…βελούδινο και υγιές δέρμα με την επιστήμη του laser από τους καλύτερους δερματολόγους!

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο περισσότερο κάθε γυναίκα θέλει να βγει στην παραλία με απαλό δέρμα πλήρως αποτριχωμένο, χωρίς να χρειάζεται να ασχολείται συνεχώς με το θέμα «ανεπιθύμητη τριχοφυΐα». Η μόνη λύση; Αποτρίχωση laser!

Αν το σκέφτεστε καιρό τώρα, ήρθε η ώρα να το κάνετε πράξη, επιλέγοντας την κατάλληλη ειδικότητα που είναι ο δερματολόγος. Σε τι υπερέχει όμως από τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης εκτός από το προφανές ότι τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι ΜΟΝΙΜΑ;

Ιδανικό για κάθε τύπο και απόχρωση δέρματος

Έχετε σίγουρα ακούσει ότι η αποτρίχωση laser έχει καλύτερα αποτελέσματα σε λευκό δέρμα. Ωστόσο τα σύγχρονα μηχανήματα που μπορεί να χειριστεί ο γιατρός, προσφέρουν τα ίδια αποτελέσματα ακόμα και σε σκούρες αποχρώσεις. Έπειτα, όποιος κι αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σας το laser δεν προκαλεί καμία παρενέργεια, εφόσον ο χειρισμός του γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Κατάλληλη για κάθε περιοχή του σώματος

Σε όποια περιοχή η τριχοφυΐα σας έχει χτυπήσει την πόρτα το laser μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα με τον καλύτερο τρόπο. Σε πρόσωπο, ντεκολτέ, μασχάλες, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς, μπικίνι, πόδια, πλάτη, χέρια, η αποτρίχωση laser μπορεί να εφαρμοστεί, χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Δεν πονάει όπως το κερί

Στο μεγαλύτερο ποσοστό, η αποτρίχωση laser δεν πονάει καθόλου. Ακόμα και αν σε κάποιες περιοχές εμφανίζεται κάποια ενόχληση η χρήση μιας ειδικής κρέμας, αναισθητοποιεί την περιοχή μέχρι να γίνει η αποτρίχωση. Έπειτα αποτρέπει τη θυλακίτιδα, η οποία μπορεί να προκαλέσει ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

Εφαρμόζεται με βάση ιατρικά πρωτόκολλα

Η αποτρίχωση laser εφαρμόζεται εδώ και χρόνια με βάση πολύ αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα και πιστοποιήσεις για την ασφαλή χρήση του. Αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο πρωτοποριακά συστήματα που είναι εγκεκριμένα από παγκόσμιους οργανισμούς υγείας.

Οι συνεδρίες είναι λίγες και το αποτέλεσμα οριστικό

Ο αριθμός των συνεδριών δεν ξεπερνά σε δύσκολες περιοχές τις 10. Ωστόσο κάθε άτομο είναι ξεχωριστό και παράγοντες όπως ηλικία, βάρος, λήψη φαρμάκων, ορμόνες μπορούν να αλλάξουν τον αριθμό ελαχιστοποιώντας τον.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!