Οι γιορτές έχουν σχεδόν φτάσει και όλοι έχουμε αρχίσει να είμαστε πιο χαλαροί. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία οι περισσότεροι θέλουν να έρθουν πιο κοντά στο ταίρι τους και όχι μόνο. Αν είσαι λοιπόν και εσύ μια από αυτές σου έχουμε κάποιες προτάσεις για να σας μείνουν αυτές οι γιορτές… αξέχαστες. Οι λύσεις είναι απλές, εύκολες και συνάμα πολύ ερεθιστικές για τον άντρα. Άλλωστε οι άντρες είναι αρκετά απλά πλάσματα και δεν θέλουν πολλά και περίπλοκα για να τους ανέβει η διάθεση. Ας δούμε τι μπορείς να κάνεις…

Προκάλεσέ τον
Οι άντρες τρελαίνονται για οποιουδήποτε είδους προκλήσεις. Αν δε αυτές γίνουν σε μέρος όπου δεν μπορεί να αντιδράσει, όπως για παράδειγμα σε ένα δημόσιο χώρο, αυτό θα τον κάνει να καεί. Δώσε του ένα σημάδι ή κάνε του μια κίνηση που ξέρεις ότι τον ανάβει  και αυτόματα θα ανυπομονεί να γυρίσετε σπίτι. Μπορείς για παράδειγμα, όταν έχετε βγει για τα καθιερωμένα ψώνια να τον προκαλέσεις και αυτόματα να ενεργοποιήσεις την φαντασία του. Ένα είναι το μόνο σίγουρο, τα ψώνια θα τελειώσουν γρήγορα.

Γράψτου
Τέλος πια τα βαρετά και κλασσικά μηνύματα! Στείλτου κάτι πρόστυχο εκεί που δεν το περιμένει και περίμενε απλά πότε θα γυρίσει πίσω. Βάλε στα μηνύματά σου ανήθικες προτάσεις και δεν θα χάσεις. Άστον να φαντάζεται που είσαι, τι κάνεις, τι φοράς και τι θα γίνει όταν γυρίσει σπίτι. Πίστεψε μας δεν θα έχει μάτια για καμία άλλη μετά.

Μίλησε μαζί του
Δεν εννοούμε να μιλήσεις μαζί του για το πόσο κουραστική ήταν η μέρα σου ή τι θα κάνεις μετά. Μίλησε του για τις φαντασιώσεις σου και τι θα ήθελες να σου κάνει. Ψιθύρισέ του για τις επιδόσεις του και σίγουρα θα ψάξει να βρει έναν τρόπο να τις κρατήσει υψηλές. Ρώτησε τον και για τις δικές του φαντασιώσεις χωρίς ενοχές και ντροπές. Το να υποδυθείτε ρόλους για να ευχαριστήσετε ο ένας τον άλλον θα απογειώσει τη σεξουαλική σας ζωή και είναι σίγουρο πως θα κάνει καιρό να το ξεχάσει.

Μαγείρεψέ του
Θα μου πεις αυτό είναι που κάνεις συχνά και έχει γίνει μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας. Ναι σωστά τα λες αλλά πόσες φορές του έχεις μαγειρέψει μόνο με τα εσώρουχα ή ακόμα και το άρωμά σου; Δημιούργησε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά, βάλε 2 ποτήρια κρασί, τα εσώρουχα και το άρωμά σου και περίμενε να του μαγειρέψεις. Η Intimissimi έχει βγάλει καταπληκτικά, γιορτινά και σέξι εσώρουχα.

Εxtra tip: προτίμησε το κόκκινο χρώμα, τους κάνει να τρελαίνονται.

Be sexy
Να είσαι σέξι όχι μόνο όταν είσαι γυμνή και τον πλησιάζεις αλλά γενικά. Προσπάθησε αυτές τις γιορτές να αποπνέεις ένα γενικότερο αισθησιασμό. Γίνε σέξι στον τρόπο που κινείσαι, που μιλάς και που κοιτάς. Άφηνε υπονοούμενα και άφησε τον να φαντάζεται ότι θέλει.

Ό,τι και να κάνεις μην ξεχνάς να το θέλεις πρώτα εσύ και να περνάς καλά. Λίγο παιχνίδι στη σχέση δεν κάνει ποτέ κακό. Αντίθετα, αναθερμαίνει τη φλόγα και δημιουργεί ενδιαφέρον! Μήπως εσύ έχεις κανένα άλλο tip που δεν το σκεφτήκαμε; Ενημέρωσέ μας θα περιμένουμε… Καλές γιορτές, από όλες τις απόψεις!

Lifeme

Healthy is the new Sexy!