Κριός. Συναισθηματικά είστε επικεντρωμένοι στις σχέσεις σας με τους άλλους, την προοπτική που δίνουν στη ζωή σας, κατά πόσο ίσως φυλακίζεστε εκεί και κατά πόσο είστε ελεύθεροι.  Είστε σε ένα βαθμό ιδιαίτερα ευαίσθητοι καθότι ζητάτε έντονα να αισθάνεστε ασφαλείς στον προσωπικό οικογενειακό σας χώρο ,  ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε πρόκληση στον επαγγελματικό σας χώρο  και να προβαίνετε σε δυναμικές ενέργειες ξέροντας ότι έχετε ένα καταφύγιο να ξεκουράζεστε.

Ταύρος. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας αισθάνεστε ιδιαίτερα στο στοιχείο σας, νοιώθετε μια συνεκτικότητα και απαλότητα στον εαυτόν σας.  Αυτό σας δίνει μια παρόρμηση για έντονη κοινωνικότητα, θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους ,  ζητάτε να βλέπετε ομορφιά γύρω σας. Σας επηρεάζουν έντονα  οι ειδήσεις, βρίσκετε ότι έχουν ένα καταθλιπτικό χρώμα, οπότε καλό θα ήταν να μην βλέπετε πολύ τηλεόραση.   Αισθάνεστε ωραία στον εργασιακό σας χώρο, απολαμβάνετε μια γενναιοδωρία.

Δίδυμος. Είναι μια εβδομάδα όπου η ιδιοσυγκρασία σας εκφράζεται ελεύθερα.  Επικεντρώνεστε στα οικονομικά σας , έχετε όλη τη θέληση να το παλέψετε και δεν υπολογίζετε καθόλου τις δυσκολίες που έχει η γενική οικονομική κατάσταση.  Είστε πολύ δυναμικοί και ξέρετε καλά τι κάνετε.  Όσο για τα ερωτικά σας, πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, είναι που σας κρατούν οι υποχρεώσεις, θα θέλατε νε ξεφύγετε σε ένα νησάκι και να ζήσετε παθιασμένες στιγμές.

Καρκίνος. Είστε πολύ δυναμικοί, επικοινωνιακοί και γεμάτοι ενέργεια.  Ο Ήλιος στο ζώδιο σας σας ανανεώνει και σας ανοίγει τον ορίζοντα της  νέας χρονιάς για σας. Αυτό το μήνα ο ένας Καρκίνος μετά τον άλλο έχει τα γενέθλια του. Αισθάνεστε έντονα στο στοιχείο σας, νοιώθετε μια βαθιά αισιοδοξία μέσα σας,  βρίσκετε ότι η οικογένεια σας μετρά πολύ για σας και αποτελεί τον κρυφό θησαυρό σας.  Σε όλη αυτή την ευεξία, ξεχνάτε κάποιες αγγαρείες και καλά κάνετε.

Λέοντας. Είστε λίγο εσωστρεφείς, σε μια διάθεση αποτράβηξης σε μοναχικότητα ώστε να αναλογιστείτε τι πραγματικά θέλετε, ποιες κινήσεις σας αξίζουν τον κόπο και που θέλετε να βρίσκετε τον εαυτόν σας. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας φαίνονται καταναγκαστικές και βαρετές, εσείς ζητάτε μια πιο υποκειμενική προσέγγιση των καταστάσεων όπου η διανόηση και η τέχνη έχουν περισσότερο βάρος.   Είστε σε μια φάση εσωτερικής αναγέννησης.

Παρθένος. Αναλογίζεστε ποια κατεύθυνση θα τραβήξετε. Έχετε πολλά σχέδια, πολλά κάστανα στη φωτιά και τώρα κάνει ζέστη και καίγεστε λίγο. Θέλετε πολύ την επιτυχία, είστε σε μια διάθεση σαν να ξεκινάτε για μια μακρινή εξερεύνηση, οπότε από τη μια έχετε τις σκοτούρες και από την άλλη το έχετε ρίξει στη καλοπέραση λέγοντας ότι θα λείψει.  Πάντως σε όλη αυτή τη φάση παίρνετε κάποια χρήματα , χαλαρώνετε αρκετά και παίρνετε τα πράγματα πιο άνετα.

