Έλα να γνωρίσεις κι εσύ το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης με ιμάντες (TRX), που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χώρο του FITNESS και έχει εξελιχθεί σε μανία για όσους το έχουν επιλέξει, γιατί τα οφέλη είναι μοναδικά!

Η μάχη εναντίον του σωματικού λίπους μπορεί να κερδηθεί άμεσα και αποτελεσματικά, με τα αντίστοιχα αισθητικά αποτελέσματα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες με την προπόνηση TRX.

Οι ασκήσεις που γίνονται στο προπονητικό πρόγραμμα με ιμάντες αποδίδουν καλύτερα από άλλα Fitness προγράμματα γιατί βάζουν στην «αρένα” του μαθήματος TRX όλους τους μύες χωρίς να αφήνει κανέναν από αυτούς να τεμπελιάζει.

Αν έχεις κάνει ή έχεις δει TRX στην πράξη, ξέρεις πως δεν είναι αστείο. Οι κρεμασμένοι ιμάντες αυξάνουν την αντίσταση του βάρους του σώματος αξιοποιώντας τη βαρύτητα και καθιστούν κάθε επανάληψη μια πρόκληση ισορροπίας.

Αυτή η συνεχής προσπάθεια να σταθεροποιηθείς πολλαπλασιάζει τους μυς που ασκούνται μαζί μ’ εκείνους που έχεις στόχο να γυμνάσεις με την κάθε άσκηση.
unnamed (4) διατροφή υγεία ομορφιά

Συνδύασε όλα αυτά με την ταχύτητα και όχι απλώς θα δεις γράμμωση, αλλά και θα κάψεις λίπος στο μισό χρόνο. Μπορείς να εκτελέσεις πολύ πιο δυνατά μια βασική άσκηση, όπως η «σανίδα», όταν την κάνεις με τα χέρια και τα πόδια σου στους ιμάντες αντί στο πάτωμα, «επειδή χρησιμοποιείς περισσότερους μυς, ειδικά του κορμού, για να εμποδίσεις το σώμα σου να αιωρείται».

Με τις ασκήσεις που εφαρμόζονται πραγματικά θα ακούσετε το σώμα σας να καίγεται αλλά ταυτόχρονα και να σας…αρέσει!

unnamed (5) διατροφή υγεία ομορφιά

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δεχθείτε την πρόκληση και να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω, ξεκινώντας από αύριο κιόλας το TRX, με την ευκαιρία της εκπληκτικής προσφοράς που «τρέχει” για λίγες ημέρες.

unnamed (6) διατροφή υγεία ομορφιά

Επωφεληθείτε από την προπόνηση με ιμάντες και αφήστε τους άλλους απλά να σας… θαυμάζουν!!

Αυτό το καλοκαίρι δες τη αλλιώς και… κάνε τη διαφορά!!!