Το lifeme.gr εντόπισε 4 μέρη της Ελλάδας που εκτός από εντυπωσιακά τοπία, έχουν και δραστηριότητες που θα αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα σου.

Προορισμός για Yoga: Okreblue, Πάρος

Η Πάρος δεν αποτελεί ιδανικό προορισμό μόνο για τις παραλίες της, όπως τη Φιλίζι: Εκατοντάδες άνθρωποι έρχονται από όλο τον κόσμο για να περάσουν μερικές μέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης κάνοντας γιόγκα σε διάφορα θέρετρα. Αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς είναι το Okreblue, που περιβάλλεται από αιωνόβιους κέδρους και θα σε βοηθήσει να επανασυνδεθείς με το μυαλό, το σώμα σου και τη φύση. Πρόκειται για ένα θέρετρο με περιορισμένο αριθμό δωματίων, στο οποίο θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις συνεδρίες γιόγκα καθώς και πολλά σεμινάρια και event.

  • Σε Πόση Ώρα θα Είσαι Εκεί: Σε περίπου 5.30 ώρες.
  • Πόσα Χρήματα θα Ξοδέψεις: Οι τιμές για τα δωμάτια ξεκινάνε από 200€

Προορισμός για Zen: Serenity Retreat, Λευκάδα

Το Serenity Retreat ιδρύθηκε από τη δασκάλα του Zen, Kim Bennett. Σε αυτό το μέρος θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης, συνεδρίες διαλογισμού, να πάρεις μέρος σε περιπάτους και να χαλαρώσεις απόλυτα.

  • Σε Πόση Ώρα θα Είσαι Εκεί: Σε περίπου 4.30 ώρες
  • Πόσα Χρήματα θα Ξοδέψεις: Οι τιμές ξεκινάνε από 578€ την εβδομάδα, τιμή που συμπεριλαμβάνει τη στέγαση, τη μεταφορά από το αεροδρόμιο, ένα γεύμα καλωσορίσματος, καθοδηγούμενους διαλογισμούς και περιπάτους.

Προορισμός για Spa και Θαλασσοθεραπεία: Aegialis Hotel & Spa, Αμοργός

Σε αυτό το πανέμορφο νησί, βρίσκεται το μεγαλύτερο κέντρο Θαλασσοθεραπείας και Spa στις Κυκλάδες. Συνδύασε λοιπόν τις διακοπές σου με την αναζήτηση της ευεξίας και της αναζωογόνησης. Όσοι μένουν στο Aegialis Hotel & Spa έχουν δωρεάν απεριόριστη χρήση των εγκαταστάσεων spa, που περιλαμβάνουν σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό και γυμναστήριο.

  • Σε Πόση Ώρα θα Είσαι Εκεί: Σε Περίπου 10 Ώρες με Πλοίο
  • Πόσα Χρήματα θα Ξοδέψεις: Οι τιμές διαμονής ξεκινάνε από 118€

Προορισμόςγια Fitness Αποδράσεις: Porto Kea Suites, Κέα

Στο ξενοδοχείο Porto Kea Suites δεν εξασφαλίζουν μόνο ότι θα έχεις μια αξέχαστη διαμονή, αλλά και ότι θα γνωρίσεις καλύτερα το νησί μέσα από καταδύσεις και διαδρομές που οργανώνουν σε γραφικά μονοπάτια. Στο Ammos Café ~ Beach Bar & Restaurant, στην παραλία της Κορησσίας, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μαθήματα diving ή καταδύσεις. Επιπλέον, μέσω του ξενοδοχείου θα έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις το δίκτυο αρχαίων λιθόστρωτων μονοπατιών της Κέας, συνολικού μήκους 35 περίπου χιλιομέτρων.

  • Σε Πόση Ώρα θα Είσαι Εκεί: Σε περίπου 1.30 ώρα από το Λαύριο
  • Πόσα Χρήματα θα Ξοδέψεις: Οι τιμές ξεκινάνε από 130€
Lifeme

Healthy is the new Sexy!