Δημιουργίες Κάτιας Κολοκυθά

Από τα παιδικά της χρόνια, η καλλιτεχνική της φύση ανάβλυζε. Συμμετέχοντας σε ετήσια μαθήματα και σεμινάρια αργυροχρυσοχοΐας, δημιούργησε τα δικά της εικαστικά κοσμήματα.

Εξασκώντας ασκήσεις ύλης πάνω σε κερί, όστρακα, μέταλλο, κατέληξε να δημιουργεί ένα μοναδικό κόσμημα, εκφράζοντας έτσι τη διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου που τα φοράει.

Η συλλογή της περιλαμβάνει: κολιέ, δακτυλίδια, μπρασελέ, καρφίτσες, όλα εμπνευσμένα από την ελληνική φύση και χειροτεχνήματα από την ελληνική παράδοση.

Μέσα από την συμμετοχή της σε ομαδικές, αλλά και προσωπικές εκθέσεις, όπως συνεργασίες στο «Μουσείο Γουλανδρή», στο «Politia Tennis Club», στο «Jards of Brands» στη Μύκονο, αλλά και στον εκδοτικό οίκο «Μέλισσα», ενισχύει και αναπτύσσει την καλλιτεχνική της ταυτότητα.

Για την καινούρια χρονιά, θα σας παρουσιάσει ένα κόσμημα-γούρι με σύμβολο την ελιά, σύμβολο γαλήνης, αναγέννησης και ειρήνης. Στόχος της είναι οι φίλες της να φορούν ένα μενταγιόν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, συνδυάζοντας ταυτόχρονα την νέα χρονιά.

Facebook | Site | E-mail
Κινητό: 6948629128

Lifeme

Healthy is the new Sexy!