Αν και εσύ αναρωτιέσαι τι μπορεί να σκέφτεται ή για τι το έκανε αυτό σου έχουμε κάποιες συμβουλές και κάποια δεδομένα τα οποία οι άντρες θα ήθελαν να ξέρεις. Αν αποφασίσεις να τις πάρεις σοβαρά η σχέση με το σύντροφό σου μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει. Να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο φαντάζεσαι και δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εσένα. Ναι, θα ήθελες να συμβαίνει αυτό αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή πέρα από τις σχέσεις. Για πάμε να δούμε τι θα σε συμβούλευε ο καλός σου αν μπορούσε. 

Μην νευριάζεις αν δεν απαντάει αμέσως στα μηνύματα. Όπως είπαμε δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εσένα και τη στιγμή που του έστειλες μήνυμα μπορεί να έχει μια επείγουσα δουλειά. Μπορεί να είναι στην κίνηση, στο γυμναστήριο ή να έχει μια πολύ σημαντική συζήτηση με ένα φίλο του. Δεν είναι ανάγκη να τρελαθείς αν δεν σου απαντήσει κατευθείαν. Όταν βρει χρόνο και το δει θα το κάνει, χαλάρωσε. 

 

Πάρε πρωτοβουλίες. Όταν λέμε πρωτοβουλίες όχι στο τι θα φάτε αλλά στο κρεβάτι. Οι άντρες το θεωρούν πολύ ερεθιστικό μια γυναίκα να παίρνει τον έλεγχο. Και μην σκεφτείς αηδίες ότι θα σκεφτεί το οτιδήποτε για εσένα αν το κάνεις, απλά θα το θεωρήσει ωραίο. Άσε που και εσύ θα περάσεις καλύτερα έτσι. 

 

Έχουν και αυτοί φίλες. Ό,τι και αν πιστεύεις ναι και οι άντρες μπορούν να είναι απλά φίλοι με μια κοπέλα αν το θέλουν. Όσο όμορφη και αν είναι αυτή και εσένα σε πιάνουν οι ανασφάλειες σου για αυτούς είναι απλά ένας απλά φίλος τους. 

 

Άφησε του χώρο και χρόνο. Όλοι κάποιες φορές χρειαζόμαστε λίγο χρόνο να χαλαρώσουμε με τους φίλους μας. Ο καλός σου γιατί να είναι η εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα; Δεν θέλει να κάνει τίποτα απολύτως πονηρό απλά να περάσει λίγο χρόνο με την παρέα του, δεν είναι έγκλημα.  

 

Δέξου τα κομπλιμέντα. Μην το παίζεις δύσκολη. Γίνε απλά γλυκούλα και πες του ευχαριστώ. Είναι απελπιστικό γι αυτόν όταν σου λέει πόσο όμορφη είσαι και εσύ διαφωνείς. Θυμήσου, δεν ζητάει τη γνώμη σου απλά εκφράζει την άποψη σου για κάτι που σου πάει και σε κάνει να λάμπεις. Επίσης, μην ξεχνάς να του κάνεις και εσύ κανένα ανά διαστήματα και αυτός άνθρωπος είναι και θέλει να ακούσει μια καλή κουβέντα. 

 

Ανάδειξε το ταλέντο σου. Αν είσαι καλή σε κάτι υπερηφανεύσου γι αυτό και πες του περισσότερα. Δεν χρειάζεται να κρύβεις κάτι που είσαι καλή. Ό,τι και αν είναι αυτό από δουλειά ή κάποια ικανότητα ή ένα χόμπι μίλα για αυτοπεποίθηση για το θέμα και μην κρύβεσαι. Ίσα ίσα που όταν μιλάς για αυτό κάνεις τους άλλους να ενδιαφέρονται και να θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου. 

 

Πες την γνώμη σου. Μην προσποιείσαι ότι σου αρέσουν πράγματα επειδή αρέσουν και σε εκείνον ενώ στην πραγματικότητα τα απεχθάνεσαι ή ακόμα χειρότερα δεν έχεις ιδέα για τι μιλάει. Θα καταλήξεις να εκτεθείς και να τον ξενερώσεις. Σε θέλει γι αυτό ακριβώς που είσαι και όχι για κάτι φανταστικό. Άλλωστε αν ήθελε κάποιον που είναι ίδιος με αυτόν και του αρέσουν τα ίδια πράγματα θα ήταν με κάποιον τέτοιο. 

 

Δείξε του στοργή. Τρελαίνεται να του δείχνεις ότι νοιάζεσαι και να είσαι γλυκιά μαζί του. Όχι συνέχεια βέβαια αλλά όταν είστε οι δύο σας. Μην υψώνεις τείχη και το παίζεις σκληρή, αφού το ξέρουμε ότι δεν είσαι. Κάνε του μια έκπληξη, όπως να του φτιάξεις το αγαπημένο του φαγητό μετά από μια δύσκολη μέρα. Μην ξεχνάς όμως, ότι κάνεις το κάνεις επειδή το θέλεις και όχι επειδή περιμένεις κάποιο αντάλλαγμα!  

 

Μην ντρέπεσαι. Τίποτα δεν θα κερδίσεις από αυτή την τεχνική. Αν θέλεις να βγεις με κάποιον που σε ενδιαφέρει (και δεν είσαι δεσμευμένη), κάνε το. Τόλμησε και πρότεινε του το εσύ! Αν πάλι είσαι με κάποιον και θες να του προτείνεις να κάνετε κάτι ξεχωριστό στο ραντεβού σας μην το σκέφτεσαι και απλά πες το! 

 

Άσε το παρελθόν εκεί που είναι. Μην πηγαίνεις τους πρώην σου στην τωρινή σου σχέση. Ναι είναι μέρος του παρελθόντος σου και εκεί πρέπει να μείνει. Δεν χρειάζεται να μιλάς για αυτούς, για τις ανασφάλειές σου, γιατί ήσουν μόνη και άλλα σχετικά. Εκτός βέβαια και αν εκείνος αναφέρει το θέμα οπότε θα θέλει να συζητήσει κάτι μαζί σου. Αν δεν το κάνει κράτησε όλες αυτές τις πληροφορίες για εσένα και για τις συζητήσεις με τις φίλες σου! 

 

Φάε μπροστά του. Όλοι οι άνθρωποι τρώνε και όλοι το ξέρουν αυτό. Το να τρως σαν σπουργίτι μπροστά του δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον ξενερώσεις και να πεινάς ενώ έχεις πάει για φαγητό. 

 

Πες αυτό που θες. Όταν είσαι θυμωμένη απλά μίλησε του και πες ακριβώς για πιο λόγο έχεις θυμώσει. Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να καταλάβει για τι είσαι έτσι. Επίσης, αν θες να πεις κάτι πες το και μην πετάς απλά σπόντες. Οι άντρες είναι απλά πράγματα και δεν ασχολούνται με ασήμαντα, περίπλοκα. Θα καταλάβουν ότι τους πεις, αυτό να το θυμάσαι. Οπότε να είσαι ξεκάθαρη.  

Και πάνω από όλα να είσαι ο εαυτός σου. Όλα τα παραπάνω αυτό φωνάζουν! Οι άντρες δεν θέλουν τίποτα παραπάνω από εσένα, όπως είσαι.  

Lifeme

Healthy is the new Sexy!