Κριός. Οι υποχρεώσεις στην δουλειά σας κυριαρχούν στις μέρες σας.  Έχετε στα σκαριά μια συμφωνία που έχει μεγάλη προοπτικά.  Είστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε δραστηριότητες σε  στενό οικογενειακό περιβάλλον,  ζητάτε και από το ταίρι σας να περνά χρόνο μαζί σας, κάτι που το θέλετε πολύ αλλά η δουλειά σας καλεί αλλού.   Πολύ τυχερή εβδομάδα στα οικονομικά και μια μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση.

Ταύρος.   Αισθάνεστε ακαταμάχητοι, βγάζετε προς τα έξω μια ομορφιά και γοητεία που συναρπάζει. Έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με ενδιαφέροντα άτομα και να επιδιώξετε επαγγελματικές και προσωπικές φιλίες. Στα οικονομικά σας κάποιες δυσκολίες εάν υπάρχουν είναι προς τη δύση τους.  Έχετε επίσης την ευκαιρία να δώσετε μια ευρύτερη προοπτική στην καθημερινότητά σας.

Δίδυμος.  Είστε σε μια φάση ωρίμανσης,  ξεκαθαρίζετε πως βλέπετε τα πράγματα και έχετε ξεκάθαρες ιδέες πως θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.  Αισθάνεστε ωραία καθότι οι καταστάσεις κινιόνται για σας και παράλληλα πολύ ερωτισμός σας ανεβάζει την διάθεση και λίγο την ματαιότητα, αλλά γιατί όχι.  Έχετε μια φανταστική  επαγγελματική πρόταση, κάτι που το θέλατε πάρα πολύ, ήταν κρυφό όνειρο για σας.

Καρκίνος.  Νοιώθετε μια ακαταμάχητη διάθεση να εκφράσετε την προσωπικότητα σας χωρίς ενδοιασμούς.  Θέλετε κάποια πράγματα να γίνουν,  είστε απαιτητικοί στο οικογενειακό σας περιβάλλον, εν ολίγοις θέλετε να αναμορφώσετε τη ζωή σας σε μια πιο άνετη σχέση καριέρας, οικογένειας και καθημερινών υποχρεώσεων. Είστε ενθουσιασμένοι καθότι λαμβάνετε υπέροχα νέα που ταξιδεύουν το μυαλό σας μακριά.

Λέοντας.   Έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια και δεν διστάζετε μπροστά σε καμία δυσκολία.   Με  μια λεοντίσια υπεροχή προχωράτε μπροστά, έχετε ξεκάθαρες ιδέες για το τι θέλετε.  Αισθάνεστε υπέροχα που έχετε συμπαράσταση και τα πράγματα προχωρούν πιο πολύ από ότι περιμένετε.  Έχετε πολλές επαφές και συζητήσεις,  καταφέρνετε να περνάτε ικανοποιητικά τη γνώμη σας, οι διπλωματικές ικανότητες είναι το κάτι άλλο.

Παρθένος.  Συναντάτε ένα ενδιαφέρον άτομο που έρχεται από μακριά, ίσως σε κάποιο ταξίδι.  Συναισθηματικά ζητάτε να ταξιδέψετε μακριά, είστε πολύ ρομαντικοί,  ίσως να είναι αυτή η εσωτερική επιθυμία που θα φέρει κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Τα οικονομικά σας έχουν πολύ βαρύτητα αυτές τις μέρες, περιμένετε κάποιες επενδύσεις ή δουλειά που έχετε επενδύσει πάνω της να αποδώσουν.

Ζυγός.  Αισθάνεστε υπέροχα που οι άλλοι είναι εκεί για σας, λαμβάνετε πολλά και συναισθηματικά είστε ευγνώμονες  για τις σχέσεις σας,  αυτή την εβδομάδα τα αισθήματα αυτά κυριαρχούν.  Εκφράζετε την προσωπικότητά σας με έναν πληθωρικό τρόπο,  είστε πολύ αισιόδοξοι και καταφέρνετε να περάσετε αυτόν τον αέρα και στους μονότονους άλλους.  Πολύ δραστηριότητα στην δουλειά σας, τα πράγματα κινούνται γρήγορα.

Σκορπιός.   Ίσως έχετε κάποιους προβληματισμούς στα οικονομικά σας, τα οποία όχι ότι δεν είναι καλά,  αλλά θέλετε να έχετε μια σιγουριά ώστε να ξανοιχτείτε περισσότερο  στις δραστηριότητές σας.   Πολύ ερωτική εβδομάδα για σας, νοιώθετε έναν αιθέριο ρομαντισμό που εύκολα μπορείτε να σαγηνεύσετε το έτερο φύλο.  Στην επικοινωνία σας είστε πολύ μυστηριώδεις,  κάνετε τους άλλους να αναρωτιούνται ποιοι πραγματικά είστε.

Τοξότης.   Σας προβληματίζει κατά πόσο ένα μεγάλο οικονομικό βήμα θα πάει κατ’ ευχήν ώστε να αποκτήσετε μια σημαντική οικονομική δύναμη.  Είστε λίγο διστακτικοί,  σκέφτεστε πόσο βάσιμη υποστήριξη έχετε και κατά πόσο είναι βαθιές οι ρίζες σας, δηλαδή εάν είστε διατεθειμένοι να ξανοιχτείτε τόσο πολύ.  Κατά τα άλλα έχετε πολλές μικροαπολαύσεις,  περνάτε καλά με φίλους  που σας επισκέπτονται στο σπίτι σας.

Αιγόκερος.  Έχετε μια έντονη ανάγκη να περνάτε χρόνο με την  οικογένεια σας, ίσως σαν καταφύγιο γιατί η δουλειά σας είναι πολύ απαιτητική , κάπου σας αναλώνει, αλλά σας αποδίδει πολλά.  Είστε πολύ μαχητικοί στις επαφές σας με τους άλλους, δεν σας νοιάζει εάν φτάσετε και σε τσακωμό.  Και μέσα σε όλα αυτά, αισθάνεστε άνετα να κάνετε αυτό που ευχαριστεί,  ξέρετε πως θα ξεφύγετε από την πίεση.

Υδροχόος. Νοιώθετε όμορφα για όσα έχετε αλλά παράλληλα νοιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι περισσότερο καθότι οι ανάγκες της καθημερινότητας είναι επιτακτικές.  Θα θέλατε να δουλέψετε περισσότερο αλλά για την ώρα είστε στην φιλοσοφική φάση κατά πόσο αξίζει, τι πρόκειται να κερδίσετε και τι θα χάσετε. Από την άλλη είστε πολύ βολικά στο σπίτι αραχτοί ή μάλλον στις παραλίες.  Να περνάτε καλά.

Ιχθείς.  Μη σας πιάνουν κορόιδα οι άλλοι εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία σας και την  καλή σας διάθεση, απαιτείστε αυτά που αξίζετε και να είστε απαιτητικοί. Το τζάμπα τελείωσε.  Η δουλειά σας  απαιτεί να είστε αυστηροί και να βάζετε όρια για να   καταφέρετε να αποκτήσετε το δικό σας ελεύθερο χώρο και να αισθάνεστε ωραία με τον εαυτό σας. Και όσο για διασκέδαση,  αναζητείστε καλή παρέα  και ξεφαντώστε.

TQ-Jun-17-2017_n διατροφή υγεία ομορφιά