Αυτός είναι ένας οδηγός για one-night stand και για οποιονδήποτε πρέπει να αντιμετωπίσει ένα αμήχανο πρωινό της επόμενης ημέρας.

Έχεις πάει ποτέ μια γυναίκα σπίτι, προσδοκώντας απλώς να κάνεις sex, αλλά εκείνη ήθελε να ξεκινήσετε να βγαίνετε μετά; Ή ακόμα χειρότερα.. να μείνει εκεί όλο το πρωινό και να αρνείται να φύγει; Αν αυτά τα σενάρια σου είναι οικεία, είναι επειδή ο κόσμος του περιστασιακού μπορεί να κάνει… τα ΠΑΝΤΑ λάθος! Ακολουθούν μερικά tips- συμβουλές για τους άνδρες για τα one- night stands.

Dos και Dont για να έχεις άψογα onenight stands από εδώ και πέρα!

  • Ο γενικός κανόνας

Do: Καν’ το! Δώσε στον εαυτό σου την άδεια να κάνει one-night stand. Χωρίς πολλές σκέψεις και ενστάσεις.
Dont: Ακόμη και αν δεν έχεις σκοπό να την ξαναδείς ποτέ στη ζωή σου, να της φερθείς με σεβασμό. Τα one-night stands πρέπει να αποτελούν ευχάριστη έκπληξη, και όχι εκμετάλλευση του ενός ατόμου από το άλλο.

  • Πάρε προφυλάξεις

Do: Θυμήσου τη σημασία της προστασίας! Φέρε προφυλακτικό μαζί σου πριν βγεις έξω. Εάν ξεχάσεις, σταμάτα και πάρε πηγαίνοντας σπίτι. Διαφορετικά, κάντε τα πάντα, εκτός από sex. Καλύτερα να είσαι ασφαλής χωρίς sex, από να λυπάσαι αργότερα.
Dont: Μη σε συνεπάρει η στιγμή και ξεχάσεις το προφυλακτικό. Η παύση της σεξουαλικής επαφής για μερικά λεπτά μέχρι να φορέσεις το προφυλακτικό είναι καλύτερο σενάριο από το να αντιμετωπίσεις ένα ΣΜΝ ή μια μη προγραμματισμένη εγκυμοσύνη αργότερα.

  • Σκέψου βρώμικα

Do: Μίλα για τις φαντασιώσεις σου. Τα one-night stands μπορεί να είναι τέλεια για σεξουαλικό πειραματισμό, καθώς και οι δύο θέλετε το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Dont: Μην κάνεις κάτι ακραίο αν δεν το έχετε συζητήσει από πριν.

  • Πράξε ανάλογα

Do: Πριν πας στο σπίτι με κάποια που τα πίνεις, δες αν είναι αρκετά νηφάλια για να πάρει μια καθαρή, ορθολογική απόφαση. Αν καταλάβεις ότι έχει πιεί πάρα πολύ, μην κάνεις καμία κίνηση. Απλώς άφησέ την να κοιμηθεί στον καναπέ σου. Θα δεις ότι την επόμενη μέρα θα το εκτιμήσει και θα νιώθεις κι εσύ πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου.
Dont: Μην προσπαθήσεις να την πείσεις να κάνει σεξ μαζί σου αν λέει όχι. Ζητώντας της δεύτερη και τρίτη φορά θα σε κάνει να φαίνεσαι απελπισμένος και ενοχλητικός. ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ. Τελεία.

  • Ξεκαθάρισε τη θέση σου

Do: Εάν δεν ψάχνεις τίποτα σοβαρό, απλά πες το. Είναι πολύ καλύτερο να είσαι ξεκάθαρος γι’ αυτό που θέλεις, ώστε να μην μπερδεύεται, και αυτό θα σε σώσει από το να μοιάζεις με “ηλίθιο” αργότερα. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να κάνεις ένα υπέροχο sex.
Dont: Μην περιμένεις να της πεις ότι δεν ψάχνεις τίποτα σοβαρό μετά το sex. Δεν είναι δίκαιο για αυτήν. Αν μιλήσεις ειλικρινά, θα πάρεις αυτό που θέλεις.

  • Οργάνωσε την στρατηγική εξόδου

Do: Προσφέρσου να της πληρώσεις το ταξί ή να την γυρίσεις στο σπίτι. Οι άνδρες σπάνια κάνουν αυτή την απλή χειρονομία. Επιπλέον, θα ηρεμήσει την κατάσταση που θα επέλθει με άβολες αναχωρήσεις, και θα το εκτιμήσει περισσότερο από όσο νομίζεις.
Dont: Μην επινοήσεις μία χαζή δικαιολογία για το λόγο που πρέπει να φύγεις. Τύπου “Το είχα ξεχάσει εντελώς αλλά έχω ραντεβού με τους γονείς μου για πρωινό” κτλ. Δεν είναι απλώς άθλιο αλλά ταυτοχρόνως και απίστευτα αγενές. Τουλάχιστον, πες μία δικαιολογία από την προηγούμενη μέρα για να είναι πιο πιστευτή και να μη φανεί “κάπως”.

  • Το επόμενο πρωί

Do: Βολιδοσκόπησε αν θέλει ή δεν θέλει να κάνει πρωινό sex. Κάνε ίσως κάποια κίνηση για να καταλάβεις τι θέλει (φίλησέ της το λαιμό για παράδειγμα). Αν δεν ανταποκριθεί, σημαίνει ότι δεν θέλει!
Dont: Μην περιμένεις πρωινό sex μόνο και μόνο επειδή το κάνατε το προηγούμενο βράδυ. Μπορεί να αισθάνεται άβολα, να έχει hangover ή απλώς μπορεί να μην σε βρίσκει ελκυστικό όταν είναι νηφάλια.

  • Η συνέχεια

Do: Να είσαι ανοιχτός στην ιδέα να την δεις πάλι. Εάν τυχαίνει να κάνεις sex με κάποιον και να απολαμβάνεις πραγματικά την παρέα του, δεν υπάρχει κανένας λόγος το one-night stand να μη γίνει κάτι περισσότερο.
Dont: Μην υπόσχεσαι κάτι που δεν μπορείς να κρατήσεις. Μην αφήσεις κάποιον να πιστεύει ότι θα του ξαναστείλεις, εάν δεν έχεις κανέναν σκοπό να τον ξαναδείς. Γι’ αυτό, απλώς μην αναφέρεις τίποτα.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!