Ναι ναι ξέρω πόσες φορές έχεις σκεφτεί πόσο ωραίο είναι το όνομα του τάδε, εμένα γιατί οι γονείς μου δεν είχαν τέτοια έμπνευση και επέλεξαν τα κλασσικά κλπ. Η αλήθεια όμως είναι ότι πολλές φορές, ιδιαίτερα στην ενήλικη ζωή, το όνομα που έχει κάποιος μπορεί να είναι ότι θέλει. Άλλωστε είναι γνωστό το απόφθεγμα όποιος δηλώσεις είσαι. Έτσι, ψάξαμε και βρήκαμε τα πραγματικά ονόματα κάποιων αγαπημένων μας αστέρων. Σε αυτή την υπόθεση δεν είναι μόνο αξιοπερίεργο το όνομα τους μόνο αλλά και το πώς κατέληξαν σε αυτό. Ας δούμε 10 από αυτούς και τα ονόματά τους.

 

Reese Witherspoon

Ξεκινάμε από τα λιγότερα περίεργα και απλά θα πούμε ότι κάτι κόπηκε στην άνοδό της ως ηθοποιός. Το πραγματικό της όνομα είναι Laura Jeanne Reese Witherspoon. Μεταξύ μας με τέτοιο σιδηρόδρομο δεν κάνεις καριέρα. Καλά έκανες φίλη Reese.

Ποια είναι τα αληθινά ονόματα των αγαπημένων μας celebrities;

 

Bruno Mars

Φυσικά και δεν θα ήταν αυτό το πραγματικό του όνομα. Ο κύριος “That’s What I Like” στην πραγματικότητα είναι ο Peter Gene Hernandez. Αυτό το ψευδώνυμο το απέκτησε για τον πιο γλυκό λόγο που μπορείς να φανταστείς. Απλά επειδή ήταν παχουλό μωράκι, όπως εξήγησε πρόσφατα σε συνέντευξή του. Το όνομα Bruno προέρχεται από το μεγαλόσωμο παλαιστή Bruno Sammartino, έτσι ο μπαμπάς του επειδή ήταν στρουμπουλός πολλές φορές τον φώναζε Bruno. Έπειτα το Mars προέρχεται όπως λέει ο ίδιος επειδή αρκετές κοπέλες του είχαν πει ότι είναι από άλλο κόσμο.

Ποια είναι τα αληθινά ονόματα των αγαπημένων μας celebrities; Bruno Mars

 

Gigi Hadid

Το πραγματικό όνομα του σουπερ μόντελ είναι Jelena Hadid. Το Gigi είναι ένα παρατσούκλι που της το έδωσε η μητέρα της όταν το Jelena μπέρδευε πολύ τον κόσμο.

Ποια είναι τα αληθινά ονόματα των αγαπημένων μας celebrities; Gigi Hadid

 

Katy Perry

Δεν διαφέρει και πολύ από το πραγματικό της όνομα που είναι Katheryn Hudson. Στην αρχή της καριέρας της αποφάσισε να υιοθετήσει το επώνυμο της μητέρας της για να μην την μπερδεύουν με την γνωστή ηθοποιό Kate Hudson. Εύγε Katy!

Ποια είναι τα αληθινά ονόματα των αγαπημένων μας celebrities; Katy Perry

 

Πρίγκιπας Χάρι

Όπως φαίνεται και αυτός έχει κόψει αρκετά καθώς το όνομά του είναι Ερρίκος Κάρολος Αλβέρτος Δαβίδ. Αν το συναντήσετε βέβαια είναι απλό παιδί και στο πρίγκιπας Χάρι γυρνάει.

Ποια είναι τα αληθινά ονόματα των αγαπημένων μας celebrities; Prince Harry

 

Meghan Markle

Δεν ξέρεις ποια είναι; Κακώς αλλά δεν σε αδικώ… Είναι η αρραβωνιαστικιά του Πρίγκιπα Χάρι που παντρεύονται το Μάιο. Να μην την αδικούμε όμως είναι και ηθοποιός με πολύ έντονη φιλανθρωπική δράση. Το πραγματικό της όνομα είναι Rachel Meghan Markle.

Ποια είναι τα αληθινά ονόματα των αγαπημένων μας celebrities; Meghan Markle

 

Brad Pitt

Υπερβολή θα ήταν να είχε πέρα από όσα έχει ωραία πάνω του και όνομα. Κάπου έπρεπε να χαλάει. Όχι πως το William Bradley Pitt που είναι το κανονικό του όνομα είναι άσχημο αλλά λέμε τώρα.

Ποια είναι τα αληθινά ονόματα των αγαπημένων μας celebrities; Brad Pitt

 

Nicki Minaj

Το πραγματικό της όνομα είναι Onika Tanya Maraj. Η αλλαγή που έγινε είναι από τις εξαιρέσεις και είναι κάτι που δεν το ήθελε η ίδια. Αντίθετα ο πρώτος παραγωγός που ασχολήθηκε μαζί της την έπεισε να το κάνει Minaj, κάτι που όπως εξομολογείται η ίδια μέχρι και σήμερα δεν την ενθουσιάζει.

Ποια είναι τα αληθινά ονόματα των αγαπημένων μας celebrities; Nicki Minaj

 

Miley Cyrus

Το αληθινό της όνομα είναι Destiny Hope Cyrus. Πρόκειται για μια ακόμα γλυκιά ιστορία για το πώς άλλαξε αυτό. Από μικρή την φώναζαν Smiley καθώς είχε πάντα μια γκριμάτσα στο πρόσωπό της. Έτσι με τα χρόνια αυτό παρέμεινε και αντί για παρατσούκλι έγινε το όνομα της. Το 2009 μάλιστα άλλαξε επίσημα το όνομά της και το έκανε Miley Ray Cyrus.

Ποια είναι τα αληθινά ονόματα των αγαπημένων μας celebrities; Miley Cyrus

 

Lady Gaga

Μικρή το είδωλο της ποπ άκουγε στο όνομα Stefani Joanne Angelina Germanotta. Η ιστορία πίσω από το γνωστό της όνομα αρχίζει με ένα λάθος του κορέκτορα. Το 2006 γνώρισε τον παραγωγό Rob Fusari ο οποίος σύγκρινε τα φωνητικά της με αυτά του Freddie Mercury. Όποτε έμπαινε μάλιστα στο δωμάτιο η Lade Gaga εκείνος τραγουδούσε την επιτυχία των Queen “Radio Ga Ga” και μια μέρα ενώ αντάλλασσαν μηνύματα ο κορέκτορας έγραψε Lady Gaga και τότε συμφώνησαν ότι αυτό ήταν το ιδανικό όνομα!

 

Ποια είναι τα αληθινά ονόματα των αγαπημένων μας celebrities; Lady Gaga

Lifeme

Healthy is the new Sexy!