Κωνσταντίνος Μπάσης

Bραβευμένος mixologist, με πλούσιες εικόνες από τον κόσμο του ποτού, εντός κι εκτός Ελλάδος.


Ο Κωνσταντίνος Μπάσης διετέλεσε ως bartender και bar manager σε μερικά από τα καλύτερα (αν όχι στα καλύτερα) νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και μάλιστα σε περιόδους που το nightlife βίωνε ίσως τη μεγαλύτερη άνθισή του. Από το Villa Mercedes στο Balux Cafe και το Apsendi κι από εκεί σε άλλα δυνατά μαγαζιά των νοτίων προαστίων και όχι μόνο, όπως  το Rich, το Family και το Fifty Seven, ο Κωνσταντίνος δημιουργούσε τη λίστα των cocktails, εκπαίδευε bar tenders και διοργάνωνε food and cocktail pairing events.

Στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει αρκετά σεμινάρια, καινοτομίες και πρωτιές, δείχνοντάς μας ότι μόνο ως ανήσυχο πνεύμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αυτή του η ανησυχία μάλλον τον έκανε να ξεκινήσει και το ιδιαίτερα πρωτότυπο εγχείρημα, «Πίνουμε Ελλάδα».

Το ελληνικό ποτό και απόσταγμα σε κοκτέιλς  με βιολογικές πρώτες ύλες και ελληνικές υπερτροφές (super foods). Εντάσσουμε το κοκτέιλ σε ένα πιο υγιεινό διατροφικό πλαίσιο.

Το Πίνουμε Ελλάδα (www.pinoumeellada.com) ξεκίνησε από τον Κωνσταντίνο Μπάση και μια ομάδα έμπειρων συνεργατών το 2011 σαν διαδικτυακός τόπος  για επαγγελματίες αλλά και απλούς  φίλους  και  «εραστές»  των γεύσεων και ποτών της πατρίδας μας.  Επικεντρώνοντας την προσπάθειά μας στην ανάδειξη των ελληνικών ποτών και αποσταγμάτων, τόσο με την κλασική τους μορφή όσο και με νέους τρόπους παρουσίασης, καταφέραμε να τα συνδυάσουμε μεταξύ τους αλλά και με μυρωδιές και γεύσεις από Ελλάδα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

E-mail: kostas.basis@gmail.com

Ιστότοπος

10981544_635611686567073_476904151198481327_n

Lifeme

Healthy is the new Sexy!