και θα είναι παραπάνω από χαρούμενος. Δεν λέμε φυσικά για άχαρα απλά βαράκια γυμναστικής που τα βρίσκεις παντού ή κανέναν διάδρομο. Μπορείς να πάρεις ιμάντες TRX, μοκέτα γυμναστικής ή ακόμα και ρολό χαλάρωσης μυών. Σχετικά με το TRX, υπάρχουν πολλά συστήματα TRX σε eShops που έρχονται πακέτο με οπτικοακουστικό υλικό που θα βοηθήσει έναν αρχάριο ή και προχωρημένο να μάθει τις βασικές τεχνικές.

 

Εσώρουχα & Κάλτσες
Ναι φυσικά δεν ακούγεται το top δώρο της σεζόν αλλά είναι ιδιαίτερα πρακτικό. Οι περισσότεροι άντρες τα παραμελούν αυτά αλλά δεν θα έλεγαν όχι σε ένα καλής ποιότητας εσώρουχο. Μπορείς να βρεις με χριστουγεννιάτικα σχέδια και να είναι παιχνιδιάρικο. Άσε που μπορεί μετά την παραλαβή του δώρου του να οδηγηθείτε αλλού.

 

Gadgets
Πρόκειται για το ιδανικό δώρο για όσους αγαπούν την τεχνολογία και όσα περιστρέφονται γύρω από αυτή. Μπορείς να του πάρεις μια έξυπνη κούπα ή ένα gadget για το τρέξιμο. Είναι η ιδανική λύση για όσους τρέχουν συστηματικά ή θέλουν να αρχίσουν να την άσκηση. Μπορεί να λειτουργήσει και ως παρακίνηση  ένα τέτοιο δώρο, προσφέροντας ταυτόχρονα μεγάλη ευκολία.

Τι δώρο να του πάρεις; gadget

Lifeme

Healthy is the new Sexy!