Λάμψη από… διαμάντια 

 

O στόχος μιας θεραπείας αναδόμησης είναι να βελτιωθούν οι επιδράσεις του χρόνου στο δέρμα (λεπτές γραμμές, ρυτίδες, μαύρα στίγματα, λιπαρότητα), καθώς επίσης και η δράση των εξωτερικών παραγόντων, έκθεση στον ηλιακή ακτινοβολία, επίδραση ελεύθερων ριζών (φωτογήρανση, πανάδες, δυσχρωμίες). Η θεραπεία δερμοαπόξεσης με ρινίσματα διαμαντιών είναι από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους αναδόμησης τους δέρματος  σήμερα.  

Εφαρμόζεται σε όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου και τα πλεονεκτήματα που την τοποθετούν σε ηγετική θέση: δυναμική και στην κυτταρική ανανέωση της επιδερμίδας και στη λείανση λεπτών γραμμών, μείωση ρυτίδων, εξάλειψη όλων των δυσχρωμιών,  εξισορρόπηση της λιπαρότητας και πρόσβαση σε δύσκολες περιοχές, όπως τα βλέφαρα, οι πλευρές της μύτης και οι γωνίες του στόματος.  

 

Τι προσφέρει; 

Είναι μια ανώδυνη μηχανική βαθιά απολέπιση, που απομακρύνει την επιφανειακή στιβάδα  της επιδερμίδα, τις κηλίδες, τις δυσχρωμίες τις πανάδες, τις ρυτίδες και τα σημάδια από ακμή. Επιταχύνει τη φυσιολογική διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος και το κάνει πιο λείο και λαμπερό. Σε επίπεδο δέρματος αυξάνει τη ροή του αίματος, η οποία βοηθά την ενυδάτωση και μεταφέρει περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Σε επίπεδο uποδόριου κυτταρικού ιστού, διεγείρει λεμφοφλεβική κυκλοφορία, για την εξασφάλιση καλύτερου καθαρισμού και αποσυμφόρησης. Διεγείρει τους ινοβλάστες, που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστικών ινών. 

 

Από την Ντενίζ Δόικα, Αισθητικό,  

DΕ ΒΕΑUΤΕ, τηλ. 210 6014250  

http://www.debeaute.gr/  

Lifeme

Healthy is the new Sexy!