Ζυγός. Είστε υπεραισιόδοξοι,  αισθάνεστε ότι έχετε όλη τη δύναμη να ξανοιχτείτε σε οποιαδήποτε πελάγη σας καλεί η ζωή, καθότι νοιώθετε σαν τον πιο έμπειρο καπετάνιο. Και  κάπου δυσφορείτε γιατί τα πράγματα κυλούν άνετα και παρ όλο κάποιες προκλήσεις στην καριέρα σας , βρίσκετε ότι μπορείτε να ελιχτείτε και να τις χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.  Φαίνεται ότι μια επαγγελματική επιτυχία σας ανεβάζει πολύ και παράλληλα σας ανοίγει καινούργιους ορίζοντες.

Σκορπιός. Εσάς  σας λείπει ένα μακρινό ταξιδάκι να χαλαρώσετε.  Αυτό το καθημερινό πάρε δώσε έχει γίνει υπερβολικό, ζητάτε κάτι που να σας γεμίζει και να σας δίνει περισσότερη ελευθερία.  Βρίσκετε ότι οι υποχρεώσεις σας δεσμεύουν και ταυτόχρονα αναπολείτε κάποιες διεξόδους διαφυγής, έχετε στα σκαριά ένα πλάνο το οποίο φαίνεται θα αποδεδειχθεί τυχερό.  Παραπέρα δοκιμάστε την τύχη σας αυτή την εβδομάδα, σας ευνοεί πάρα πολύ.

Τοξότης. Εκφράζεστε πολύ ιδεολογικά, απορροφημένοι στις ιδέες σας και τους συναισθηματισμούς που σας δημιουργούν.  Δεν σας αρέσει πολύ το κοινωνικό κατεστημένο γιατί έχει πολύ αδικία στην κατανομή του πλούτου και των ευκαιριών.  Είναι ο Κρόνος στο ζώδιο σας που σας κρατά ψύχραιμος και δεν ξεχύνεστε σε διαδηλώσεις μέσα στη ζέστη.   Μια ωραία ύπαρξη σας φλερτάρει ,  η όλη παρουσία σας έχει μια γοητευτική αύρα αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερος. Εάν οι Τοξότες είναι έτοιμοι για επανάσταση εσείς είστε στο αντίθετο άκρο,  βγαίνετε προς τα έξω  πολύ αυταρχικοί και λίγο τυραννικοί θα έλεγα, αλλά με την καλή έννοια, όπως οι τύραννοι στην Αρχαία Ελλάδα που επιβάλλονταν για το μελλοντικό καλό του τόπου.  Κάπου δεν βρίσκετε καμία συνοχή στην συμπεριφορά των άλλων, τους αντιλαμβάνεστε παρανοϊκούς, ναι αυτό όχι το άλλο, δεν βρίσκετε ότι έχουν βάθος και πρέπουσα θέση.  Οι δουλειές πάνε καλά πάντως οπότε, τι σας νοιάζει παραπέρα;

Υδροχόος. Έχετε τα πάνω σας στην καριέρα σας η οποία πάει καλά και σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα γι αυτό.  Φιλοδοξείτε να ξανοιχτείτε περισσότερο, κάτι που θα αλλάξει πολύ την καθημερινή σας ρουτίνα.  Είστε σε μια ερωτική συχνότητα αυτή την  εβδομάδα,  αναζητείτε ένα πηγαίο άτομο με πνεύμα και γνήσιο αίσθημα. Τα οικονομικά πάνε κατά όνειρο, στο δε σπίτι επικρατεί μια αρμονία.  Κρατήστε μακριά τους γρουσούζηδες.

Ιχθείς. Στα επαγγελματικά χρειάζεται μια μικρή υπευθυνότητα  ώστε να έχετε όλη την προσοχή να δοθείτε στα αισθηματικά σας που είναι έντονα αυτή την εβδομάδα. Έχετε πολύ διάθεση για παθός και  περιπέτεια, να ζήσετε το όνειρο πέρα από τα καθιερωμένα.  Είστε πολύ γοητευτικοί και δυναμικοί,  έχετε το χάρισμα του λόγου και παρουσιάζεστε προς τα έξω σαν τον πρίγκιπα που θέλουν οι άλλοι να συναντήσουν.  Και ασφαλώς πρέπει εσείς να πάρετε το λογαριασμό, είναι θέμα υπεροχής.

 

FQ-Jul-1-2017 διατροφή υγεία ομορφιά