Η Adriana Lima, που είναι αγγελάκι της Victoria’s Secret από το 1999, έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της ότι ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής κάθε μέρα καθώς θέλει να είναι έτοιμη οποιαδήποτε στιγμή να περπατήσει στην πασαρέλα. Η προπόνησή της λοιπόν δεν είναι αστείο.

«Είμαι πάντα έτοιμη, γι’ αυτό και είμαι σε αυτό τον χώρο για πάνω από 20 χρόνια. «, έχει αναφέρει το διάσημο μοντέλο σε συνεντεύξεις. Είναι γνωστό, ότι δεν χάνει καμία προπόνησή της, ειδικά αν αυτή είναι λίγο πριν το μεγάλο και πασίγνωστο show της Victoria’s Secret.

Όταν η Adriana Lima επισκέπτεται το γυμναστήριο δεν κάνει κάποια μονότονη προπόνηση. Το 80% της προπόνησής της βέβαια καταλαμβάνει το αγαπημένο της boxing. Ωστόσο, από τις αγαπημένες της ασκήσεις είναι το σχοινάκι, τα βάρη και κάποια ομαδικά αθλήματα.

«Είμαι στο γυμναστήριο κάθε μέρα ή αν δεν είμαι εκεί, γυμνάζομαι κάπου αλλού, όπως στην κρεβατοκάμαρά μου”, δηλώνει.

Υπάρχει όμως κάποιο είδος γυμναστικής που δεν της αρέσει; Φυσικά και υπάρχει είπαμε είναι φανατική της γυμναστικής αλλά έχει και κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις. Αυτό λοιπόν το είδος που δεν είναι από τα αγαπημένα της είναι το γνωστό σε όλους μας CrossFit. Προτιμά άλλα είδη γυμναστικής που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες ξεχωριστά σε κάθε προπόνηση. Εδώ μας τα χαλάει λίγο γιατί το αγαπάμε αλλά είναι η Adriana και κακίες δεν κρατάμε.

???? YES THANKS @dino5thstgym TO MAKE IT RAIN????????#TEAMLIMA #LAVAGIRL #BEASTMODEON #SERIOUSBUSINESS ⚡️????

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Επειδή πάει καθημερινά στο γυμναστήριο τα στάνταρ της για μια καλή προπόνηση είναι αρκετά υψηλά. Λογικό θα λέγαμε εμείς και γι αυτό διατηρεί και τέτοια όψη. Για να αισθανθεί λοιπόν παραγωγική, το supermodel πρέπει να ιδρώσει πραγματικά. «Μου αρέσει να μπαίνω στο γυμναστήριο, να κάνω προπόνηση, και να νιώθω ότι το μπλουζάκι μου είναι βρεγμένο όταν τελειώσω”, έχει πει σε συνεντεύξεις της.

 

Ας πάρουμε παρακάτω μια γεύση από τις καθημερινές τις προπονήσεις, όπως μας τις παρουσιάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

????????????NEW MOVE LEARNED TODAY???????????? LOOKS SIMPLE BUT ITS HARD #SLIMAFY #TEAMLIMA

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

????????TOUGH WORKOUT TODAY????????#SLIMAFY #TEAMLIMA

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Αν βέβαια τώρα εσύ δεν πηγαίνεις με την ίδια συχνότητα στο γυμναστήριο όπως η Adriana, μην αισθάνεσαι άσχημα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν είναι ρεαλιστικό ή υγιές να συγκρίνεις τον εαυτό σου με ένα επαγγελματία μοντέλο.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!